ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 69 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Добрич
Споменаха ми за него - затова питам. Не знам много.
http://alphamedica.eu/

А някой друг надежден?

# 646
     Аха, а къде в София мога да намеря х.л. на Хелиос /освен Чаталджа 13? И има ли течно лекарство на Боарон? Joy

Tечно на боарон в България не се внася. Става течно, като го разтвориш във вода и добавиш спирт /разбира се ако е за бебе, без спирта/.

Хелиос не знам да има другаде. Имат сайт в интернет, но едва ли доставят до България. Можеш да сравниш цените обаче:

http://www.helios.co.uk/helios_london.html

# 647
Може ли отзиви за Д-р Мануел Карлош Кардозо Пинто - Варна?

Хомеопат ли е? Това намирам в нета за него http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=302168.

Това определено не са хомеопатични методи на лечение. Аз лично не бих се подложила на това. Интересно ми е-той казва, че създава антитела срещу собствената кръв-организмът атакува кръвта. Ами...това е идеална предпоставка за автоимунно заболяване.

# 648
    Благодаря за отговора! Hug Не разбрах само колко вода горе-долу да сложа и колко гранули.

# 649
     Имам още едно питане. Може ли моята хубостница да се повлиява по-добре от дентокид на Боарон, при никненето на зъбите, отколкото от хамомилата на Хелиос, която би трябвало да е по-доброто лекарство. Нали комбинираните препарати са по-разредени? newsm78

# 650
     Имам още едно питане. Може ли моята хубостница да се повлиява по-добре от дентокид на Боарон, при никненето на зъбите, отколкото от хамомилата на Хелиос, която би трябвало да е по-доброто лекарство. Нали комбинираните препарати са по-разредени? newsm78
Хамомилата е монопрепарат, доколкото знам. Докато Дентокинд е коктейл. Нормално е все една от съставките на Дентокинда да повлияе зъбоникненето Tired, но пък рискуваш друго. Tired

# 651
  • Пловдив
Имам спешен въпрос. По препоръка на хомеопатката ни давам на сина ни Метилпреднизолон през 3 ч., ако се влоши състоянието му..каза да давам през 15мин. Детето страда от остра форма на ларингит с пристъпи. Въпросът е ако ще давам ХЛ през 15 мин, как устата да е ''чиста''? Т.е правилото да се дават ХЛ на гладно и 30 мин преди хранене и т. н са абсолютно неприложими newsm78.
Утре трябва да се чуем пак по тел с нея, стискайте ми палци да успеем да преборим този път състоянието само с хомеопатия Praynig.

# 652
Имам спешен въпрос. По препоръка на хомеопатката ни давам на сина ни Метилпреднизолон през 3 ч., ако се влоши състоянието му..каза да давам през 15мин. Детето страда от остра форма на ларингит с пристъпи. Въпросът е ако ще давам ХЛ през 15 мин, как устата да е ''чиста''? Т.е правилото да се дават ХЛ на гладно и 30 мин преди хранене и т. н са абсолютно неприложими newsm78.
Утре трябва да се чуем пак по тел с нея, стискайте ми палци да успеем да преборим този път състоянието само с хомеопатия Praynig.
прочетохте ли листовката на лекарството,настръхна ми косата ,ако наистина е това лекарство което сте написали.Не ми изглежда да сте попаднали на класически хомеопат

# 653
Да не си объркала името на лекарството?

# 654

Как стака ХОМЕОПАТ е предписал стероиди за ларингит? Това ме учудва...Класически хомеопат ли е? Стероид с хомеопатично е неприложимо, какво остава за чиста уста....

# 655

Камомила е монопрепарат, а дентокинд не е. Не давай комбинирани препарати от този род, за да не станат по-лоши проблеми.Няма значение дали е на боарон или хелиос, има значение само дали е комбиниран или монопрепарат. Ако детето се повлиява по-добре по кобинирания препарат, отколкото от камомила, това значи само, че камомилата не е точното лекарство за детето и някой от другите лекарства в комбинирания действа. Посъветвайте се с класически хомеопат за точното лекарство.

# 656
  • Пловдив
А ако става въпрос за ХЛ приготвено от Метилпреднизолон? Wink

# 657
    Благодаря за отговора! Hug Не разбрах само колко вода горе-долу да сложа и колко гранули.

Ако искаш да си имаш за по-дълго време разтвор, слагаш примерно 50мл вода/минерална или изворна или дестилирана/ в шишенце, доливаш чист спирт, да стане около 10-20% и това е. Но със спирт не се дава на деца. Ако искаш да имаш за ден-два да даваш на детето, пускаш в едно малко шише вода девин от розовата 3-4 гранули, разтръскваш хубаво, оставяш да се разтвори и даваш когато е нужно.

# 658
А ако става въпрос за ХЛ приготвено от Метилпреднизолон? Wink

помислих си го,  но вероятността е крайно малка
според мен докторката си е праснала стероид да и е мирна главата и е дала и хомеопатия ...на принципа "гъза си с рози накични, насраното да не личи" Laughing
в случая хомеопатията е розата покриваща...стероида:))

без извинение

# 659
  • Пловдив
Archangel, става въпрос за метилпреднизолон 7СН /видях, че мамаден е писала по -назад в темата/  Wink
...

Общи условия

Активация на акаунт