Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 562
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Туту, честит рожден ден! Бъди жива издрава, много щастлива и обичана!

Теди, стискам палци! Дано дано всичко е наред! Горе главата!  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 166
Тутубуту, Честит рожден ден! Много здраве и любов!
Теди, имаш и нашите стиснати палци, всичко ще бъде наред! Peace
Жоро тръгна през нощта за Германия, и то през Румъния-сега ми е в пъти по-притеснено, отколкото със самолет. Дано всичко е наред.

# 167
  • София

Туту, честит рожден ден!

Теди , стискам силно палци.Надявам се всичко да мине безпроблемно.

# 168
  • Велико Търново
Благодаря ви много момичета и за поздравите и тук, и във ФБ, и за смс-ите  Heart Eyes  Деня ми започна страхотно благодарение и на вас! Наистина се радвам, че имам щастието да ви познавам, макар и виртуално  Hug  А се надявам и съвсем скоро да се запознаем на живо  Heart Eyes
Ето и една скромна почерпка по случай помъдряването ми  Mr. Green

# 169
  • София
tutubutu, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Мерси за почерпката.

Теди, много силно стискам палци!

# 170
tutubutu, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!

Теди, стиснати палци и от мен!  fingerscrossed

# 171
Ели,поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Наздраве и Честит рожден ден!
  bouquet

Теди и аз силно стискам палци за твоята майчица! Hug

# 172
Теди имаш и нашите стиснати палци  Praynig

Ели,честит рожден ден!

# 173
Калинче, за алерголога - аз ходя при д-р Мария Стаевска в Александровска. Тя е третият специалист, при който се мъкна с моите алергии и първият, който от вратата ми каза какъв е проблемът. Не че другите не казваха нещо, но така и не ми прозвучаха достоверни техните твърдения. Със Стаевска се говоря като човек с човек, а не както е обичайно - лекар-пациент. И това ми допада изключително много. Работи и със Здравната каса и частно. Не се чака особено - най-много една седмица. Ще ти пусна на лични телефони.

Някой ден ще се науча по-кратко да се изразявам, а дотогава да знаете, че ви искам перманентно извинение. Simple Smile

# 174
Пипея, ще трябва с Иви да си поделите първенството  Joy Hug

Тутубуту, честит празник, много здраве да съпътства борбата ти за сбъднати мечти, споделените любими моменти и гордостта от това да си родител   bouquet Heart Eyes

# 175
Ели, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много щастлива и много обичана!  bouquet

Теди, Praynig

# 176
  • в сърцето на един мъж...
Ели, честит рожден ден!
Щастие, късмет, здраве и прекрасни моменти!

# 177
Мацки, привет!!!

Не съм писала с месеци! Радвам се като чета, че всичко при вас е наред!

При нас всичко си е по старому. Няколко вируса въобще не ни подминаха, но сме здрави общо взето. Ходим на кухня и малкия дивак ми къса нервите постоянно. Много е буен и само бели прави и мисли. Още не съм го удряла, но вече усещам че ми потреперва ръката и май скоро ще се срещне с г-н ШАМАР.

Аз съм добре, работя от 15 февруари и се чувствам прекрасно.
Ще пиша и чета вече редовно.

Целувки на всички от мен и Криси!!!

# 178
Честит Рожден Ден , Туту!

Теди  Praynig Praynig Praynig

# 179
Прочетох, попрочетох, еее колко да съм прочела, ама нейсе, ще пиша че иначе пак ще стане нещо и само с идея за писане ще си остана, та ...

ТУТУ, ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН!!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА!!!
Слабост сте ми вие овните, много си ви обичкам.
  party023 Днес и моята МАМА има ден-ден, да ми е жива и здрава и да ми гледка детенцето докато съм на работа  Simple Smile

Мечи, знаех си, че ще връзваш панделки /искам и ааааз/, приятно дебелеене за теб и да родиш здраво пухкаво и спокойно момиченце!!!

Теди, от нас също стиснати палци за майка ти!

За софийска среща в началото на май - ЗА - нали са почивни дни и ще сме си тук.

Мамо Зари, нещо за православен зет говориш, висок над 1.80м ?
Нашето отроче ще е такова - при дядовци високи по 1.90, вуйчо 1.97 и мама /аз/, хем висока, хем православна, че и детето кръстено вече в храма /Михаил/ - няма да намериш по-добро  Joy от него. Само изчакай малко  hahaha /20-30 години/ да го отгледаме и възпитаме, пък тогава ще видим.

Много се радвам, че дечките оздравяват /особено за Заринка/, за Йоан - не разбрах, ще потърся инфо.

Пак хубави снимки на още по-хубави дечица - сърцето ми се пълни.
Лори, страхотна прическа, но за излъчването ти нямам думи ... прекрасно!
Галл, добре сте изкарали в Австрия, ми я вземи да понапишеш още, че достойно да заместиш Марко Семов, пък и ние да се потопим в атмосферата.

Другото го забравих, карай, пак ще драсна ако стигна след като прочета.

Ние имаме гости - братовчедите на Михеле, които живеят във Франция, сега не могат да си заминат. Отлагат полети яко тези дни, та а днес, а утре, още ги изпращаме ...
Вчера си играха Михеле и малката му братовчедка /пакостница/ Софийка, те са с 1 година разлика, снимах ги, сладури, и единия като не яде, и другия прави същото и обратното - ядоха заедно после. Хола приличаше на Бейрут след тях ... А баткото само прави "гъди" на Михи и падна смяяях, не можем да ги укротим.

Общи условия

Активация на акаунт