Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Тутубуту!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

Бисерче, честит рожден ден на твойто мамче! Да е жива, здрава и най-щастливата баба на света!  Hug

Теди, и от мен стиснати палци за майка ти!  Praynig  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Калинче, не мога да ти помогна за алерголог, никога не съм ходила! Дано Петя ти е била полезна с информацията!  Hug

Биби, пиши по-често! Радвам се, че сте добре и се чувстваш прекрасно!  Peace

Невероятни снимки сте показали! Много обичам да разглеждам снимки, особено на дечица или красива природа! Давайте още...  Party

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 17:08 от dideroncho

# 181
Писах,писах и всичко изчесзна Close

Стискам палци Теди всичко с майка ти да е наред Praynig

ЧРД ТУТУ!  Само хубави мигове ти желая!

# 182
Tеди, стискам палци за майка ти! Дано не се стекат обстоятелствата както при свекито миналия месец.

Тутубуту, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Желая ти здраве, щастие и много любов!

Гал, чудесни снимки!
Коте, честито бебе на приятелката ти!

# 183
Калина, цял ден се тормозя да се сетя при кого водих Мими, когато я тестваха за алергия и не можах... Blush В Александровска, са най - прехвалените алерголози. Не знам дали Мустаков е още там, но съм му запомнила името. Ние бяхме при негова колежка.
Не знам за какво или кого ти трябва, но ако е за малко дете - много трудно се доказва алергията! Peace

biserche , аз съм за, но няма ли да престареем за левента дотогава? Mr. Green Мими твърди, че никога нямала да се жени, за да си живеем заедно и да се гушкаме. Аз нали съм човек на доказателствата - като го архивират това тук, дето го пиша и като го извадя след години, ще види японец през крив макарон. Ей така - http://www.fresher.ru/images2/sumo-v-fotografiyax/1.jpg ще се редят на опашка, ама нямаааа! Laughing

Още не съм го удряла, но вече усещам че ми потреперва ръката и май скоро ще се срещне с г-н ШАМАР.

Сакън, биби! Боят не помага, остави другото! Peace

# 184
  • София
Здравейте момичета, аз чела не дочела влизам само Да честитя рожденият ден на Тутубуту, и да и пожелая много радост, щастие и успехи.Бъди много обичана. newsm51

Стиснати палци и от мен за майката на Теди дано всичко мине успешно. Praynig

# 185
Теди ,имаш силно стиснати палчета от нас Hug

ТУТУБУТУ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ МИГОВЕ СЪС ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАШ.

Деска,какво става с вас???Пиши как е Йони Hug

Ние два дни преяждахме,в събота лелята на баш-химиков беше рожденичка,вчера сестра ми.Та по този повод,хубави хора сте това овцете hahaha

Мила ми Илиянка,честита ти розова новина,вярвам си много щастлива Hug Hug Hugако искаш може да си трампим дрешки Joyаз на теб розовите ти на мен сините.

# 186
Момичета благодаря ви за палците   bouquet
Майка ми днес само и правиха разни изследвания и и казаха, че в четвъртък ще я оперират , та тогава ще я приемат.

Честит рожден ден на ТУТУ и на майчето на Бисерчето   bouquet

# 187
  • Пловдив
бомба е паднали тукаааааааааа
нема никой

аз да се разпиша-днес се разхождахме с приятелка с бебче на 2 м-кога бяха толкова малки нашите сладура.Таня направи поредния цирк-тръшкане,реване и всички други екстри.Въргаляше се по пода като циганче.Не можах да й угодя и я зарязах.Укроти се добика,ама бая си порева.

Теди,всичко ще е ОК в четвъртък

центъра на Щутгарт   двореца на центъра на Щутгарт
посетихме и най-големият увесилителн парк в Европа-Европа парк.На мен ми беше за първи път /като изключа София ленд,но тя няма нищо общо с увесилителнителните паркове или може би една частица само/-супер много си вдигнахме адренали и се разтоварихме.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 23:00 от Elfita

# 188
Eлфи[/b, явно добре сте си прекарали и вие! Много хубави снимки!

# 189
  • Велико Търново
Ееех момичета, отново благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Наистина страшно ме трогнахте!!!!! Искам срещааа!!! Хайде да решим кога и къде ще е срещата, много искам да се видим и на живо  Hug
Десика, пиши как е Йоан  Praynig
Гал, Елфи, безобразно хубави снимки  Laughing

# 190
  • Пловдив
Добро утрооо-времето е отврат,но настроението е на 6+

вчера мъжът ми каза,че бил в депресия  Shocked.изтарикатиха се тези мъже.казах му мило,ако обичаш не ми изземвай правата.това е моя територия  Crossing Arms

# 191
Елфи, и там сградите като торти, значи  newsm78  Joy

Виви, на тази възраст шансовете ти с шамарче и викане да успееш са минимални  Peace
Руси например, като му викна и ми се хили най-безобразно в лицето и започва да ми пърди с уста  ooooh!

Алхмикова, за дрехите не бери грижа ти  Wink

Теди, продължавам да стискам  Praynig Всичко ще бъде наред! Кураж!

Гледахте ли това по бТВ - http://vbox7.com/play:69e0c7f0
Просто не знам какви деца отглеждаме...

# 192
  • Пловдив
Гал,така е като торти са.Мисля обаче в Източна Германия е по-различно.
Това,което писа,че сградите са наблъскани една в друга и в Щутгарт е така

# 193
Добрютро,
мерси за пожеланията за мама  Hug
Теди, искрено се надявам че всичко с твоето маме ще е наред!!! Praynig
Туту и аз искам среща, но ако може в почивен ден, за да дойда и аз.
Пожелавам ви слънчеви усмивки напук на мрачното време!!!

# 194
  • в сърцето на един мъж...
Ели, много готини снимки Peace Виждам, че и вие пазарувате в любимия ми магазин Mr. Green
А за къщите - в Източна Германия са повече блокове и тип наше строителство. Докато тук са повече къщички, старо строителство...

Общи условия

Активация на акаунт