Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 195
Галче.....как можа така да ме депресираш рано сутрин.... Sad Останах без думи...

# 196
Силве, аз също се стресирах рано-рано. Аз нали по професия се водя даскал литератор, та съм карала практика по гимназиите (при това уж по-реномирани). Още тогава (преди 9 години) нещата бяха излязли от контрол, но това е невиждано  Sad Смятам, че голяма вина имат родителите, възпитанието у дома и от друга страна си мисля: добре де, аз ще го възпитам моето момче, ама той как ще оцелее тази среда  ooooh!
Ох, извинявайте, не исках така да започва денят   bouquet
Сменям темата: как нямам търпение да дойде май, земята да стане Рай и да потеглим към Търново  Mr. Green

# 197
A така, Гал, по-ведро, моля  Hug

И аз го изгледах предаването и току поглеждах към Хилендара с тревога  Confused Не искам да общува с такива индивиди, дори не искам да живее в един град с тях. А само да попитам мамите софиянки това училище (май район Враждебна споменаха) в нещо като гето ли се намира?

# 198
Марте,кв.Враждебна едва ли е гето повече от доста други квартали...Само смътно се сещам границите на този квартал,но не е много по-различно в 90% от училищата...А и какво оначава "гето"...Аз го свързвам с циганите...Но явно нивото е потресаващо ниско в много по-голям мащаб.И аз съм убедена,че проблемът се корени основно в семейството.
Галче и аз за Боян си помислих веднага...То вече е кошмар и в т.нар.елитни училища.Ако трябва ще ходя на "открити уроци",но ще държа нещата под контрол...Надявам се!  Laughing

# 199
Ели,ама защо не се обади като беше в Германия newsm78вие сте били наистина много близко до нас,даже и от Щутгарт до Лаар където е Европа парк сте минали през Баден Баден..леко съм ти сърдита Mr. Green
Теди,имаш и моите стиснати палци за майкати...всичко ще е наред ще видиш Praynig
Не искам да ви дразня, но май за първи път тук времеето е страхотно а в Бг е много студено Heart Eyes та ние потегляме на вън,а пък като дойде лятото и вие кажете че децата ви спят по памперс само ...ние сме с пижами и завивки Laughing
Искам да гледам снимки  на малките ..пускайтеееее

# 200
Привет банда,
Ели, много хубави снимки от Щутгарт, а това с "мъжката депресия" ме разби hahaha

Да ви кажа моето дете е решило да докаже,че производителите на детски стоки не са помислили за всичко (след като направи салто от проходилката и успя да се измъкне от коланите на столчето за хранене) отново. Тъй като вече не я връзвам на столчето (тя не дава) аз не я оставям за повече от секунди без надзор, но днес си позволих да отида до кухнята и да остявя чинията в мивката и в момента, в който се обръщам , виждам как с един удар таблата на столчето излита и пада на 1 метър, а Ралица (която не е вързана) се надига да погледне какво става Sick В такива моменти незнам как успявам да стигна до нея, но успях да я хвана слава богу...  Peace

Гал,сега ще го изгледам и аз този клип, но не вярвам да се изненада - все пак имам брат, които преди две години завърши и от него съм разбрала какво е положението в училище. Само да ви кажа,че му купувам учебници за 10 клас, и той ми отговаря: "Да не мислиш,че ще ги нося в училище-да ми се подиграват? В училище вече се ходи само с една тетрадка" smile3555

# 201
  • Sofia
Привет и от нас Simple Smile

Гледам подхванали сте болната тема за училището. Нали си имаме вкъщи 3 гимназисти, та отблизо следим събитията. Хем са в хубави училища и пак има изцепки и там. Периодично ни разказват, а на нас ни настръхват косите. Подкрепям, че в много голяма степен зависи от семейството, но и средата е важна. И пак си е до дете - нашите са от най-различен тип - единия много се влияе от средата (слава Богу е попаднал на приятели спортисти и ходят да тренират, опитват се да живеят здравословно, не пият, не пушат и т.н., с една дума не мислят за глупости засега  Praynig, другия ни батко тотално не го интересува какво му говорят приятелите и си прави каквото той си реши, но той е много зрял и разсъдлив, за съжаление доста мързелив, но го подкарваме с остена успешно горе-долу, третия обаче е ...как да кажа много буден и голям борец за справедливост Simple Smile Много е импулсивен и е от голямо значение къде ще попадне...дано има късмета да е в добра среда Praynig)

Не знам нашите мъници как ще ги опазим  Confused То е ясно, че вкъщи ще има възпитание от всякакъв тип, ама не са все вкъщи все пак....

Марина, Рали съм я признала за майстор-пакостливец Simple Smile Ама как ги прави тия неща  Shocked

Елфитка, кажи на мъжа ти, че трудовата терапия е една от най-удачните за депресия  Mr. Green Да видиш как веднага ще му мине всичко  Joy

# 202
Да, филмчето за учителите съм го гледала и преди, и тогава ми настръхваха косите. За съжаление тук мантрата "моето дете не е такова" не важи. Децата са едни пред нас и други, когато са в компанията на връстници. Тук ли е момента да кажа, че ще си търся работа като учител щом ми изтече майчинството?  Twisted Evil
За Търново, доколкото разбрах нищо не е решено. Аз няма да повдигам темата повече, както искате. Може би трябва анкетка да се пусне нещо, ако не говорим само за "по принцип" съгласни.

# 203
Цвети е права,никой нищо не казва,МОЛя някоя мама(грамотна) да пусне анкета за Търново,за датата 26-27юни(Цвети ти нали пресмята) Mr. Green да видим на  колко мами ще им е удобно тогава и там, и да се решава. Peace

Цвети, по какво ще ставаш учителка?
Ели, кажи му на твоичкия,че след второто раждане може и да го подмине депресията Joy Joy Joyнаправо ме уби,мъж в депресия.

# 204
  • в сърцето на един мъж...
Тя Цвети пресмята за 19-20, ама и 26-27 е добре Mr. Green
Аз съм за, тъкмо няма да мърдам от там Mr. Green

# 205
Ехх, удома нямам нет в офиса не смея да влизам във форума, пълно затъмнение...
Миме, анкетите май можеха да се пускат само в нова тема  newsm78 , а какво стана с предложенията за хотел, станция и пр.? Спряхме ли се на някой, сори ама май съм пропуснала тук- таме това-онова  Blush
Не съм ви се "хвалила" от разходката ми до Сф в Токуда ми потвърдиха, че трябва да се прави конизация. Ще ме барнат по ЗК+скромните 700лв. доплащане. Мисля да се огледам за други предложения щото тия направо ми отрязаха главата. Crazy
Туту честит РД на патерици!   bouquet
...изчезвам докато не са ме хванали с какво се занимавам в работно време. Взели са ми страха тия хора еййй!  Whistling

# 206
  • Велико Търново
Аз си мисля, че хотел Момина Крепост на Ксилифор е много добро предложение. Близо е и до града и до Арбанаси.
http://www.trapezitca1902.com/HELP/MomonaKrepost2008.htm
Марте, мисля, че ти се беше сетила за него.
Хайде наистина да говорим конкретно, за да се запазят места някъде  Peace Много искам среща!!!
И като заговорих за Ксилифор се присетих за Дарима. Миналата година ходихме с тях там. Дарии драсни някой ред, стига с тоя Фейсбук Wink

# 207
Аз съм ЗА "Момина крепост". За датата - когато ви е удобно, само да знам по-с време.  Peace

# 208
  • София
И на мен ми хареса това в "Момина крепост"  Peace

# 209
  • Пловдив
Елфитка, кажи на мъжа ти, че трудовата терапия е една от най-удачните за депресия  Mr. Green Да видиш как веднага ще му мине всичко  Joy

хич не ми се иска да му я предлагам,защото рискувам след време на мен да ми я предложи  Mr. Green.засега борим депресията му със сладки приказки и гушкане

Ели,ама защо не се обади като беше в Германия newsm78вие сте били наистина много близко до нас,даже и от Щутгарт до Лаар където е Европа парк сте минали през Баден Баден..леко съм ти сърдита Mr. Green

така е мила,виновни сме-минахме много близо до вас,ама пусто препускане и бяхме и с други хора
другия път ще се отчетем,а може да дойдете с нас на Еуропа парк-толкова ви е близичко.Ходили ли сте там?

за националната-където и когата иска болшинството

Общи условия

Активация на акаунт