Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
m@m@ честито коремче. Дано да е лека бремеността и накрая всичко да е наред, пък мома или момък божа работа. Рекламации не се приемат на гишето  Wink
 За срещата и аз съм за края на Юни, хотела май ми е все тая. Да е приличен и с поносими цени. Лукс за 2 дни не ми трябва. Остава да навия и половинката, но се появиха усложнения. Сестра му ще идва юни от Ирландия и май накрая на месеца ще си заминава, та може да иска да я изпращаме. Дано да се напаснем.
 Коте , Ачо яде преди сън към 21:30 кисело мляко с бисквити в шише около 270-280гр. Много рядко се буди нощем за манджа. Обикновено минава с чай. Изключение е като го подхванат зъбите. Тогава търси да яде, но май е за успокоение. Да не ви е почнало и вас зъбоникненето ?
 Стиснати палци от нас за всички, който се нуждаят  Hug

# 226
  • в гората
 Благодаря ви!
 Коте, и ние сме на същия хал - вечеря около 20ч. бисквити с кисело мляко (3бр. бисквити "закуска" с малко по-малко от 1/2 кофичка кисело мляко) и в 3ч. рееев, направо истерия, ако не му бутна веднага нещо в устата(напр. цица, което обаче не му е достатъчно) започва едно мятане и затова си приготвям вечер един биберон от 240мл. с кисело или прясно мляко.

# 227
  • Пловдив
Коте,в 21,00 часа поема 260 мл чисто адапте и си спи добре до сутринта

# 228
  • София
Виде, честито коремче.Много се радвам на такива новини.Аз още не съм събрала кураж за второ, малко да се наспя и после ще го мисля  Mr. Green

И Алекс понякога огладнява, т.е. доста често и яде към 5ч. Crazy Аз му давам супичката със сухарче от кухнята или кисело мляко с бисквити, а ако е изнервен АМ.
Чакам и аз за ноктите, че последния път си слагах гел и ми падна за 5 дни.Явно мацката не го направи както трябва, но ще пробвам сигурно пак, но този път ще сложа и удължители.Имам доста талончета за 50% намаление във Салони Венера и мисля да се възползвам  Whistling

# 229
Мен пък ме е страх да дърпам пишки...

Joy  Joy  Joy
Човек да ти се чуди как сте направили Раличка... Laughing
Останах неразбрана и това си е ooooh! Wink

Коте, ако ще ти стане по-добре Ралица яде по няколко пъти през нощта, понякога само 20-30 мл. Миналата седмица се събуждам супер свежа и казвам на Жоро "Ей, тази нощ не съм ставала" а той поглежда към креватчето и ми показва едно празно шише..като се позамислих съм ставала, но понеже е било един път ми се е сторило,че съм си спала ooooh! Какво ли не съм я пробвала да яде вечер, но по навик си се буди и това е. Както казва Дани, не се замислям за второ, докато още храня по 2-3 пъти първото.

# 230
Виде, честито!!! Лека бременност и здраво бебе!

Моя Дими си суче през нощта по много пъти Simple Smile Понякога яде много вечер, друг път почти не хапва, но все си се буди!

# 231
m@m@ Честито ти коремче  Grinning и на края най-красивото бебче на света  Heart Eyes

Сега съм възобновила търсенето на столче за кола , но за съжаление това , което съм си харесала ( Marco Polo  на  Inglesina ) в нашите магазини го няма в наличност , поръчвали го само ако някой със сигурност ще го купи  Confused А как да купя нещо , което съм виждала само на снимка  Rolling Eyes Мами от София дали сте виждали такова в някой от вашите магазини ?

# 232
Бряяяя, февруарското стъргало в тая тема се е сбрало.  Mr. Green
На мен ми е интересно колко останахме кърмачките и по колко пъти на денонощие кърмите?
Ралица суче по около 4 пъти-сутрин преди ставане, в 17-18 часа, с гарнитура бисквитка  Sunglasses, вечер за приспиване и към 2-3 часа през нощта. По принцип нощното кърмене не ми пречи, но тя цоква десетина пъти и заспива, количеството е нищожно, та ми се струва, че ако успея да я отуча изобщо няма да се буди нощем. По някое време лятото смятам да премахна и кърменето в 17 ч. и да оставя само сутрешното и вечерното. От друга страна, обаче, ми се иска да я кърмя и нея докъм втората годинка, а Калина се отби малко след като махнах нощното (при нея то беше не веднъж, а n-пъти на нощ) и останаха само две-сутрин и вечер.

# 233
  • София
m@m@, много се радвам! Лека бременост и страхотно бебче на финала ти пожелавам!
И Мишката е почнала да се буди в 3 и да яде, но я оправдавам със зъби. Яде различни неща вечер, но не пропуска и нощната почерпка.

# 234
  • в сърцето на един мъж...
Моята яде към 6-7 нещо от сорта на каша, плодово пюре, такива неща и към 9.30 преди лягане суче. До сега не ми се е будила през нощта да яде. Става сутрин към 6.30-6.45 - задълже всяка сутрин Close До скоро ядеше и тя по 4 пъти на ден кърма, обаче лека полека я отказах първо от едното, сега и от второто, та най-накрая останаха сутрин и вечер само. Но се надявам да откажа и тях, да минем на адаптирано, че вече нямам нерви, а и много почна да хапе Confused А ако утре се окаже, че съм направила цистит, просто спираме от раз Sad

# 235
Коте,ние сме с много объркан режим.......понякога спи цяла нощ,друг път става и не знае какво иска..ааа май знае  Winkама аз не искам да знам че иска в нашето легло.Ивко яде много малко през деня...почти както бебе на 5 месеца,та понякога му слагам в млякото вечер малко пюре Embarassed
Цвети,ние бяхме кърмаче и кърмачка точно 14 месеца и от 08.04 не кърмя вече....май искам да започвам диета,та си реших край и толкова.
Тук който и да попитам как им  спят децата ,всеки казва,,,слагам ги в 19 в леглото и сутрин до 7..без хранене,без будене та се чудя се каква ли е разликата между българските деца и немските newsm78
Гея,и вие като немските деца не се будите. Mr. Greenама аз какво грешно правя та не ми се получава рецептата Heart Eyes

# 236
  • в сърцето на един мъж...
Деси, не знам, аз нищо не съм й правила, тя сама си нагласи режима и си го спазва. Аз гледам да е най-късно до 10 в леглото и тя спи по цяла нощ. Е, има от време на време мрънкане и проплакване, но мисля, че е нормално, понеже сега й растат зъбките.

# 237
Ние се будим мнооого пъти през ноща.Аз съм вече като робот,подавам я чай,я кисело млако,и в тези моменти ужасно ми липсва кърменето.Всичко беше по-лесно,но просто нямам мляко вече,не знам дали е от бременоста,но го няма.Мая днес се подсети,дръпна ме за блузата захапа,и като видя ,че не и пуска така ме ухапа,че за малко само дето не я метнах на земята SickНе съм вярвала,че кърменето ще ми липсва Rolling Eyes
Ние вечеряме супата от кухнята към 19.30,20.00-20.30 сме хоризонтално положение,към 23 се буди ,изпива 260мл кис.мляко+бисквитки,правя и второ шише за през ноща+1 с чайче,всичко се изпива до сутринта на малки порцийки.Искам да отбележа,че аз все още сменям памперс един път на нощ.
И не мога да си представя как някои деца си спят по цяла нощ,завиждам на майките им,пу-пу да не им е уроки...

# 238
Коте, според мен не е толкова от значение какво яде, а си е до самото дете. Моя Георги е почти на 6 години и се буди някога по 4-5 пъти на вечер. Ванеса от как е станала на 2 месеца спи от 21.30 до 8-9 сутринта без събуждане.

# 239
Деси, аз имам познато семейство, което от дълги години живее в Германия, дъщеря им израстна там, ожени се за германец и роди. Те са ми казвали същото- в 20 ч. детето е в леглото и спи до 8 сутринта. И то в самостоятелна стая.
Пък аз, за съжаление сама разгивезих Ралица. Тя не се будеше нощем, аз я вземах при себе си, когато лягаме а да я накърмя, защото иначе се подувах до сутринта. Слагах я в кошарката и тя продължаваше да спи. После, понеже бях каталясала спрях да я слагам в кошарката, просто се отцепвах и я забравях при нас. И тя свикна и да яде нощем, и да спи помежду ни. Сега има да си чукам главата и да се чудя как да я отучвам. Embarassed Confused

Общи условия

Активация на акаунт