Горкото дете, много се измъчи, а пък за теб просто няма да споменавам, нерви от камък имаш, щом устискваш на този психически тормоз, че детето постоянно е болничко. Дано температурата спадне веднъж завинаги, пневмонията да я излекувате и да ви видим здрави и щастливи скоро на някоя срещичка. Ако е нужно нещо, винаги можеш да разчиташ на нас, дори и само ако ти се иска да се оплачеш на някого колко си уморена.

Да се похваля с още нещо - днес следобед успях да изляза и купих подарък за рождения ден на съпруга ми - книгата Ministry of food на Джейми Оливър. Той отдавна я иска и дано се зарадва на подаръка си. Все пак става на 30

И да попитам нещичко - от няколко дни съм на вълна да купувам сандали на Яна. Знам, че още е рано, ама се оказа, че сме с доста малък крак - 19-ти номер и трудно се намират обувчици и сандалки с малък номер за проходило вече дете. Та, въпросът ми към мамите с опит в избирането на бебешки сандали е, колко по-голям от крачето трябва да бъде сандалът, 4-5 милиметра достатъчни ли са? Голям проблем ли е, ако няма лентичка отпред на пръстчетата?Според мен вече обувчиците трябва да са точния номер.
Аз съм харесала това
, това
и това
, първото сандалче ме влече най-много, защото е много по-красиво, но разумът ми подсказва, че май второто ще е най-удобно. 

Моделът е като тези от 1 снимка, с лепки и са отворени отпред.
На леля си чорапогащника лепна и скъса, като се возиха в колата отзад двете точно с тея лепки...

И например за отпуските дали ще ми ги изплатят, а обезщетенията, които изплащат на останалите служители полагат ли се и на мен. То май не е един въпрос, ама ми е притеснено доста, че и заеми имаме, без никакво парички от моя страна ще ни е доста трудно като дойде бебчо, не че няма да се справим де ама все пак