Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 566
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
Иве Hug тези обувки от нета ли си ги поръчала?Страхотни са,аз и харесах на Мая,едни бели с калинки.

# 361
  • София
Леле, момичета не мога да ви прочета!!!

Но разбрах, че трявба да честитя на М@м@!!! Толкова се радвам  Hug
М.Мега и аз стискам палци за розово от първия опит!!
Честито и на останалите празнуващи различни поводи Wink
Страхотни снимки видях... и както казват всички - толкова са ни порастнали децата... чак мъчно да му стане на човек  Heart Eyes

Деси, милото дете! Дано оздравее по-скоро Sad

За сряда аз съм ЗА, и за Варщайнер също /нали не се е сменило  newsm78/
Само дано не ми се прецакат нещата, че напоследък все ми се разминават излизанията  ooooh!

Мен пак работна треска ме тресе Sad Колегата ми, който много харесвах и толкова се радвах, че работим заедно напуска... ще ходи да работи в чужбина поне за 1 година...
Ега ти тъпотията - сега оставам с тъпия ми шеф, който въпреки че е голям специалист е толквоа лицемерен.... и дума не ми обелва по цели дни - само здрасти и чао  #Cussing out

ОДЗ и за нас няма, и ние сме 90...-ти номер  Tired

а виждам че обувчици обсъждате- да ви представя нашите:

21 номер са и за сега са й големи, но вече един път ги носи...
мисля за баш най-жегавото да й взема и сандалки 22номер.... Гледам много вървежни тия Крокс... ама нещо им нямам вяра... вие какво мислите?

Вчера бяхме в София Аутлет Център и имаше 2-3 магазина които ми харесаха като цени... за обувки - Ессо; за дрешки - един детски, но не му запомних името - до играчките; за дрехи за нас - S.Oliver.
Ние обаче за сега само гледаме, че в Мюнхен много се охарчихме... Ако върнат нещо от Луфтханза, може и да се отчетем с покупка все пак Grinning

# 362
  • София
Ами не са от нет-а, ама на мен ми се струва, че нашите или са преоценени или са стар модел или най-вероятно са имитация (но качествена, аз ги огледах от всякъде, естествена кожа и т.н.), защото аз ги купих за 40 лв, а по принцип вървят около 100 май. Купих ги от магазина за детски дрешки в Аванти до реката. Моделът е едно към едно, ама цената друго говори  newsm78

# 363
Добър вечер! Пак съм аз  Joy
Миме, личи че съм на линия...голяма активност Laughing
Ох, горката Мила.  Бързо да и минава! Hug А аз се ядосвам, че Сияна има малко драснато на челото, което мажа с крем по няколко пъти на ден и вече почна да се образува коричка Crazy
Днес ходихме на разходка в  природен парк "Сините камъни". Пускам малко снимки, повече в албума Природен парк "Сините камъни"
да не ставам досадна Embarassed Надявам се да ви е приятно да се разходите виртуално и вие Hug
-Това е Шатото, бивша резиденция на Т. Живков. В момента функционира като хотел.
- Това е лифтената станция
Лека вечер от мен на всички! Hug

# 364
Здравейте и от мен.Прочетох всичко на "два дъха" и :честито на всички които имат щастливи поводи за празнуване newsm51 newsm44 newsm10;на болничките и леко пострадалите бързо оздравяване thumbsup.На няколко мами пратих във фейса покани,благодаря,че се сприятелихме newsm53 newsm03.И ние не сме приети в ясла,ама нали ни има в списъка...........ще чакаме.Ще се радвам с софийските мами да се видим.Когато ви е удобно може да се съберем в градинката на св.Троица. newsm08Да не хванем уроки(пу,пу)с малката сме добре,по цял ден тичаме напред назад,няма умора.Целувки на всички и слънчева седмица.

# 365
Момичета, Примиджи са български обувки или поне се шият в България от бившия завод за детски обувки в Добрич. цените им са 40-50 лева в действителност. Лошото е, че красивите неща ги няма. Някъде в София съм виджала да продават, ама не мога да се сетя къде точно.

# 366
  • София
Здравейте и от мен!
М.Мега честито и от мен.Стискам палци да се получи от първият път и то момиченце.

ДЕси, радвам се че сте си вкъщи вече.Дано Йони не вдига повече темп.Пиши ако имаш време как е.Силни прегръдки и за двама ви.

За сряда предполагам , че ще успея и аз.Само да споделите къде е това Варщайнер.
за обувчиците-аз още не съм гледала, но по  натам като стане жега мисля да му вземма сандалки с затворени пръстчета отпред, засега имаме маратонки на Найк от плат и ще му вършат работа дори и при по-топло време.

Лори, идва ли на пазар в Сф?

Ками,много сте сладки със Сияна.

Гея, много лошо това с носленцето на сладурката Мила, но и така е много красива.

И ние не сме се класирали за ОДЗ, но при 3 и 5 свободни места не съм се надявала.

Нещо се запалих за хубав фотоапарат и го показах на мъжа ми и сега и той го мисли.Добре , че го нямаше във Фотосинтезис вчера, защото в момента е на промоция там.Хем искам да правя хубави снимки, хем не ми се дават толкова пари.

# 367
  • София
Момичета, Примиджи са български обувки или поне се шият в България от бившия завод за детски обувки в Добрич. цените им са 40-50 лева в действителност. Лошото е, че красивите неща ги няма. Някъде в София съм виджала да продават, ама не мога да се сетя къде точно.

Да, Пети, сега четох, че заводът Делфи Прим в Добрич шие доста качествени обувки на ишлеме за западни фирми и явно тези, които съм купила са точно такива, на мен много ми харесаха и наистина ми се струват качествени, но са за момче, явно нямат от всички модели за съжаление...

На Патриарх Евтимий 25 пише, че продават и обувки на Делфи Прим, там може да има и по-голям избор Simple Smile

# 368
Ако другия пумпал не ме изненада и аз ще се опитам да дойда в сряда

# 369
Пате,  аз имам предложение,идваш на срещата,пиеш една бира и с весел поглед към Шейново Mr. Green от там до болницата са ти 10 минути пеша,2 сантима разкритие,а ние под прозорците ще ти даваме кураж Laughingнали не се сърдиш на прогнози??? Rolling Eyes

# 370
Момичета,"Делфи прим"(или Примиджи) направиха фирмен магазин съвсем близо до Южния парк.Като се влезе от "Нишава",на втората пресечка вляво (ул."Бадемова гора"),съвсем в началото.Мими,ще проверя за тези обувки с калинките.На Ралица от там й купих едни по-затворени и едни по-летни обувки.

М.Мега,и аз много се радвам за вас и ви желая съвсем скоро щастието отново да ви споходи!  Hug

# 371
Силве, ще съм ти много благодарна,че май и тази седница времето ще е гадно Confusedиначе ако се оправи мисля да намина към парка,тя и сватята искаше да идваме.Ти нали щше се погрижиш за резервацията в кръчмата? Blushи да кажеш точния адрес ако можеш Hug

# 372
Нагледен материал от зеленото училище Grinning

За тези няколко дни, видяхме над тридесет щъркела... Беше много хубаво, отморяващо и различно. Имам чувството, че съм спала две седмици непрекъснато. Да живеят училищните мероприятия! Mr. Green

В сряда - ще направя всичко възможно да съм на линия. Пригответе два стола, за да се събера, вземете по един валидол (бременните - нош па), и после да не кажете, че не съм ви предупредила...  Whistling

# 373
Зари,прекаляваш,значи.... Heart Eyes Толкова пъти сме се срещали,пък ей ме на....оцеляла съм!  Hug  А защо така егоистично ни спестяваш къде е тази красота,където сте почивали?!

# 374
Привет от нас,
вече ще се включвам най-често през уикендите, през седмицата съм бачкатор,  а на работа нови шефове, нови правила, голяма гадост Sick
Вечер като се върна, обръщам внимание на ясленчето. То посвикна вече, хвалят я, че всичко си папкала, не плачела, само дето не иска да си играе с децата, а с лелите.
Е, един ден си я взех с разбита горна устна, паднала на играчките, които носела, но тя си е палава.
Ето и една по-нова снимка от нас, че не се знае после кога Crazy

Деси, съжалявам, че сте стигнали до болница, надявам се, че Йоан е по-добре вече Hug
Честито на приетите дечица в ясла, на останалите пожелавам и тях да ги приемат.
Пате, моментът наближава, стискам палци Hug

Мамо З - много са ти хубави дечицата, а щъркелът - пу-пу да се абонирам за него, че след три дни на работа ми писна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт