Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 564
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Силве, моля те, кажи точния адрес, защото така не мога до се ориентирам  Embarassed , а пък и таксито ще ме пита къде е точно, а аз няма да мога да му обясня  Embarassed ! Търсих в интернет, но ми дава само тази на Раковски!  Hug

Деси, много стиснати палци и от мен!  fingerscrossed

Ей, Ками, големи скитници сте! Така ви завиждам на разходките! Аз тази година ще пропусна  всякакви морета, планини и т.н Confused . Чакаме снимки от Карандила!  Hug

# 436
  • София
Хайде, Диде, бъди спокойна Simple Smile

Бирария Варщайнер   BG    
Верига бирарии.
адрес: 1000 София,  ул. Ген. Йосиф В. Гурко No.7  вх.А, тел.: +359 2 9814005, факс: +359 2 9812286

# 437
Деси, много стиснати палци и положителна енергия и от нас! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Гал и за Вас с Руси,дано няма повече болести! Praynig

# 438
Иве, много ти благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet

Гале, и на вас много ви се насъбра  Cry ! Дано Руси бързо се оправи и край Stop на тия гадни болести! Стискам палци и за вас!  Praynig

# 439
Много стиснати палци за Йони и Деси и от нас fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Гал дано Руси е по-добре и да свършват вече тея болести Praynig

За утре и аз и Пепи ще дойдем Heart Eyes

Хубав ден и мнооого  Hug

# 440
  • Пловдив
Вечерна среща на пловдивчанки в петък /30 април/ от 20,00 часа в Рандевуто в Кичук Париж,ул."Григор Пърличев" 6

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=a76b4d2d40134e434026b653618e05b2&tip=1

# 441
Момичета, да ви се оплача набързо. Моята София ОЩЕ не ходи. За еъчичка и за пръстче ходи без проблем, но сама не иска да се пусне и това си е. Всички ме успокояват, че било нормално, че важното е, че опитва, ама все пак е на 15 месеца почти. Педито хич не е обезпокоен, то и аз уж не съм, ама понякога се чудя кога ще проходи това дете?! Пълзи много и ходи като се държи за канапето, обаче сама не Naughty Като се роди си пожелах да проходи трудно, за да не се чудя след кой да тичам по-напред и ето, че ми се сбъдна желанието Tired иначе с изключение на това е добре, хубаво се храни (пу-пу) и ужасно много мрънка и се тръшка за всяко нещо. Обаче преобличането и сменянето на памперсите е кошмар. Тогава пада най-голямото пищене. И много, много се катери! Май ще купувам каска Laughing

Ето и снимки да ни видите:

И да видите как се катери маймуната:

Урааа! Покорих Еверест!!!!!

# 442
  • София
Рени, спокойно, не я мисли девойката, много добре си се развива, Стани проходи на 10 мес. и 21 дни, обаче и до днес не се катери, нито му идва на акъла да вдигне краче, аз го карам понякога, ама той не иска и не иска, като успее да се покатери с моя помощ, веднага е долу и се смее доволен,а не се и сеща да се опитва сам, така че виж, че си е до детенце, важното е, че ви е голямата красавица, да ви е жива и здрава, пу-пу...между другото поклюкарствах малко във ФБ и разгледах снимки от почивката ви без деца, изкарали сте си страхотно и си личи, че сте си починали добре, а и изглеждате много, много щастливи, зареди ме с много добро настроение, а напоследък наистина имах нужда Simple Smile

# 443
Здравейте днес,
изчетох и аз патилата на Деси и Йоанчо - много мъчно и тъжно ми стана, дано се оправи бързо детенцето  Praynig Praynig Praynig Деска и аз мисля, че в детската клиника на МА са много добри лекарите и ще помогнат. За съжаление аз не мога, иначе бих дала всичко Йоан да оздравее.
Голямо гуш за теб и Йоан  Hug
Гал, как го подкарахте с Руслан? Айде стига болести - бързо да оздравява и да идва да си играе с Михеле!!
Рени спокойно, и Михеле не ходи още сам - точно като твоята София е - или за пръст или се подпира някъде. Няма дете дето да не е проходило и дето да не е проговорило, само трябва да му дойде времето. Остави я да лази и сама да се оправя и скоро ще се пусне, аз така правя, само дебна да не се очисти някъде.
Днес ходих на изпит - листовки, дано съм ги изкарала, че след 10-15 дни и на кормуване ..., да мине това, че да не ми виси на главата като дамоклев меч. Акъла си не мога да събера - дете, работа, курс, детски градини, документи .... Не се оплаквам, важното е да сме живи и здрави.
Пожелавам ви приятни разходки, а на болничките - само ЗДРАВЕ!!!

# 444
Иве, радвай се, че не се катери малкия, на мен ми побелява косата като я видя София да се катери по дивана или по леглото на брат й и след това да се опитва да скочи през прозореца Shocked добре, че е с решетка! А за почивката хехе имахме нужда! Прати ми покана на ФБ Wink аз не знам как да те намеря, иначе аз бих ти пратила Hug

Бисерче, как ме разсмя само Laughing с това "да не се очисти някъде" Joy така е опасно си е! Е, малко по-спокойно ми става като не сме единствените непроходили. И аз като я гледам как се катери спирам да се тревожа, че изостава в развитието.

# 445
Рени, споко, Ванеса ходи от 3-4 дни. Голям страх беше да отлепи, ама стана, изведнъж се пусна и прекоси стаята. И аз се бях притеснила, понеже тя не пълзи, за катерене изобщо пък не и идва на ум.

Ние пък още нямаме зъби.  Crazy

# 446
Рени,и аз мисля,че не трябва да се притесняваш.Като я гледам колко е подвижна и пъргава още малко и трябва.Аз например съм проходила на 2 години Crazy.И аз ви разгледах снимките във ф.б. супер сте си изкарали.
Бързо оздравяване на всички болнички.
Другата седмица една среща в Южния?Който е съгласен да свирка.
Хубав ден на всички  bouquet

# 447
Малко ще се оплаквам и аз тази вечер...
Не се чувствах добре от няколко дни и днес ходих да си правя изследвания за моите неща. Оказа се не само, че нищо не се е подобрило, ами вече освен проблеми с инсулина имам и с щитовидната жлеза. Показателите ми са двойно над нормата... Ако това се е отключило по време на бременността, както предполагам, вероятно и Бобчо е наследил нещо...  Cry
Предстои ми цяла седмица изследвания и консултации. Вече дори не опира до суета (макар да се чудех защо гладувам като идиот с месеци, тренирам с часове и нищо не става), а до това ще имам ли изобщо качествен живот... Днес щях да припадна поне три пъти, докато отида да взема Мими от училище и на връщане в таксито. Ужасих се, че ще ми прималее пак и детето ще е някъде на улиците в чужди коли. Сетих се да напиша на една стара моя визитка телефона на съпруга ми и да я закача на видно място на чантата си. До там стигнах. Две деца съм родила, две пълни и една спинална упойки съм имала, такова чувство на отмалялост, безсилие и размазване на всичко пред очите ми, не ми се е случвало никога.
Извинявайте, че ви занимавам. Извинявайте и, че няма да имам сили и настроение тези дни нито за срещи, нито за писане.
Като минат всички прегледи и резултати, ще се отчета. Благодаря, че ме изчетохте. Hug

Деси, надявам се всичко да е наред вече! Hug

# 448
  • София
MamaZ, аз имам абсолютно същите проблеми, не се стряскай, с лекарства въобще няма да знаеш, че нещо ти има. Даже за инсулина ако ти дадат Метформин, ще отслабнеш! Wink Ако можеш, иди да се видиш с д-р Тодорова, тя е страхотна!

Йойо се катери и слиза много културно, пада много културно, пази се много, така че мен вече никак не ме е страх.

Аз съм ЗА среща в Южния!

# 449
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари Hug Аз имам проблеми с щитовидната. При мен се е отключило по време на предната бременност. Пиех хормони по време на цялата си бременност, но ми казаха, че това не се отразява по никакъв начин на детето. Ако имаш проблеми, питания, дори и да трябва да се оплачеш на някой или ти трябва рамо - насреща съм! Hug
Надявам се Йоан да е по-добре днес Praynig

Общи условия

Активация на акаунт