Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 564
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Привет и от нас Wink

Рени, много е сладка София! Страхотна е Simple Smile Хич не се притеснявай! До 1.5 г въобще няма индикации за проблеми, а както се разбра и след това Wink Свиркай си и няма и да усетиш как ще се пусне и ще тича.

Деска, Галче, как сте? Дано болните душички да са по-добре днес  Praynig

Зари, стискам палци да се повлияеш добре от лечението и скоро всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

# 451
Благодаря ви много!!!

Доре, аз съм на метформин повече от половин година. Затова и отбих Бобчо толкова рано, за да мога да го пия. Никакъв ефект.

Гея, точно от това се притеснявам, че не знам кога е започнало, и ако е преди бременността е трябвало да пия лекарства по време на нея, за му няма нищо на юначето... Ще изследваме и него...

С една дума ми казаха, че всички хормони са объркани тотално и първо ще търсят причината за това.
Благодаря ви още веднъж!!! Винаги съм знаела, но сега наистина усещам колко е хубаво, че сме точно тук и точно ние...

# 452
  • в сърцето на един мъж...
Аз го отключих след миседа. Ако не си се чувствала добре преди да забременееш, е възможно да е имало проблем, но и се коригира лесно. А ако са те изследвали и е било в нормите, възможно е да е било след раждането. Аз се усъмних, защото не се чувствах добре - изпотяваха ми се ръцете, ставаше ми лошо и още такива дребнички нещица, като ми пуснаха хормони се оказа, че имам проблем. Ако не е било нещо в ред, влияе на износването на плода, така че мисля, че не е било преди да забременееш Hug

# 453

Ей, Ками, големи скитници сте! Така ви завиждам на разходките! Аз тази година ще пропусна  всякакви морета, планини и т.н Confused . Чакаме снимки от Карандила!  Hug
Добър вечер! Хубаво изкарахме днес, на чист въздух почти 7 часа Crazy Малко подухваше, ама е Сливен все пак Joy
Рени,големи сте сладурки с малката! И според мен няма за какво да се притесняваш, мн е активна като гледам по снимките. Като и дойде музата ще почне направо да тича Mr. Green
-Една панорамна снимка, направо всве едно сме застанали пред фото тапет Joy
Другите снимки в албума,който иска са заповяда  Hug Карандила

Лека нощ! babydust7 Sleeping

# 454
Доре,ние можем след вторник нататък другата седмица.Казвайте ден и час и да се съберем тогава вЮжния парк..

# 455
  • София
Добро утро!

Деси, как е Йоан?

Ками, много хубави снимчици.

Рени отдавна не сте се показвали, станали сте много сладки.

Аз реших да не поръчвам фотоапарата от този сайт.Иначе доставят до Бг ако въобще доставят стоката.Пратиха ми 4 мейла, много странни.Два от които с различни сметки, не може да се плащас кредитни карти , само превеждаш парите по сметка, което е странно.Последния имейл ми писаха, че някой ми е пращал грешна информация за сметката и са я поправили.МОже и да им е наред всичко , но не мисля да рискувам, ако беше за малкасума няма проблем.
Деси, нещо не се разбрахме с теб с този скайп.

Ставам сега, че скимти до мен малката хуна. Mr. Green

И чакам срещичката довечера. Party

# 456
Добро утро!
Аз се появявам нявга-нивга напоследък, но се старая да ви следя.
Деси много неволи ви се събраха, дано се оправите бързо!  Hug
Пате айде чакам хубава новина!
Сега да ви се оплача малко и аз. В петък мъжо катастрофира. Изкарах си акъла като ми се обади. Разсеял се е за момент щял да изтърве завой и при рязкото завиване буса се обръща. Разминал се е сравнително леко в предвид ситуацията, слава богу  Praynig След кратък престой в болница, сега си лежи удома. Има 4 счупени ребра и леки натъртвания.  Белите стават много бързо.  Rolling Eyes
Сега се хващам за работа. Слънчев и красив ден на всички!  Hug
Галче как е Руси днес, и вашите болести нямат край мамка му?

# 457
  • София
Леле, Калинче ужас.Добре, че се е разминал само с това, не че е малко.Представям си какъв ужас сте изживяли.Пожелавам бързо възстановяване и да запалите свещичка.

# 458
Добро утро и от нас  Hug

Руси нощес се съдра да кашля, а сега е пушка  Thinking Вчера го водих даже и в Борисовата и ми беше много хубаво  Simple Smile Не мога да не кажа колко беше красиво в парка и градинката на паметника на съветската армия и как нямаше стълби, които да трябва да преборя с количката и все някой ми носеше количката  Whistling в метрото само като се качих трима скочиха място да ми правят, а една леля се занимаваше с Руси да не заспи  Simple Smile Много ми стана мило от това човешко отношение и някак отново си помислих, че има повече човешина около нас напоследък  Grinning

Зари, това е жестоко  Sad Не мисля, че за Бобо има опасност, но за теб ще е цяла одисея, докато овладееш хормоните  Confused Ние сме с теб  Hug Освен това знаем колко си красива, прекрасна и силна, независимо от безпощадните хормони и някакъв си там инсулин  Crossing Arms  Hug

На Десика мисля да се обадя днес за малко кураж  Praynig

А за довечера чакам свекито да преосмисли своите приоритети и да ми влезе в положението да дойде да поварди зверовете, докато аз пийна едно с вас. Майка ми е с бронхит, така че ще разчитам на нея  Praynig

Ками, прекрасни снимки, мнооого е яко там.

Калинче, слава Богу, че е жив  Praynig Млад човек е, ще се оправи от контузиите. Съчувствам ти, че сега трима ще лежат на твоите плещи само  Confused

# 459
Здравейте муцки   bouquet

Зари не се притеснявай за мъника , ще видиш че му няма нищо , а ти ще се справиш със сигурност  Peace Ти си човека , който ни дава най-много положителна енергия и сега ние ти пращаме  lovekiss

Като заговорихме за Карандила ето един спомен от преди година и близо три месеца  Grinning Няколко часа преди да се появи Евуна-маймуна

Това лято ми се иска да заведем мамуна да види родното си място  Grinning

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 10:27 от wondertedy7

# 460
  • в гората
Аз реших да не поръчвам фотоапарата от този сайт.Иначе доставят до Бг ако въобще доставят стоката.Пратиха ми 4 мейла, много странни.Два от които с различни сметки, не може да се плащас кредитни карти , само превеждаш парите по сметка, което е странно.Последния имейл ми писаха, че някой ми е пращал грешна информация за сметката и са я поправили.МОже и да им е наред всичко , но не мисля да рискувам, ако беше за малкасума няма проблем.

Дани и аз се пробвах да поръчам от този сайт, и аз получих същите мейли  Twisted Evil.Реших да се поразровя за сайта и открих, че всъщност е качен на сървър в Русия  newsm78, което вече тотално ме отказа... Ето инфото : http://cqcounter.com/whois/domain/onlineshop-media.com.html

# 461
  • София

Дани и аз се пробвах да поръчам от този сайт, и аз получих същите мейли  Twisted Evil.Реших да се поразровя за сайта и открих, че всъщност е качен на сървър в Русия  newsm78, което вече тотално ме отказа... Ето инфото : http://cqcounter.com/whois/domain/onlineshop-media.com.html

И е създаден на 18,04,2010

Аз вече го поръчах фотоапарат през Технополис , но онлайн, за да ползвам 5% отстъпка.Излезе 1253лв, но пък ще съм спокойна и ще имам гаранция.от e bay излиза около 1100лв.

# 462
Гал браво на Руси,оздравял е и повече дано не се разболява Peace

Дано и Йони с Деси да е добре вече Praynig

Мамаз  Hug Praynig се  да се оправиш по-бързо и на малкото човече да му няма нищо Praynig

Рени нищо и няма на малката красавица, ще видиш че скоро ще хукне, значи внимавай какво си пожелаваш Hug

Калинче малкия дявол е бил,дано мъжо сега се оправя бързо  Hug

Момичета вие имате ли ТV,ние от сутринта не,никоя програма не работи,не сме с кабелна,само Варненската хващаме. ooooh!

# 463
Дано всички болнички дечица, мами, татковци, баби... да се оправят бързо  Praynig

Прочетох и за срещата, аз този път няма да дойда. Много съм отпаднала напоследък, едва се движа.
Водихме Дими на фризьор, вече си прилича на момченце, а не на бебе.

Леле, три изречения - два часа.

# 464
Момичета, имаме нужда от вашата положителна енергия и стиснати палци.
Днес Гого е паднал в детската градина, т.е. едно дете го е блъснало и резултата е счупен нос. След цял ден висене в спешния и ходене от кабинет по кабинет (по едно време ми идеше да  #2gunfire), утре сутринта ще ни приемат в болница за интервенцията по наместване на костта. В момента миличкия е като герой от Стар трек, но се държи много мъжки.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт