Деси, много стиснати палци и от мен!
Ей, Ками, големи скитници сте! Така ви завиждам на разходките! Аз тази година ще пропусна всякакви морета, планини и т.н
Като се роди си пожелах да проходи трудно, за да не се чудя след кой да тичам по-напред и ето, че ми се сбъдна желанието
иначе с изключение на това е добре, хубаво се храни (пу-пу) и ужасно много мрънка и се тръшка за всяко нещо. Обаче преобличането и сменянето на памперсите е кошмар. Тогава пада най-голямото пищене. И много, много се катери! Май ще купувам каска
Деска и аз мисля, че в детската клиника на МА са много добри лекарите и ще помогнат. За съжаление аз не мога, иначе бих дала всичко Йоан да оздравее. 
аз не знам как да те намеря, иначе аз бих ти пратила 
така е опасно си е! Е, малко по-спокойно ми става като не сме единствените непроходили. И аз като я гледам как се катери спирам да се тревожа, че изостава в развитието.
.И аз ви разгледах снимките във ф.б. супер сте си изкарали.

Ако можеш, иди да се видиш с д-р Тодорова, тя е страхотна!
Аз имам проблеми с щитовидната. При мен се е отключило по време на предната бременност. Пиех хормони по време на цялата си бременност, но ми казаха, че това не се отразява по никакъв начин на детето. Ако имаш проблеми, питания, дори и да трябва да се оплачеш на някой или ти трябва рамо - насреща съм!