Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 849
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
Лелеееееееееееее имаме си мама!Да ви е жив и здрав Чавдар!

# 691
  • София
Да се включа и аз в честитките.

Честит малък мъж на Куцо пате, да и е жив и здрав, и много послушен.
На щастливата мама бързо въстановяване.

# 692
  • София
Страхотна новина!!! А Чавдар е толкова хубаво име Simple Smile Да са живи и здрави и мама и бебе!
Бременилкитееее.. времете тече толкова бързо... ще се изтърколи и за вас и пак ще имаме бейби-бум при февруарки  Hug

# 693
Честито на Патето!!!
Да им е живо и здраво малкото юначе и цял живот да ги радва по начина, по който днес ги е зарадвал!!!

# 694
Ех, че хубава новина  newsm03
Патенце , честита ти втора радост, да тие жив и здрав малкия Чавдар и много да те радва , а батко да слуша и да помага  Grinning

За срещата да питам , какво разбирате под "самостоятелна стая" че нещо не мога да разбера  newsm78 Щото пише че стаите са с 2 и 3 легла , значи няма да е с едно , нали  newsm78 Аз сигурно пак ще съм с мама , тъй като мъжо няма да го има. За сега ще се въздържа да пиша на Мартеничка, защото още не знаем как ще протича лечението на майка ми , но съм 99% сигурна . Та ако самостоятелната стая е с 2 легла аз си заплювам една  Flutter

# 695
  • София
Патенце, честито момченце!Много радост да ви носи!

Бързо възстановяване на теб!

Нежно цвете, честити сини гащи.

# 696
Аз и сватята исакме апартамент,но за съжаление никъде не видях снимки на апартаментите.Надявам се да са две отделни стаи newsm78Май ще е най-добре да звъна да питам.
Нелинда,  аз съм била в парка Grinningдругия път да се обадиш.
Нежно цвете,честити сини гащи Hug

# 697
Честито момченце на патето!!! нека и да има само хубави моменти във вашето семейство и мн радости!

# 698

Честито, Патенце за най-малкото пате! Да ви е живо и здраво, да пълни памперсите и да качва грамчета и килограмчета.  Laughing
Аз искам малък апартамент или тройна стая. Ще пиша на ЛС, Марте.  Wink
Днес най-сетне си купих лятна количка. След цялото дебнене в Продавалника, харесах една в Хиполенд и майка ми ме нави да я вземем, като ми даде паричките над тези, които бях предвидила. Това е количката, кръстих я мама Кенга, бих и чукнала и шампанско отгоре, но все пак реших да си спестя прането.  Wink

На Калина и се клати зъб, май скоро ще я посети Феята на зъбките. Дано да донесе някой и друг кътник на Ралица, че много я мъчат, горката.  Cry
Айде, лека и мека, отивам да метам мъжо по дюшека.  Twisted Evil

# 699
Много е готина количката, Ламтурник, със здраве да си я ползвате  Hug

Мацки, звънях на хотела и ми казаха, че за такива големи групи трябва да се свържа с туроператора им (за да ни направи адекватна отстъпка), който обаче ще работи в понеделник. Така че дайте да си формулираме въпросите и като се чуем да получа отговори:

1. Какво представляват апартаментите (2 стаи, с портал) ?
2. Какво представляват стандартните двойни стаи (спалня, 2 легла) ?
3. Актуални цени за периода 26-27.06

Ако се сещате нещо друго, моля, пишете  Hug

# 700
Добро утро.Ей бях 99% сигурна че си ти Алхимикче. Laughing SunglassesОбещавам другия път ще свиркам,викам,махам  и т.н. Hug Но и ти свиркай,че идваш към градинката.Между другото изглеждаш супер и малката е страхотна. newsm03. Хубав ден на всички. Heart Eyes

# 701
  • sofia
Пате ,честито ново попълнение на отбора,много да ви радва юнакът,а на теб пожелавам бързо възтановяване.
Виде ,честита ви ясла ,видях че сте класирани,ако го пуснеш Тошето ще сме в една група.

# 702
Пате,честито!!!Да ти е жив и здрав Чавдар!!! Hug Hug Hug

Нежно цвете,честито синьо вързопче! Hug
Ламтурниче,супер е количката. Simple SmileТи до къде стигна с диетата?Аз на 6-ти се изложих,защото ходихме на гости и трябваше да обидя домакините ако не ям. Embarassed
Лара,честито за новия фотоапарат,снимките са невероятни.

# 703
[b]Пате,[/b] честито ти малко мъжленце! Да изпълни къщата ви с детски смях и усмивки!Ламтурник, много ви е хубава количката, да си я возите със здраве! Надявям се и да я покажеш на живо като се видим Wink

# 704
Цвети честито за количката - тя е като на Деси дето ти казвах , че е готина  Peace

Пете , вие във Варна ли сте вече ?

Мартеничка питай и за самостоятелната стая с колко легла е ?

Днес малко стил телеграма го изкарах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт