Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 864
  • 718
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник на всички празнуващи.Много здраве,любов и късмет им пожелавам.  bouquet  bouquet  bouquetА да ви попитам какво е необходимо да се направи за да се възпозлвам от курсовете по чужд език по европейските програми(май така беше Embarassed)?

# 676
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ  ИМЕННИЦИ !!! Hug Hug Hug
Пожелавам ви да сте живи и здрави, обградени с много много любов, прекрасни емоции и семейни радости

Вече мога да кажа, че при нас се задава още едно момченце  stork-boy  щъркела лети към нас с още един мъж на хоризонта Laughing

Този път ще го мислим на името на баща ми, негов ред е за името  Heart Eyes По наследство би трябвало да е Ангел, но още не сме го решили, Не че не ми харесва това име, а и много уважавам баща си, но може и да се спрем на  друго име  с "А" има време да го мислим а коремчето си расте нормално и съвсем спокойно.

Иначе за бъдещия малък батко Дани, мога да го похваля 4е от началото на април горе-долу започна да прохожда и малко по малко като правеше все повече крачки свикна по-стабилно и от средата на април вече се отпусна и си ходи самостоятелно, сега постоянно е в движение и обикаля насам натам  Crazy Но още не сме правили прощъпулник, най-вероятно за след празниците ще го организираме.

Напоследък ходя по-често у майка ми за някой друг ден и тя да се занимава с Дани и да ми помага, тя идва при мен 2 или 3 пъти седмицата, но няма възможност да остава за  повече дни , а мъжа ми като е ангажиран с работата става все необходимо да имам допълнителна компания и да се пазя възможно по-ограничено да вдигам детето заради корема... а то неизменно се налага, въпреки че си ходи и сам, Аз съм му свикнала, а  и така или и наче когато съм си вкъщи се занимавам сама с Дани и другите задачи вкъщи, но трябва да се пазя все повече.

Между другото тъкмо се сетих да попитам някоя майка да сподели ако има опит как се изпира най-ефикасно надраскано с химикал на блуза  newsm78 Дани опита да си сложи автограф на една много хубава блузка която аз много му харесвам  ooooh!, не е много всъщност но  съм чувала  че  е трудно зацапване и може да си остане следата да не успее да се изчисти впоследствие  Rolling Eyes....

Хайде поздрави от нас  Hug Hug Hug, аз трябва да ставам

# 677
Появявам се набързо само да кажа:

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!! Бъдете живи и здрави, нека Св. Георги да ви закриля, а името да ви носи много късмет в живота Hug Весело празнуване Hug

# 678
Eхо, изтрезняхте ли, моми? Wink

Надявам се сте изкарали подобаващо празника. Тези пролетните празници доста ги тачим вкъщи, а Гергьовден ми е особено български (идеята със Св. Георги и преборването на всички зли орисии с негова помощ много ми допада).

Ламтурник, готово, душа. Веднага ще звънна да питам за датите в Момина крепост. Ама за колко души да питам?  newsm78 20-30? А апартаменти, 2-3?  Thinking Сигурно ще искат и капаро, ама това ще го уточним по-късно. Сега важното е да стъкмим бройката за 26-27.06

Nejno_cvete, браво за коремчето и честит ти нов юнак в семейството  Hug А за петната с 2 ръце препоръчвам това почистващо средство. Прилича на рол-он дезодорант, а всъщност е нещо като течен сапун (ама е много еко, от говежда жлъчка е  Mr. Green), с който директно натъркваш  петното и засилваш към пералнята. Аз съм изключително доволна, за разлика от всички други боклуци (Вениш-мениш), това досега няма нещо, което да не е почиствало. Намерих го случайно в някакъв супер маркет и струваше 3-4лв. някъде.  Peace

# 679
Мартеничка, мен ме бройте за тройна стая или малък апартамент.  Peace
За капаро - няма проблем, само кажете.

# 680
  • Пловдив
Мартеничка,ще ти пращаме ЛС за желаещите
последно датата да потвърдим-26-27 юни

за две нощувки говорим,нали-колко ще струват двете нощувка за двойна стая.в сайта изобщо не се ориентирах

# 681
ФЕВРУАРСКАТА НИ ЧЕТА СЕ УВЕЛИЧИ 2010.
ДНЕС В 14.45 СЕ РОДИ ЧАВДАР НА МАМА КУЦО ПАТЕ С ПРЕКРАСНИ МЕРКИ 3.150 И 50СМ ВИСОК
.

Да е жив и здрав,да радва мама,тати и най-сладкия бати.Мама и бебе са добре,туко що говорих с Петя,още беше в родилна зала Mr. Greenта по-този повод всичко е миналон по-леко от предния път.

Пете,на теб мила по-бързо възстановяване!  bouquet

# 682
 newsm44  newsm44  newsm44 ЧЕСТИТО БЕБЕ ЧАВДАР НА ПАТЕТО! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО! МНОГО ДА СЛУШКА, ПАПКА И РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО! А НА МАМА- БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Ех, какви новини само! Толкова се радвам, че сълзите ми сами тръгваха да се стичат......

Нежно цвете, честит син щъркел  stork-boy ! Лека и безпроблемна бременност и на финала здраво и красиво бебче!

И аз искам двойна стая за 2 нощувки!  Peace

Последна редакция: пт, 07 май 2010, 16:35 от dideroncho

# 683
  • в сърцето на един мъж...
Чести малък мъж, Пате! Да ви е жив и здрав, да расте весел и щастлив!  bouquet

# 684
Леееелееее, колко се радвам!!!!  Party Party Party
Патенце, честито, мила. Много много благородно ти завиждам за цялата чета обожаващи те мъже! Да сте много щастливи!  Hug  bouquet

Момичета, май наистина най-добре на ЛС да ми пишете заявки за нощувките, за да не пропусна нещо. Все повече нямам търпение да се видим!

# 685
ЧЕСТИТ МЪЖ НА КУЦО ПАТЕ, ЧЕСТИТО БРАТЧЕ НА БАТКО КРАСИ, ДА Е ЗДРАВИЧЪК, ПОСЛУШЕН И ДА РАДВА МАМА, ТАТКО И БАТКО!!

Честит син щъркел на Нежно цвете!!

# 686
Честито момченце,да е много здрав,късметлия и да слушка.
Днеска май мернах Алхимика на разходка с Мая в градинката на Св.Троица.Ти ли беше или се припознах?Аз минах лекинко набегом и не можах да спра.

# 687
Честито, Пете! Много здрав и щастлив да е малкия юнак Чавдар! Много да папка и спинка, и само радости да носи на цялото семейство!

Бързо възстановяване на теб!

# 688
  • София
Пате, честито!!! Да е здраво и кротко бебе и само да ви радва!

Нежно цвете, честити сини гащи!

# 689
  • Пловдив
Пате,честито юначе-много да ви радва и да ви прави горди родители.Бързо възстановяване на теб.Чакаме те сред нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт