Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 560
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
Чета, чета аз тук от два дни и насмогвам и накрая като видях как съм се присънила на Цвети и се сразих  Joy Joy Joy Айде сега няма да те ядосвам да ти разправям каква бира пих аз у Австрийско  Whistling не бях пила толкова вкусно нещо - прясна бира (Цвикел й казват), мммм  Mr. Green
Е, не можа да се сдържиш!  Twisted Evil Аз тука в едни филми се вкарвам, заради тебе, а нашта един джоб бира да не донесе.  Crossing Arms
А защо в София е толкова трудно записването на кухня? Аз Раличока не смятам да я записвам, но с Калина навремето не съм имала проблеми, а не съм чувала някой да има и сега.  newsm78 А и тези трийсет бурканчета... Тука всеки сам си купува три буркана с широко гърло, за да е по-лесно сипването, всеки ден си ги миеш, за да ти сипят на следващия. Отделно, че Калина беше втора група и когато се случеше да има нещо, което не яде ми го сменяха с нещо от първа група.

# 91
Gall, добре дошла!   bouquet Радвам се, че си починала малко и си се освежила.

От толкова приказки за морета и почивки и ние решихме, ако не ни мине котка път, да се поглезим малко на Албена някъде в края на другата седмица   Party

Фоксунке, благодаря за линка към филма. Следобеда седнах и го изгледах, че ми запалихте любопитството с тия противоречиви коментари (аз така най-обичам  Mr. Green). Ми бозичка ми се стори на мен. Добре почна, ама накрая съвсем се изчерпаха. Пък и момата ме ядоса - едно че каката актриса нещо не ми допадна, и второ, че героинята в самата история хич не е по мой вкус. Но все пак съм доволна, че го изгледах. Мерсаж   bouquet

# 92
Няма да мине без разправия явно. То и едната от нас с Илияна ще им е достатъчна да ги вдигне във въздуха, както сме палнали метлите, ама ще идем двете - за още по-убедително.
Ами не е нормално в едни части на София да не се налага да чакаш изобщо, а ние да дремем като коне на празни ясли с месеци. Освен това принципът, на който са приели mama petty ми се струва справедлив. Ама аз съм пристрастна  Mr. Green.
Мерси на всички за отговорите.
Замислих се как ли е в чужбина, има ли там детски кухни на подобен принцип и как са организирани? Знае ли някой?

# 93
Абе, Гал, не се прави така като теб! Naughty Идваш с буренце от прясната бира, малко хубав шоколад, много красиви снимки и  много класическа музика ( за вдъхновение на малката ми пианистка, поради липса на японци Laughing), и казваш - "извинявайте, момичета, че така ви притесних, присъних, позарязах и позабравих..."  Crossing Arms И тогава ще преценим какво да те правим... Whistling

Цвети, spoko другия път ме сънувай мен, да видиш кви чудеса ще ти донеса - само повод да имам, да дойда във Варна!   angel008

За филма - споделям мненията на Фокси и Мартеничка. Чак се ядосах, че стоях до 2 да го гледам. Tired

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Пипег, няма. Изобщо не съществуват. Мамите в чужбина се оправят с готови пюрета или тестени манджи, приготвени от тях и това ядат европейчетата Crossing Arms
Сори за филма, аз не съм го гледала още, четох само книгата Embarassed

# 95
Моето чаве значи съвсем по европейски го кара с готовите пюрета. Мерси, Гея.

# 96
Цвети, spoko другия път ме сънувай мен, да видиш кви чудеса ще ти донеса - само повод да имам, да дойда във Варна!   angel008

Аз се притесних, защото ми се е случвало да сънувам много ясни сънища, от тези, в които не знаеш спиш ли или си буден и подобни сънища често ми се сбъдват. Например сънувах вечерта преди сестра ми да вземе първия си медал от голямо състезание, че се прибира и аз и честитя второто място- на следващия ден тя спечели сребро; сънувах преди години баща ми (вече беше починал), че ми чука на вратата на квартирата с букет богородички, от тези, дето бабите ги сеят по гробовете- след няколко дена катастрофирахме, но Слава Богу никой не пострада; сънувах една моя съученичка, която чакаше близнаци-момчета, че я срещам с количката и я питам какво правят юнаците, а тя ми казва:"То едното се оказа момиче."- роди момиче и момче... И други подобни-въпроси от изпити, срещи с хора, които не съм виждала отдавна... Е, оня ден сънувах, че съм в Търново и ви навих за националната срещичка, та дано и тоя сън да ми се сбъдне.  Laughing Та затова си отдъхнах, че Галл биропие вместо да болногледа.  Mr. Green Пък ти кажи само как да те сънувам, за чудесата после ще се разберем.  Wink  Laughing
Гея, какви са тия тестени манджи?  Sick

# 97
Пък ти кажи само как да те сънувам, за чудесата после ще се разберем.  Wink  Laughing

Е как? Като посланик в Япония, естествено! bowuu

Винаги съм вярвала, че когато Бог реши да знаеш нещо, ще намери начин да го разбереш, и винаги съм  била против всякакви врачки, предсказания и изобщо насилствено ръчкане в живота и "виждането" му, още преди да разбра колко опасно може да бъде, всъщност...

И ние се храним по европейски. Blush

# 98
Тъкмо се рекламирах и ме секна в полет.  Twisted Evil
Съвсем са ти промили мозъка да знаеш, какво толкова има в Япония- сурова риба, хартиени стени и ниски мъже. Да ти припомня ли онези двама красавци?  Flutter

# 99
Ламтурниче, я сънувай кога ще родя, ама гледай да е по-скоро, по-бързо и по-безболезнено Mr. Green
Сега ме е по-шубе от предния път, ама това е защото знам какво е newsm78 Обзела ме е предродилната треска, ама хич май не съм се по newsm78дготвила - изпрах няколко парцалчета за бебока и дотам се простира подготовката ми. Добре че си поприготвих чантата за болницата, но не съм наредила нещата в чанта, че да не трябва като предния път да чакам докрая Laughing

# 100
  • Sofia
Весе, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и заобиколена от много любов! А когато си решите - и една сестричка на сладкия Ники!   Hug

Галче, добре дошла!!! Липсваше много!  Heart Eyes

Утре ще се включа по темите, че нещо съм гроги.. Tired
Лека вечер!

# 101
  • Пловдив
kuco_pate ,втория път ставало много бързо-докато се усетиш и юнака ще е излезнал на бял свят.Иначе за страха от раждането-нормално е сега да те е по-шубе точно,защото знаеш какво те чака.
Леко и успешно раждане ти пожелавам.Знам че имаш време,но ти пожелая от сега

# 102
Тъкмо се рекламирах и ме секна в полет.  Twisted Evil
Съвсем са ти промили мозъка да знаеш, какво толкова има в Япония- сурова риба, хартиени стени и ниски мъже. Да ти припомня ли онези двама красавци?  Flutter

На Мими й го обясни това... Но като знам сега как ми се сърди, че не я пускам на зелено у-ще, представям си какво ще е, ако тръгне за там... Нямам друг избор, освен да се цаня за нещо. И понеже ни гейша ще излезе от мен, ни суши готвач, остава или със сумо, или с нещо сериозно да се захвана. Mr. Green

Пате, имаш ли нужда от някаква помощ - сега, преди, по време, след раждането? Rolling Eyes Само кажи и ще видиш каква форумска седянка ще спретнем, било за дрешки, за баткото или да скандираме под прозорците ти... Само кажи! Сериозно!
Виж за страха е така. И аз бях същата, но независимо от всичко, което се наложи да изпитам втория път се оказа песен, в сравнение с първия. Така, че няма страшно! Единственото по - гадно нещо е, че ще ти липсва баткото и ще искаш по - бързо да сте си вкъщи! Heart Eyes

Божидар ми е изгризал половината клавиатура. Взех гумена, именно заради него - нямало било страшно да я счупи, полее, сгъне... Да, ама не! Сега не ми работят половината бутони - нямам числа, букви. ooooh!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 21:24 от MamaZ

# 103
  • Sofia
Божидар ми е изгризал половината клавиатура. Взех гумена, именно заради него - нямало било страшно да я счупи, полее, сгъне... Да, ама не! Сега не ми работят половината бутони - нямам числа, букви. ooooh!

Joy hahaha Аз само 2 клавиша съм дала досега. Ама единия ми е запетаята и ми е много куцо...

Пате, присъединявам се към стиснатите палци и кандидат-помагачите, с каквото кажеш! Hug

# 104
  • Sofia
Момичета, ужасно съм щастлива!!!!! Най-добрата ми приятелка, която се бори дълги години със стерилитета и мина и през най-лошото, си има момиченце!!!!!!! Родила се е преди 2 часа и е чудесна!
Почерпете се за нейно здраве!

И вие имате заслуга за това щастие Simple Smile Преди 9 месеца й стискахте палци и ето го сега най-сладкото човече!  Hug Hug Hug

Ужасно се вълнувам, имам чувството, че никога не съм се радвала така за бебче досега!  newsm76

Общи условия

Активация на акаунт