Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 462
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Добре де, само в нашия идиотски квартал ли редът на детето ти за кухня може да дойде към 18-тата година?!?!?!?!?!?

От няколко дни се каня да питам мамите, които вече ползват държавната кухня кога са подали документи. Защото ние подадохме октомври месец и още сме в чакащите. А като звънях преди известно време ми казаха, че има около15 чакащи преди нас и нямат никаква идея по колко деца средно на месец биват приети. Последното ми звучи като - ние правим такива далавери с купоните, че няма как да ви кажа подобно нещо. Леле, много съм яхнала метлата. Все повече се навивам да извикам проверка.

Извинете ме за нахлуването и тона, ама ми прекипя вече.

И, Силве, снимката ти красноречиво казва как си усещаш кръста  Laughing

# 76
pippeg,аз бях подала документи за нашата кухня още когато децата бяха на 3 месеца.Също и за яслите.Но това все пак е в Пловдив,де.Незнам при вас как стоят нещата Thinking

Имахме обаче едно преимущество-че децата са близнаци,а те винаги са с предимство.Но от познати знам,че те също са подавали документи за кухнята някъде до към 4-5 месец.

Ааа,и викай си на воля Laughing Излей си яда.Ние няма да се сърдим.И аз днес бях яхнала метлата заради Жорето,ама сслед като се навиках едно хубаво сама на себе си вкъщи,сега съм спокойна Laughing

# 77
Пете, оказа се , че при нас в Младост майките подават документи за детска кухня едва ли не с раждането на детето. Аз досега не се бях интересувала, тъй като Яна не ядеше всичко, подбираше, искаше храната да й е пасирана...
В четвъртък миналата седмица отидох в последния момент, попаднах на една мила женица/която по телефона беше доста сопната/. Тя ми каза, че има вероятност още от май месец да започнем, но не обещава нищо. Днес по телефона питах, питаха ме колко е голямо детето и като им казах колко е голяма Яна, ми отговориха направо да отида да си купя купони, независимо от номера. Предполагам, че това означава, че има чакащи, които нямат навършените месеци за ДК. На никого нищо не съм обещавала, явно е въпрос на късмет.

Защо не отидеш направо на място в ДК и да питаш как стоят нещата, може да са по-мили.

# 78
  • София
Hetera, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти само хубави  моменти!

# 79
ХЕТЕРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!

# 80
Хетера, Честит Рожден Ден, бъди жива и здрава!
Моя мъж имаше РД вчера, днес ще празнуваме Simple Smile

Йоли, добре дошла в БГ и помисли си дали не може да се отбиете за 1-2 дни в Банско Simple Smile Много ще ти се зарадвам!

Куцо Пате, разкажи как минават първите дни в яслата, предполагам че хич не ти е леко сега!

За пиенето от чаша и бутилка- не е голямо постижение, защото Дими никога не е притежавал биберон или чаша с накрайник. Просто от самото начало на захранването си му предлагам вода с обикн. чаша или бутилка. Отначало повече вода се разливаше по дрехите му, отколкото влизаше в устата, но постепенно се научи да пие добре. Сега е станал тарикат- като се напие с вода пак се навежда да пие, но вместо да отпие духа и бълбука във водата. Или си пълни устата и като дръпна чашата с дяволита усмивка изплюва на фонтанче  hahaha

# 81
Е и аз се вбесих вече с тая кухня  #2gunfire #Cussing out Петя, казах ти преди 100 години, че има нещо гнило при тия тъпанари на Павлово! Ние с теб сме най-големите будали и имаме излишни пари за частни кухни и пюрета.

Според мен трябва да се вдигнем да отидем заедно до там като спре потопа и да вдигнем скандал. А като ни върже бурканите и капачките са подарък от мен  Joy

Весе,

# 82
Лелее, какви неща пишете за кухнята  Shocked , направо съм в шок!
Мъжа ми отиде да ни запише с документите и бурканчетата, купи от там 20 купона, още същия ден ги заверих и след 3 дни вече имахме ядене! Много странно, че толкова дълго чакате  newsm78 Аз съм от Люлин.

ВЕСЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива, обичана и горда жена и майка!
 smile3510  nbirthday   party023   newsm67   Party Time

Пате, айде, кажи как е Краси и как понася яслата? Ти също?  Hug

# 83
Мечи, Пете , най-добре отидете на място. А ти имаш и предимство - коремче и винаги може да ги питаш дали трябва да запишеш детето на ДК още от преди раждането и дали има вероятност до абитуриентския бал на Мишо да ви дойде реда. Имайте предвид, че кухните работят сутрин до 12-12,30 ч. А и май в понеделник и вторник навсякъде продават купони, та имайте готовност с бележките от педитата, с бурканите и капачките след скандала, че току виж станало чудо. Аз си мисля, че понеже да държавни, там на никой не му пука колко деца хранят и колко чакат. да им се не видеше на скапаните кухни, градини и ясли.

# 84
Весе,да си жива и здрава и да си спретнете голям купон на този дългоочакван рожден ден!!!    bouquet

Яна,весело изкарване довечера!

# 85
  • София
Весе, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!
За кухнята не съм чакала, даже не знаех, че има списък от чакащи. За седмица се класирахме. Водим се Западен парк.
Ние направихме ежедневната си разходка в мола. Кога ли ще спре да вали и да ходим на истинска разходка?

# 86
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден, Весе! Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и да си много обичана и глезена и от двамата си мъже  Heart Eyes

# 87
Мараба  Party Grinning

Чета, чета аз тук от два дни и насмогвам и накрая като видях как съм се присънила на Цвети и се сразих  Joy Joy Joy Айде сега няма да те ядосвам да ти разправям каква бира пих аз у Австрийско  Whistling не бях пила толкова вкусно нещо - прясна бира (Цвикел й казват), мммм  Mr. Green

Момичета, аз наистина бях срината психически и физически. То беше без почивка, ту единия, ту другия. При Руси ситуацията беше едно към едно с мишлето на Дидерончо и все още не може съвсем да се възстанови. Само че ние вентолин пихме, не сме правили инхалации...както и да е  Confused

За сметка на това въпреки всички неволи около Руси, заминах, или по-скоро майка ми и свекърва ми ме изгониха (явно и на външен вид не съм го докарвала вече много много  Crazy) и не съжалявам, беше невероятно, за мен беше истинска терапия  Simple Smile ГЕя , били сме по едно и също време, как не съм разбрала, не е честно  Crossing Arms

И понеже пълно щастие няма, като се върнах Дарко и Руси започнаха от начало. ТЪкмо за три седмици ги бях строила в две редици и имаше известно разбирателство, елате да видите сега каква борба за територии е отново. Днес обаче успях даже да ги успя по едно и също време. РЕших повече така да не ги разделям двамата, плътно заедно и това е!

ПО актуалната тема със срещата съм много, много, ама много ЗА Simple Smile Търново ми и много на сърцето, ще чакам вие да се организирате и почвам да обработвам мъжо, че при нас всъщност той е най-трудния момент.

Снимки от Виена ще има в малко по-късен час, че днес уйде в четене работата Simple Smile

# 88
Здравейте мами, Февруарки! Отдавна не съм писала, но ви следя от време, на време! Просто не ми се пишеше!
Ние сме добре, малкото - голямо Мите расте, и нас не ни подминават вирусите, но гледаме да се справяме с тях. Виждам, че при всички е така и искам да пожелая на всички малки и големи болнички, бързо да оздравяват!  Heart Eyes
На всички празнували и празнуващи, Честито! Да сте живи, здрави и много щастливи!
Н мамите с големи пупи, погалете коремчетата от нас, и целувки за каките и батковците!
Пускам една снимка на Митето, и друг път повече ще пиша!

love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Еми, Гал, мама, аз казах, че отивам във Виена Crossing Arms Друг път да четеш внимателно Grinning Жалко, щеше да е супер да се видим там и да пием по една бира, ама нейсе, ще наваксаме на националната среща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт