Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 451
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Браво Яна как наистина се е научил Дими да пие от нормална чаша и от шише,сподели.
На Краси сега го пробвах да му дам млякото вместо с биберон както е свикнал с твърд накрайник на Авент, чуди се какво да прави,после се сети и пие,но на глътки и после някой път му се стича по устата,а от чаша иска да пие, но му се стича водата по брадата.

Деси не знаех, че може и само едно ниво да се мине с англ.език,мислех, че се финансира и трите нива и трите трябва да се минат.

Йоли  добре дошла на българска земя Hug

Фокси
и на Краси фонтанелата не се е затворила, но не знам колко точно остава, педката на 1 год. го пипа и каза да продължавам с 2 капки на ден докато почна всеки ден да го изкарвам на слънце по 2 часа всеки ден. И на баткото късно му се затвори,няма страшно.

Благодаря ти Ири за кафенцето, ще се възползвам, сто пъти ме събужда тази нощ Краси, а сутрин трябва да стана в 7:15 да оправям баткото за детска градина и Краси в другата стая се събуди и веднага искаше да закусва Shocked

# 61
Ние тази вечер бяхме на моноспектакъла на Камен Донев и буквално ревахме от смях! Много е голям този човек! Страхотен е!!!!!  Любимец ни е и за пореден път не ни разочарова! Препоръчвам го на всички! Уникално е... Party Grinning

И аз гласувам с 4 ръце за този спектакъл Peace

# 62
  • София
Леле, Фокси .....

Лори, тъкмо се бях притеснила за вас.Как сте?

# 63
Ламтурниче, с мен не искаш ли да се запознаеш Mr. Green Sad
Хе-хе, Патенце, даже не се и надявам, ти ще си моят щастлив бонус.  Hug
Левентът на Фокси хич не ме кефи, ама аз русоляви момци не обичам, с няколко изключения. Twisted Evil А за кой филм става дума?
И аз се почерпих от кафенцето, взех това със слънцето и лодката. Ири, мерси!!!

# 64
Йоли,добре дошла.

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА В ГРЕБНИЯ КАНАЛ.НОСЕНЕТО НА ПЛУВКИ И ШНОРХЕЛ-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,А ЗА ДЕЦАТА И ПОЯСИ  Laughing.Да си направим другата седмица среща майнички  Peace

# 65
  • Пловдив
Раде,срещата остава за другата седмица,да.То при това време верно плувки и шнорхели ще ни трябват

Йоли,тя Дени да не изостане от Таня и затова се просна по лице.Солидарност-кво да се прави
Днес не става да среща в нашия парк,защото вали-ту спира,ту почва.

# 66
Добро утро!
Яна още не е заспала, тръшка се и мрънка...Ама то в това гадно време и на мен ми иде да се тръшкам. Sad

Приети сме на детска кухня. Миналата седмица подадох молба, а днес изненадващо ми казаха, че понеже сме малко по-големички, ще ни дадат купони, независимо , че има 857 чакащи пред нас. Капачки намерих, продават по всички пазари, остана само да подготвя 30 буркна.

# 67
ВЕСЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА.

# 68
  • София
Весе, честит рожден ден!

Мъжа ми днес ще мине за количката да я вземе, преди малко ми се обадиха.Имат само една в този цвят, но в понеделник ще я получат и в този в кв, Изток.  Party

# 69
  • Пловдив
Весе,щастие и любов ти пожелавам

# 70
Весе, честит рожден ден! Да си обичана и щастлива майка и съпруга!

# 71
Искам и аз в Пловдиииив на срещаааааа ! От колко време ми се идва, но все не успявам да се организирам, а и обстоятелствата напоследък не позволяват отсъствие от дома.  Sad
Много хубави снимки сте напускали пак, Майчето е страхотна, как е гушнала на мама коремчето!  Heart Eyes

Весе, честит рожден ден и от мен! Желая ти щастие, здраве, късмет, любов, пари, коли.....абе каквото ти е на сърце - да го получиш в ръце!
Mr. Green

# 72
  • в сърцето на един мъж...
Весе, честит рожден ден!
Много щастие, късмет и любов!

Фокси, ще видим, книгата е малко по-особена и вероятно затова се е получил така филма.

# 73

Весе, ЧРД ,много здраве и усмивки и да те слушат твоите момчета  bouquet

С големи патерици ЧРД и на Елфи, бъди здрава и все така отзивчива  bouquet

Йоли, добре дошла на родна земя Hug

Не съм писала отдавна, че нашата черна серия продължава, след 7-8 дни добро здраве Симона пипна някакъв вирус и беше с температура, силно зачервено гърло, все още е с течащ нос и конюнктивит, покрай нея и ние с баща й подсмърчаме.
Тая ваксина й  разката имунната система, най-тъпото е че подразбрах, че е имало някаква лоша партида ваксини и доста деца са били включвани на системи напоследък, егати късмета изкарахме пак ooooh!

И други гадории ми се стовариха на главата, но с тях няма да ви занимавам...

Харесва ми идеята за национална среща и даже мъжът ми се понави. Само да сме здрави Peace

Фонтанелата и при нас не е затворена, но вече даже не ни я проверява личният лекар.

Алхимиче, честито синьо щъркелче Simple Smile, а снимките ви с Мая са страхотни Hug

Гледам че коментирате летните колички, ние взехме от продавалника, много ми олекна, а Giro няма ли в mytoys по-евтино newsm78

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:58 от daya9

# 74
Весе, честит рожден ден!
Много щастие, късмет и любов!

Фокси, ще видим, книгата е малко по-особена и вероятно затова се е получил така филма.

Весе,и от мен честит рожден ден! Повече усмивки и по-малко ядове ти пожелавам Hug

Гея,аз предполагам,че в книгата цялата история ще е сто пъти по-добре разказана,защото като замисъл е много романтична.Филма си е хубав,спор няма.Мое лично мнение си е това,че не успя чак толкова да ме трогне както Тетрадката.А Тетрадката съм я гледала сигурно десет пъти и мога да я гледам още толкова.И всеки път рева като магаре Blush

Цвети,ето това е филма.Картинката е направо линк към торента Peace

Общи условия

Активация на акаунт