Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
  • пак там
Хм, ама една тема сте отворили... мен пък бившия ме заряза заради кака с много пари  Mr. Green рИвах половин година, после срещнах мъжа на живота ми и сега имам двама мъже на живота ми - голям и малък  Mr. Green

Та като казах "мъжа..." - той пита дали може да дойде с мен на пловдивската среща? Че това с деленето на мъжки и женски партита в нашата къща рядко се практикува, още ни е гадно един без друг (дано така си и остане де, пу-пу)...

# 496
  • София
Няма ли новини от болничките?

# 497
 Мен не са ме зарязвали гаджета,но пък съм имала две мега драматични влюбвания,които не прерастнаха във връзки...т.е. "зарязвали " са ме направо предварително... Laughing Затова пък ми беше не по-малко гадно когато две от бившите ми гаджета ме уведомиха,че ще се женят... newsm78  Crazy

Кремуцка,специални прегръдки от мен и стискам палци за днес! Всичко ще е наред !

Теди,много ти се насъбра тези дни... Hug

# 498
И мен не са ме зарязвали, но и трите пъти, в които аз прекратих работата съм се чувствала толкова зле, че съм си мечтала те да ме бяха мен зарязали  ooooh! няма угодия на този свят  Joy

Рися, сигурна ли си, че ще издържи психически мъжът ти на няколко жени - красиви, но говорещи една през друга  Joy

Днес мисля, че ще живея, върна ми се тонусът, гърлото и ушите минаха, остава една гъста и лепкава хрема, абе точно като при децата  ooooh! Значи тая хрема наистина е ужасна, боли глава, няма отпушване със стеримари и други ....мари  Sick

Вчера се обадих на Десика, те са в Александровска, назначили са лечение за Йоан, вливат му АБ и засега не вдига Т. Дано ги задържат до края на седмицата и да ги излекуват качествено, че не си е работа  Confused Иначе на рентгеновата снимка този път се е показала сянка от лявата страна на дробчетата, явно не е била преборена инфекцията.

Креми, с теб сме  Praynig Hug

Аз пък взех, че загледах БГ сериала Стъклен дом и за моя най-голяма изненада, взе че ме заинтригува  Laughing Ще го гледам  Naughty

# 499
  • София
Добро утро!
Пожелавам на всички прекрасен ден!

# 500
Привет,
дано Йоан се оправи докрай и качествено този път!
Креми, стискам палци да мине добре наместването и бързо-бързо да забравите за случката!
Галл, радвам се че си по-добре, хайде, че времето е чудесно и е само за разходки!
Теди, приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Дани, супер покупка - да си ползвате апарата дълго и да запечатате с него всички хубави моменти, които ви предстоят!
Аз да се похваля - изкарах си листовките и извадих всички необходими документи за ясла и записах Михеле.
Колкото за старите гаджетата - и аз имах две драматични влюбвания без завършване с връзка и няколко връзки без драматични сцени при приключването им. Ученическата ми любов е женен отдавна и не ми е било емоционален проблем, а за голямата студентска любов - нищо не съм чувала от 13 години, и така предпочитам.
Сега съм омъжена за най-любимия и добър мъж, за който съм мечтала и нямам мисли и съжаления, всичко е много различно от другото.

# 501
Елфи, имам едно въпросче към теб, че , честно казано, ме мързи да чета, иначе сигурно ще намеря сама отговора.
Имам желание да прекъсна отпуска си по майчинство и да изляза в платен годишен отпуск, че имам натрупани 125 дни, както се оказа.
Необходимо ли е изобщо да се връщам на работа, дори и за един ден или мога да прекратя единия отпуск и да започна другия в един ден?
Ако идеята на това връщане на работа за няколко дни е индексиране на заплатата/ако ми е била повишена, докато съм била в майчинство/, има ли някакъв минимален задържителен срок да се върна на работа, за да ми изплащат отпуска по по-високата заплата или това са си някакви измишльотини на специалистите по човешки ресурси във всяка една фирма?

# 502
  • София
Приятни разходки на всички в този прекрасен ден!

# 503
  • Sofia
Няма ли новини от болничките?
Няма, има още болнички  Tired Цяла нощ не сме спали заради проклетата хрема. Спи му се на човека, иска си бибката, като си я солжи в устата вече не може да диша, плюе я и започва да реве...и така цяла нощ  ooooh! Спахме сумарно около 2 часа на почивки. И друг път е имал хрема, ама такова чудо не е било. А не е нещо кой знае каква - по-скоро прозрачна и течаща. Засега няма никакви други оплаквания, дано да са зъби или знам ли нещо такова.

Компютърът ми е пак развален, сега пиша от на мъжо.

Стискам палци на всички да оздравяват бързо!

Оплаках ви се, отивам да припадна някъде да си почина малко...

# 504
Момичета, благодаря ви за подкрепата!   bouquet

Ние вече сме си в къщи, всичко мина добре. Героя вече е на себе си и така като го гледам е готов за нови битки. За ужаса, който преживяхме с милото няма да ви разказвам. Попаднахме на доста качествени доктори и съм много доволна от отношението им.

Сега имам едно питане - случайно разбрахме, че децата в детските градини имали застраховки, направени от общината. Има някой представа за какво иде реч, към кого трябва да се обърнем и какви документи трябва да представим евентуално и пред кого? Те май много питанки станаха, но ще съм благодарна ако някой ме светне по въпроса.

Стискам палци и за другите болнички.

Коте, пробвай със сребърна вода. Аз се убедих, че върши чудеса. По 1 капчица в ноздричка, 2 пъти на ден.

# 505
Леле, какво се случва в нашата темичка?  Confused Бързо всички болни и контузени да се оправят!!! Да се махат всички болести и да мине тази черна серия! bishop

Продължавам да стискам палци за Деси и Йони!   Praynig

Дани, честита придобивка! Може да се възползвам, за да ми направиш една фотосесия на следващата срещичка в някой парк  Wink  photo

Мими, а къде са снимките от сбирката?  Crossing Arms

Креми, радвам се, че Гого е по-добре!  Hug Галче, за теб също се радвам!

Бисерче, честито за листовките и яслата!  Peace

Коте,  spoko

Теди, съжалявам за чичо ти...  Flowers Rose  Flowers Rose

Днес записах Заринка в 35 ОДЗ, вече официално сме приети и наесен тръгва с песен!

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 16:37 от dideroncho

# 506
  • Пловдив
Елфи
Необходимо ли е изобщо да се връщам на работа, дори и за един ден или мога да прекратя единия отпуск и да започна другия в един ден?не,не е необходимо,може директно да излезнеш в платен отпуск
Ако идеята на това връщане на работа за няколко дни е индексиране на заплатата/ако ми е била повишена, докато съм била в майчинство/, има ли някакъв минимален задържителен срок да се върна на работа, за да ми изплащат отпуска по по-високата заплата или това са си някакви измишльотини на специалистите по човешки ресурси във всяка една фирма?-да,има такова нещо,за да ти повишат заплатата като на другите колеги,трябва да отработиш 10 дни в един календарен месец,а да вземеш отпуската в следващия календарен месец,примерно работиш от 17 май да 31 май,а излизаш в отпуск от 1 юни

# 507
Браво Кремучка на Гого,знаех си че е силен мъж Hug

Не знам за тези застраховки в детските градини,но ще ми е интересно и на мен да разбера!

Има ли някой в нашата ЦДГ Ян Бибиян във Варна?

Радвам се, че болничките се оправят / и мен ме боли едно гърло от три дена яко/, а на Венци бързо оздравяване Praynig

# 508
  • София
Pak sum ot Gsm-a, izvinqvajte
Tseluvki na vsichki
Gall, blagodarq za otcheta, radvam se che ti e prosvetnalo!
Kote, Sterimar i pri vas li ne pomaga?
Za gadjetata shte se otcheta ot vkashti
Alximika, shto taka ni e zae*ala? Nikakva q nqma, a uj redovna beshe...

# 509
  • Sofia
Мерси за стиснатите палци!  Hug

Креми, пробвала съм многократно със сребърна вода, при него не действа хич.
Наде, аз пръскам Диснемар, ама то какво да помага, то си е само за размекване на положението. Вода със сол  Confused

Имам една относително добра новина - хепатитът се оказа токсикологичен. Хубавото е, че не е заразен, лошото е, че е от някое от хилядите лекарства, които пие свекър ми и сега се чудят как да разберат от кое точно.... newsm78 Абе лекарите ни са "хвани единия, удари другия". 8 дни чакат да излезнат уж резултатите и точно като свърши срока на клиничната пътека и трябваше да го изписват, се разбра диагнозата. И о, чудо! Сега са му изписали лекарство, което струва 150 лв.  #Cussing out #2gunfire Но удобно не разбраха навреме, та поне няколко дни да му го дават в самата болница  Twisted Evil Абе.............%$*&@*&()@&*_@)#_!)))((__&&#

Отивам да се боря със сополките и лекарствата. Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт