Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 562
  • 718
  •   1
Отговори
# 510
Елфи, мерси много. Говорих с ЧР-ката и се оказа, че докато съм била бременна и в майчинство заплатата за моята длъжност не е мърдала, така че ще приложа план А - излизам в отпуск от юни, ако не за друго, поне да си използвам натрупаните дни. Благодаря за бързината и точното обяснение. Hug

Теди, съжалявам за чичо ти.   

# 511
Добър вечер!
Мале, наистина накаква безкрайна черна серия върви тука Confused Sad
Теди приеми съболезнованията ми...
Коте , дано Венци и вс останали болнички да се оправят бързичко, че временцето е супер вече.Срамота да има болни душички Praynig Hug
Дани, честито фото. С много хубави снимки да ни радваш тука Flutter
И аз чакам снимки от срещичката в София Mr. Green
Бисерче, честито за листовките и яслата!
Креми, дано малкият  бързо се оправи!  Praynig

Гледам за бившите си сте писали.  Последнитеми  по- сериозни дето бяха: единият още ерген- не може да я намери някоя глупавичка и пак 11 год по- млада от него като мен Joy, а др. разведен си беше и не вярвам да повтори  married Joy

Да разведря темата с един клип, правен от лудата ми сестричка. Той отдавна е качен  в нета, ама вчера си играла да  му слага  субтитри hahaha
Смях.... и фобия от буболечки...

Лека и мека нощ, че ще стане добро утро Joy след малко

# 512
  • Пловдив
mama_pettty ,докато си в отпуск ще получаваш и 120 леФа майчинство

Срещата мина супер-бяхме камерен състав-само четири бройчици,но се радвам,че се събрахме
компромати няма  Mr. Green

# 513
Добро утро!!! Честит 1- ви май Laughing Хайде на съботна закуска Laughing
Почерпете се, че моят татко става днес на 50 години Flutter
Много слънчев и приятен weekend на всички пожелавам! Hug

# 514
  • София
Ками, мерси за почерпката, да е жив и здрав рожденика!

И ние след малко отиваме на рожден ден - на братовчедка ми сладураната става на 1 г. Simple Smile Колко бързо минава времето.
Хайде приятен ден!

# 515
  • София
Здравейте, обещах снимки на къдриците на Йойо, ето ги:

Ето още малко:
http://www.autumnsphere.com/IMG_0005.JPG
http://www.autumnsphere.com/IMG_0007.JPG

mrm, много е сладка Мишката на аватара! Hug

Ками, да ти е жив и здрав таткото и много да се обичате! Simple Smile Той много млад, бре...
А тия двете с буболечката...просто не знам да се смея ли, да плача ли...

Коте, много е неприятно това с хремата, направоооо... #2gunfire

Пети, ЧР-ка е много готин термин... hahaha

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 15:47 от autumnsphere

# 516
autumnsphere, Йоан голям сладур с тези букли! Да го нацелуваш от нас с Криси! Гледам на снимките се вижда таткото, вие събрахте ли се пак, ако не е нахално да попитам?  Embarassed
Ками, Честит рожден ден на татко ти, да е живи здрав поне още 50 г!   bouquet
Как са болните и потрошените? Оздравявате ли?

Дайте ми една идея за подарък на милия за РД. Не знам какво да му купя, най-лесно ми е някаква хубава дрешка, но той не се радва много на дрехи. И да е до към 100 лв, че съм с ограничен бюджет вече.  Confused

# 517
Привет и от мен Hug
Съжалявам като чета за толкова много болнички деца Sad
Креми, дано Гого бързо забрави лошата случка Hug
Теди, моите съболезнования. Sad Hug
мама Зари,оправяй се бързо,и дано намерите правилните лекарства и за следващата среща да си на линия Hug
Свате, да нагушиш милия ми зет Hug
Ками,да е жив и здрав баща ти,много да го слушате,а и той вас  bouquet

Доре,разкошен е Йойо Heart Eyes
Диде, днес чак ги свалих снимките,ще пусна малко по-късно Wink

Днес Мая ми е именичка,поне така цял живот майка ми си е празнувала имен ден на 1май Laughingта почерпете се за нейно здраве.

# 518
  • София
Миме, да ви е жива и здрава именната Пчеличка! Heart Eyes

Червеношийка, събрахме се, да. Аз бях много, много ядосана и доста време ми отне да ми мине, но сега определено са по-добре нещата. Чета сега една книга и там пише, че човек не бива да се опитва да променя партньора си. Че не трябва да караш другия да прави нищо, и не трябва да поемаш отговорност за действията му. Обаче си мисля, че не може като имаш дете с някого, общи отговорности, обща къща, да не изискваш някакви неща... Просто не знам как може това да се постигне. Някакви идеи?

# 519
Миме,честит празник на пчеличката!

Доре, много е сладък Йойо!

На Ралица температурата не се оказа от зъб, а от зачервено гърло. Вчера в поликлиниката нямаше жив човек и я доведох при майка ми. Тук я прегледа една лекарка и й изписа хомеопатични, но аз много се усъмних в тях,защото тя започна да се влошава. И днес си я заведох при лекарката от Правителствена болница, пък да видим сега какво ще стане- според нея няма нужда от антибиотик,защото е ларингит. Дано ни се размине. Как няма глас милата, направо ми се къса сърцето.И тази температура и разстройство...

# 520
  • София
Маринче, хомеопатията точно така действа - първо се влошава човек и после се оправя. Това ми го е казвала Ина.

# 521
Здравейте!

Нас никакви ни няма, защото сме почти все навън.

Дорабела, за гласчето моя приятелка доФтор ми каза да давам калциев глюконат на сироп. Много бързо се подобри малкия, като му давах. Опитай, безвредно е.

Йойо наистина е супер!А и колко са пораснали всичките ни сладки дечица, браво!

На ясла не съм записвала малчо тази година, а щяха да ми го вземат, че съм в системата. Сега с тези 240 лв. направо съфалих, че не го пуснах на ясличка, но нека ми е жив и здрав, ще си го гледам.
Честито на приетите! Да им върви по вода, дето се казва.

От толкова много майки в квартала не мога до дойда на вашите срещички, но се радвам за тези, които са изкарали супер.

Чао!

# 522
  • София
    Адашката, да са ти живи и здрави именичките, много да те слушат и да те радват!

Доре, много е сладък Йойо и тези къдрици...

Става ми мъчно, като разбера за болни дечица. Днес на рождния ден и 3-те останали деца (без Мишето) бяха болни, едни сополи се точеха, едни кашлици... Естествено не спряха да я гушкат милите и аз какво не върви да им се скарам... Сега се надявам да се размине без да е прихванала и тя нещо! Стискам палци на болните да се оправят бързо!

# 523
Здравейте на всички Hug
 Ни в клин,ни в ръкав се включвам...

Пак не съм писала от няколко дни,но този път си имам основателна причина.Три дни се борихме с едно чудовище-плъх.Отрова за мишки му сложихме,Боян с въздушна пушка го стреляше,капани му залагахме,а тоя гаднюха не ще и не ще да умира.Умен излезе и то доста..Изобщо не бях влизала в хола,където беше той ,3 дни.Накрая Боян взе от службата му някаква отрова,която по принцип е забранена и е предназначена за по едри животни и след 1 нощ чакане най-накрая се гътна тоя изрод.Ако знаете колко голям беше ooooh! А какви зъбища имаше Shocked Цялата настръхвам като се сетя как го видях вечерта както си бяхме легнали с Жорето...
Вчера Боби дезинфекцира целия апартамент и чистихме целия ден.Прахме всичко,михме всичко,въобще...голямо чистене му ударихме..А трябваше да си празнуваме осмата годишнина заедно Laughing
Както и да е ,няма да ви занимавам с моите простотии,защото бегло прочитам,че се случват доста по-неприятни неща във форумчето.
Теди,съжалявам за чичо ти Sad А за майка ти се надявам от сърце да се оправи и физически и психически много скоро Hug

Все още имаме болнички деца...Лошо,много лошо..Дано се оправят душичките и те,че не ми харесва тая работа Sad
Доре,наистина много сладък е станал Йойо.Голям сладур е с тия къдрички Grinning

Майнички,много съжалявам и ме е яд,че не можех да дойда на срещата..Дано другия път да мога...
После ще се опитам да прочета ако не всичко,поне повечето неща и ако мога пак ще пиша...

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 08:37 от •● foxy81 ●•

# 524
bori 1 и 0 Гости преглежда(т) тази тема

БРЕЕЕЕЙ ТАКОВА ЧУДО ДА НЯМА НИКОЙ НЕ ПОМНЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ НА ДЕНЯ!

Аз се включвам с питане дали мога да слагам Тобрекс капки на Краси,има гурелчета,явно прихвана от батко си,който една седмица беше с гурели и възпалено око.Не пише за такива малки може ли, а го изписа педиатърката на баткото-3,4 г.
Вие ползвали ли сте някакви капки за очи?

Общи условия

Активация на акаунт