Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 698
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Райа_Никол,
Ние ходим през ден. Трябва да се направят 6 процедури за да се достигне някакъв задоволителен резултат. Др. твърди, че няма да се наложи в близките 6 месеца да се прави отново. След 6 месеца може да се повтори при нужда. Тя твърди, че ще се свият сливиците не забелеижително много, но до фаза, в която няма да причиняват затлачване и да образуват джоб, който да е предпоставка за чести инфекции и боледувания.
1 процеруда струва 25 лв. Общо 150 лв цялата терапия.
Освен това ни е изписала и хомеопатична схема, която си следваме мин 6 месеца, която може да се адаптира при нужда.
Процедурата е с лазерна пръчка, не е болезнена, не е стресиращо за детето. Отвън на гърлото се поставя и се държи в различни точки на гърлото около 10 мин.
Не знам дали ще има ефект, но факт, че изчезнаха основните проблеми, които си ги имахме постоянно и то след 4 процедури.
Ако искаш да ти кажа координати, ако искаш изчакай да видим какви ще са резултатие при нас (дали ще са трайни).

# 451
Да, нека изчакаме как протича при вас, моля те, пиши пак, ако искаш дори на лични. Ние сме от София, и ми е трудно, но ако има ефект, предпочитам това пред ваденето, особено като няма наложителна причина като чести ангини примерно. Благодаря ти, че сподели, дано и други са го правили да споделят и те.
На вас желая успех, дано се разминете само с това.

# 452
Ох, ами дано се разминем...аз съм решена да изпробвам всички преди ОП (въпреки че вече 2-ма лекари казват да го оперираме). НЕ казвам, че ако има индикации ще отхвърлям, но просто съм сигурна, че има и други начини...той има много симптоми, които съобщават за проблем с третата сливица, но нямаме ангини и отити, прсто има много секрети (задни, предни), нощно хъркане, носово говорене и чести възпаления на гърлото (но не гнойни) и чести хреми...при вас каква е ситуацията?

# 453
Долу горе като при вас- честа задна хрема, заради която спи с отворена уста. Други оплаквания нямаме.
Понеже каката беше по същия знам, че спането с отворена уста изкривява зъбите, затова се плаша. На каката не дадоха да я вадим, защото не боледувала. Но да не се повтарям, вече съм разказвала...

# 454
Записвам се в темата.В момента сме с кашлица  много лоша ,бистра хрема и температура.Започнахме  Аугументин вчера  продължава да вдига температура.Правихме ренген днес  нищо не показа.За кашлица пием  Амбрекс.Ходихме на УНГ каза че са му уголемени  но иска да го види и здрав  да може да го пригледа по обстойно.Много често болидуваме  и повечето случай зачервено гърло и много висока температура без Аб  не минава.По 5 дена сме се мъчили и накрая се предавам и пак го давам.Не хърка нощем ангина до сега не е правил ,не говори носово  На 4 годинки е.

# 455
  • София
и аз искам подробности - за процедурата с лазер? Искам и координати, моля  Praynig
Предварителни изследвания правят ли се?

# 456
Нашата операция е утре и ми е много притеснено.Заради упойката най-вече.Нищо, че вече сме я преживявали миналата година, когато го оперираха от херния.
От друга страна чакам с нетърпение да минава по-бързо и това.

# 457
  • София / Пловдив
Нашата операция е утре и ......

Стискаме палци!
Ще видиш, че всичко ще е о кей  Hug

# 458
EmiliT  newsm10 щом сте преминали вече една упойка си знаеш какво е.Но като майки няма да спрем да се тревожим колкото и безобидно да изглежда отстрани.Всичко ще е ОК.Ангелите пазят нашите малки слънца.
Ние днес влизаме в болницата и утре ще ни махат третата сливица и аз съм притеснена и искам по бързо да мине всичко.
Стискайте и на нас палци.Сън не ме лови, а довечера в болницата още по-вече.
Хубав ден на всички.Като се приберем ще пиша.

# 459
EmiliT, zverka, стискам палци много силно! Да минават леко операциите на дечицата ви, да излязат леко от упойките и да забравите вече за всички проблеми. Ще чакам да пишете новини!  Hug Hug Hug

# 460
Готово!
Преди два часа ми го донесоха.Не беше толкова трагично като миналата година.Порева си малко, повърна кръвчица и ми беше мнооооого сърдит, че не му давам да спи.Сега вече си спинка сладко.Дано и после е спокоен.
Зверка на вас ви пожелавам всичко да мине леко и спокойно и понататък всички да си пишем в някоя тема за ЗДРАВИ дечица.
Благодаря на всички за подкрепата!!! Hug

# 461
Не мога да повярвам обаче от както се е събудил преди около два часа до сега изяде 3 данонинота от малките и се сърди, че не му давам.А сестрите казват да не му стане лошо.А пък той попринцип е адски злояд и, ако сам поиска нещо за мен е празник.Иначе само аз го преследвам да яде.И пие вода на всичкото отгоре.Някакъв рекорд е това Shocked Shocked Shocked
Дано наистина след време започне да се храни Praynig, защото вече не го издържам с това неядене ooooh!

# 462
EmiliT радвам се, че операцията мина. Оттук нататък само хубави моменти!  Hug

# 463
  • София / Пловдив
.....
Дано наистина след време започне да се храни Praynig, защото вече не го издържам с това неядене ooooh!

Не знам дали има връзка с третата сливица или просто настъпи такъв момент, но мойта щерка прояде зверски след операцията, даже взех да казвам "Хайде, стига толкова ядене!"  Mr. Green

# 464
Не знам дали има връзка с третата сливица или просто настъпи такъв момент, но мойта щерка прояде зверски след операцията, даже взех да казвам "Хайде, стига толкова ядене!"  Mr. Green
Радвай се!!!Дано и при нас се случи същото!

Общи условия

Активация на акаунт