Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 692
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
и аз искам подробности - за процедурата с лазер? Искам и координати, моля  Praynig
Предварителни изследвания правят ли се?

Няма кой знае какви подробности. Нищо особено не е, просто с една лазерна пръчка се поставят импулси на различни точки около гърлото. Но нека да мине при нас цялата терапия и да ви кажа какви са резултатите. За сега се движим много добре (пу-пу)

Иначе координати на www.elenkova.com

# 466
Здравейте,мили мами,да се запиша и аз в темата.Големият ми син също има проблем със сливиците,това е мнение на двама доктори от нашият град.Записах ме час при д-р Френгов за понеделник.Някоя от вас може ли да ми каже каква в цената на прегледа при него в Транспортна болница?Много се притеснявам да не каже,че са за вадене,страх ме е от операции,а още повече и на детето  Sad

# 467
Сторм, виж 28 стр.

# 468
Сигурно аз не мога да го намеря на 28стр.,но не видях никъде за цената на прегледа  Embarassed

# 469
Първи преглед 40 лв. Тимпанометрия 15 лв. Измерване на слуха 15 лв.
В Транспортна е, до обяд, но май може и от 15 до 17 часа.
Подготвяш си номера на твоя мобилен и го записва срещу часа, който ще изберете заедно.
За да може да те потърси, в случай, че при него изникне нещо.
Неговият е 0888 370 960.

# 470
Много ти благодаря   bouquet

# 471
kiαrrα и EmiliT благодаря.Нас днес ни изписаха.Операцията беше вчера.Като я извадиха от операционната голямо мятане в леглото беше и мрънкане.Повърна два пъти кръв и това беше.Поспа си.Искаше да пие вода и да се разхожда.След обед като се посъвзе доста си хапна и вода я насилвах да пие.За сега е добре.Сега ще ядем.Дано всичко и за напред е ОК.
Хубав ден мили мами.Още един път благодаря за подкрепата ви.

# 472
zverka радвам се, че сте добре!!!
От около година Ицо имаше не лош, а странен дъх в устата, който от операцията го няма.Първия ден мислех, че е защото може би по време на операцията са го мазали с нещо, но и до сега вече трети ден не се усеща.

# 473
Още веднъж да се похваля (макар и без преглед на УНГ) от лазерната терапия, която направихме на сливиците на сина ми! След 6 процедури (колкото е и пълната терапия) резултатите са много добри! Свиване на всички сливици - небни + третата до фаза, в която не създават неудобство и предпоставки за задърждане на секрети и оттам постоянно възпаление на носоглътката. И наиситна!

Детето спря да хърка нощем!
Няма задни течове, които преди бяха постоянни и причиняваха лош дъх, носово говорене и кашлици!
Двете небни сливици не се напипват отстрани, като преди терапията бяха като големи гръцки сливи!
През тези 2 седмици на терапията не е боледувал изобщо! (въпреки че ходеше на ясла)

След НГ ще го водя и на УНГ да види какво е състоянието, но силно се надявам да се запази дълго време така! Докторката каза, че би трябвало да се задържи поне 6 месеца, к ато през този период дететто ще расте и ще израстне размера на сливиците. След 6 месеца може да се повтори терапията!
Ако някой се интересува, можете да ми пишете на лични.

Желая успех на всички!

# 474
Здравейте! Ние минахме през ада  докато не извадихме третата сливица.. то не бяха отити,гнойни ангини и какво ли не имаше и един гноен секрет който се стичаше и от него дигаше температури до 39.8 и не минаваше без Аб....говоря за 5 годишния ми син... детето пи какви ли не лекарства и нямаше оправяне.. сега месец и половина след процедурата която мина без никакъв стрес за него под пълна упойка се 4увства много добре ...няма боледуване няма нощно хъркане и не говори носово .. няма и задна хрема....

Пожелавам на вси4ки бързо да се справите с проблема  bouquet

# 475
# 476
etaniel много се радвам за резултатите ви! Бъдете здрави! Истината е , че за първи път чувам за лазерна терапия на сливиците. Интересува ме къде, как, кога и само в С-я ли? През май оперираха третата сливица на синът ми и детето е съвсем различно. Ноооо, по рождение е с огромни небни сливици, които сега започнаха да правят проблеми. В момента е на АБ, заради възпалени сливици. Много ме е яд, защото това дете не е боледувало от нищо друго, освен от сливици. Вчера педиатърът каза да се консултираме отново с УНГ, за изваждане на всички сливици на пролет. А синът ми няма още 4год. Ще бъда много благодарна за някакво инфо, телефон, сайт.
Благодаря!

# 477
здравейте чнг искам да попитам възможно ли е от 3 сливица от кашлицата която е от носа да прави бронхити защото и аз не знам един път казват има един път казват няма

# 478
При нас основните поражения на третата сливица бяха ужасни бронхити, никога не е правила гнойна ангина. Е, разбира се и нон-стоп запушения нос пълен със зелени секрети.

# 479
За много години мами та да сте живи и здрави!
Искам дами разкаже някой по подробно за Д-р Френгов. за самата операция плаща ли се нещо и колко. Как трябва да се разбереш с него за операция и т.н. много ще  съм ви благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт