Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 691
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
при френгов сме ходили 2 пъти на преглед  първия път бях много доволна  но за самата операция незнам той каза че е по здравна каса но  какво се доплаща допълнително незнам

# 481
  • София / Пловдив
здравейте чнг искам да попитам възможно ли е от 3 сливица от кашлицата която е от носа да прави бронхити защото и аз не знам един път казват има един път казват няма

Да, възможно е.
Дъщеря ми правеше бронхити буквално през 10 дни, преди да извадим третата сливица.

# 482
след като я извадихте как е детето и къде я вадихте при кой доктор

# 483
  • София / Пловдив
След като я извадихме бронхити не е имала /пу-пу/.
Операцията беше преди почти две години във Военна болница при д-р Попов.

# 484
понеже в момента сме пак с хрипове педиатърката каза като я излекува и направо да ходим в софия при унг и да се вземе решение

# 485
Ужасно, чухте ли за починалото дете, не съм на себе си. Нали това е безобидна манипулация.....толкова време събирам сили, чета, проучвам и сега това....Милото детенце, нямам думи

# 486
те при него са вадили май всичките и аз като чух цялата настръхнах

# 487
Ужасно, чухте ли за починалото дете, не съм на себе си. Нали това е безобидна манипулация.....толкова време събирам сили, чета, проучвам и сега това....Милото детенце, нямам думи

Доколкото чух, детето е било с кашлица и с лоши изследвания преди операцията, но според доктора това не пречило и я е направил!  #Cussing out Отделно няколко пъти след това са водили детето, обезпокоени от състоянието, а лекарят е казвал, че нищо му няма!  Tired
http://dnes.dir.bg/news/operatzia-slivitzi-isul-7710616?nt=4  Cry

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 21:16 от ORHIDEA

# 488
  • София
Честно казано, потресена съм! Как може такова безобразие от лекарите? Самозабравиха се, безотговорни са към работата си и към живота на хората!

На нас ни предстои махане ан макаричките и просто ми се е свило сърцето. На всичко отгоре детето почна да хърка пак и само мисълта, че може да се е появила отново третата сливица ме ужасява. Другата седмица ще сме на преглед да насрочим дата и да каже лекарката какво е положението. Но ако пак имаме трета, ще се търся някакви хомеопатични лечения, защото не искам операция Sad

# 489
  • София
Аз поплаках за детето...и за майката...и за живота...нелепо, толкова нелепо! И още по-ужасното е, че това не е била животоспасяваща операция. Много се разстроих.

Мили майки...това е операция! Независимо рутинна или не. Правете всички възможни прегледи, тестове и изследвания преди това. Колкото и да е безумно .... не се доверявайте на 100% на лекарите. Те вече са просто едни търговци, които продават диагнози и манипулации.

Бог да пази децата!

# 490
  • София
и на мен ми се доплака след прочетеното, този Маджунов трябва да го разстрелят  #2gunfire
Никой да не ходи повече при него, никога #Cussing out

Аз още се чудя за нашата сливица и вечните сополи, но сега няма да припарим до ИСУЛ и операция, ще си ходим със сополите или ще пробваме с лазер.

# 491
здравейте!
и моето дете е с увеличени сливици и ги лекуваме,но доста често боледува-задна хрема и от нея-кашлица.температури,бронхити и отити,слава богу, не е имала Praynig преди повече от година хъркаше ужасно,дори когато е здрава,но това го преодоляхме с правените капки на д-р Кехайов от т.нар Правителствена болница. сега от два месеца редуваме 7 дни коларгол, 7 дни почивка и 7 дни капките на Кехайов.после почивка около 2 седмици и пак започваме с Коларгол и т.н.паралелно пие Лимфомиозот и Цинабсин, клеева тинктура за имунитет.

за смъртния случай-ужасих се, тъй като, поради честите боледувания на детето, и при нас започна да се върти думата "операция", но от снощи мисля,че веднъж за винаги се отказахме....от както имаме този проблем,съм нащрек и почти всяка година се чува поне за един смъртен случай, вследствие на операцията или анестезията Cry
пък и като чета тука, има доста по зле от нас-Лили пи АБ "само" 3 пъти миналата година, като и трите пъти имаше налипи по сливиците ooooh!

засега,когато е здрава, диша през носа,но когато се разболее-кара по 10 дни и сякаш нищо не помага Sad
пишете повече за тази терапия с лазер- в посочения сайт няма информация, каква е тази лекарка и изобщо-съпругът ми като прочете,коментира,че това си е форма на шаманизъм newsm78

пишете,ако има още информация-доволни или недоволни Peace

# 492
За тези капки и аз знам от една приятелка, даже ми е давала рецептата и съм правила два курса с тях, но на малкия много му щипят и взе да ми отказва да ги слагам! На нас щипят ли при слагането?
А относно детенцето, мисля го цял ден!  Cry При нас също се говори за махане на третата сливица, защото без антибиотик трудно се оправяме, направо не ми се мисли как ще изкараме и тази зима!  Tired

# 493
не и щипят на малката капките. към тях има и мехлем-зор ни е с мехлема, затова не го слагаме. на твоето дете може мехлемчето да му понесе по-добре. то има и същите съставки и някакви добавки още. лечението се прави 2 последователни месеца и трети курс при смяната на сезоните:от лято към есен и от зима към пролет го правим ние. доволна съм Peace

# 494
  • София
Аз си рева всеки път, като прочета нещо по случая. Не знам, много навътре го приех...

Не се плашете чак толкова много...има си измислена система преди операцията, правила и т.н. Важното е всичко да се спазва и да не се прибързва с операцията  Peace Когато изследванията са добре и детето е здраво...тогава се вадят сливици. И в никакъв случай през зимата или лятото. Това напоследък го забравят.

А тези капки, за които говорите, какво съдържат?

Щото и Улевинов изписва капки, ама като видях какво съдържат и ми прилоша...

Общи условия

Активация на акаунт