Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 688
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Daniela S благодаря за споделена информация за лазерната терапия. Дано повече никога нямате нужда от такива услуги Wink И моето дете е друго още от деня на операцията на 3-тата сливица, но сега много ме притесняват и небните сливици, които са доста големи по рождение. Търся алтернативни методи за свиване.
 dessy encheva писах на д-р Христов в Русе, ще видя какво ще ми отговори и ще пиша пак тук.

# 511
аз говорих с него по тел. каза ми, че трябва да направим едни изследвания на детето, а самото то да е здравичко по време на процедурите. едната процедура струва 10 лв и се изисква известна...кроткост на хлапето, защото не трябва да мърда 20-тина минути. за диванета,които ще ги гони из кабинета, каза, че не става Mr. Green

казаи също, че често съчетава лазертерапията с хомеопатия,което за нас е ок.пиши, ако нещо повече ти е писал, наистина Peace

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 20:48 от dessy encheva

# 512
Продължавам да моля, ако някой има подробно инфо за лазерната терапия на сливиците, да сподели, защото в този сайт няма нищо и адресът е в някакъв частен кабинет, дори не е клиника.
Райа_Никол,
Ние ходим през ден. Трябва да се направят 6 процедури за да се достигне някакъв задоволителен резултат. Др. твърди, че няма да се наложи в близките 6 месеца да се прави отново. След 6 месеца може да се повтори при нужда. Тя твърди, че ще се свият сливиците не забелеижително много, но до фаза, в която няма да причиняват затлачване и да образуват джоб, който да е предпоставка за чести инфекции и боледувания.
1 процеруда струва 25 лв. Общо 150 лв цялата терапия.
Освен това ни е изписала и хомеопатична схема, която си следваме мин 6 месеца, която може да се адаптира при нужда.
Процедурата е с лазерна пръчка, не е болезнена, не е стресиращо за детето. Отвън на гърлото се поставя и се държи в различни точки на гърлото около 10 мин.
Не знам дали ще има ефект, но факт, че изчезнаха основните проблеми, които си ги имахме постоянно и то след 4 процедури.
Ако искаш да ти кажа координати, ако искаш изчакай да видим какви ще са резултатие при нас (дали ще са трайни).

Мили майки, призовавам ви да опитате и този метод! При нас просто резултатите са невероятни! Детето е по-здраво отвсякога и няма и след аот предишните оплаквания! А бяхме като всички вас!
Питайте, ще отговаря с охота! Не правя реклама! Искам и вие да изпитате тази радост и спокойствие като мен!

# 513

dessy encheva писах на д-р Христов в Русе, ще видя какво ще ми отговори и ще пиша пак тук.
[/quote]какъв е този лекар

# 514
в сайта,който съм постнала,има информация за него-в "за мен" Peace

иначе, това, което описва etaniel, е абсолютно същото, само че в Русе и на двойно по-ниска цена. на мен Русе ми е по-удобен за престой, а броят на процедурите ще го определим на място, според случая на моето дете. радвам се, че etaniel сте толкова доволни, окуражаващо е Hug дано и при нас се получи така Praynig

# 515
Няма нужда да е клиника или лечебен център за да има ефект! Др. Еленкова е голям диагностик и може да прецени за всяко дете по отделно дали и в каква степен може да помогне! Ако не може да помогне, тя казва "не мога" ,ако може, казва в какъв период и какво ше се постигне! Тя е иглотерапевт и има прекалено много пациенти за да прави допълнителна реклама и да търди пациенти...съветвам ви най-чистосърдечно да се консултирате с нея...вярно, не е евтино...но и на други места взимат много скъпо, но без резултат...опитайте мили майки, много от вас ще намерят спасение с проблемите, причинени от третата сливица! При нас двама УНГ искаха да я махат, но както казах, след терапията, просто няма и помен от проблемите, причинявани от тази прословута трета сливица...

# 516
  • София
Момичета, снощи забелязах, че двете й сливици са ужасно подути, като орехчета, но нищо не я боли, само обичайните сополи.
Какво се прави, че джипито не вдига?

# 517
  • София / Пловдив
Дай Ефизол, ако имаш или Тантум верде.
Но щом не я боли гърлото, няма смисъл да търсиш дежурни лекари, че не се знае на кого ще попаднеш  Wink.

# 518
  • София
нали няма опасност да се подуят още и да й запушат гърлото?  Sad
Ужасна паника съм, не съм ги виждала такива.

# 519
  • София / Пловдив
нали няма опасност да се подуят още и да й запушат гърлото?  Sad
....

Еееее, не! Не се шашкай толкова.
Чак такъв проблем не може да не бъде съпроводен от остра болка, а детето не се оплаква от такава.
Моите сливици например, от дете са по - големи и "сочни", както се изразяват лекарите. Но не ме болят.
Като ученичка обаче без проблеми си вадех медицински бележки и си стоях вкъщи  Crazy

# 520
  • София
мерси Simple Smile
по някое време ще се добера и до джипито  Confused
Някакви изследвания правят ли се?

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 13:36 от дъщерята на Мистрал

# 521
  • София / Пловдив
Гърлен секрет, като за начало.
Ако лекарят прецени, кръвни изследвания също.
Ама стига се шашка, без да имаш основания  Hug

# 522
аз говорих с него по тел. каза ми, че трябва да направим едни изследвания на детето, а самото то да е здравичко по време на процедурите. едната процедура струва 10 лв и се изисква известна...кроткост на хлапето, защото не трябва да мърда 20-тина минути. за диванета,които ще ги гони из кабинета, каза, че не става Mr. Green

Ясно, към този момент, това е невъзможно при нас. Вече толкова му е писнало от прегледи, че дори отказва да си отвори устата при педиатъра си.

# 523
  • София
На моето дете от бебе, като си отвори устата и не се вижда гърло...сливиците са две огромни топки, които се опират една в друга. И аз бях така.

Сега ще погледна за тази д-р Еленкова. При нея не сме ходили.

# 524
  • София
Здравейте и от мен, за съжаление и моето синче на 5 г. и 3 месеца е с проблем, но и на трите сливици.

Тази година ноември месец изкара една скарлатина доста леко и след нея започнаха проблемите. Започна едно хъркане през нощта, едно задавяне, стичащ се секрет от нослето назад и личната само ми викаше пръскай физ. разтвор. Като видях,че с нищо не му помагам отидох на УНГ в нашата поликлиника и докторката каза, че е с увеличена трета сливица 2-ра степен и понеже беше петък вечер ни каза да отидем при нея за изследване на секрет от нослето. Да ама не тази нощ беше ужасна , заболя го ухото и плака цяла нощ. На сутринта видях един кафеникав секрет и в ИСУЛ на спешен кабинет. Изписаха ни антибиотик и уж се оправи не хъркаше, спеше спокойно до преди 1 седмица. Водихме го при същата лекарка и тя каза, че няма стичащ се секрет, но и трите сливици са му огромни. Да си пие Ксизала /да ама той го пие 2 месеца и нищо не подобрява/. Иначе детенце си е лудо, храни се и то по- много, а е доста слабичък 17 кг. Не се буди от това хъркане въобще, но аз постоянно го следя, защото пък ако спра да го чувам се стряскам дали диша  Shocked.

Сега съм решила да го заведа при д-р Френгов . Някъде беше написано, че приема в кв. Павлово. Някой дали знае точният адрес?

Общи условия

Активация на акаунт