Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 631
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Някой ходил ли е при д-р Улевинов за третата сливица? Доволни ли сте? А, операции да сте чували дали прави?

Не съм доволна изобщо от него. Ходили сме 2 пъти и няма да стъпя повече при него. Не искам да изпадам в подробности...  Tired
Повече от два пъти е ходил синът при него, не съм доволна изобщо!
Но е факт, че на доста хора е помогнал.

# 586
За първи път влизам в темата, но исках да уведомя родителите, които ще изберат болница Токуда за вадене на сливици, че цената от 249 лв като дарение (избор на екип) не е изчерпателна. Ще ви изпратят на консултация с алерголог 35лв, консултация с анастезиолог 35лв.,изследване на кръвна група 15лв.и евентуално ако сте без направление за консултация УНГ 35лв. и ако останете за нощувка придружител 40-80лв. Единствено направленията за кръв и урина и зелен талон от вашия педиатър са безплатни.На нас ни предстои операция в края на месеца и след това ще се включа пак в темата, за да споделя останалата част!

# 587
  • София / Пловдив
.... цената от 249 лв като дарение....с алерголог 35лв, консултация с анастезиолог 35лв.,изследване на кръвна група 15лв.и .......УНГ 35лв. и ако останете за нощувка придружител 40-80лв......

Като теглиш чертата - отива над 450лв.  Rolling Eyes
И после нека разказват, че работят с Касата... Tired

# 588
  • София
.... цената от 249 лв като дарение....с алерголог 35лв, консултация с анастезиолог 35лв.,изследване на кръвна група 15лв.и .......УНГ 35лв. и ако останете за нощувка придружител 40-80лв......

Като теглиш чертата - отива над 450лв.  Rolling Eyes
И после нека разказват, че работят с Касата... Tired

Е, как, работят, то това са си дарения  Rolling Eyes Страшни са в тази болница...

Ние днес бяхме на прегледи в Транспортна, отложихме операцията за следващия вторник, педиатърката не искаше да рискува с остатъчната му кашлица (от прекарания преди месец грип).

# 589
Кати, с какво лекувате тази "остатъчна" кашлица. Ние кашляме вече месец почти, е не като в началото, но не спира ...а гърдите са чисти, уж....

# 590
  • София / Пловдив
За остатъчна кашлица да ви кажа как процедирам аз - взимам една черна ряпа, измивам я хубаво, обелвам я половината и я дълбая малко. В дупката слагам мед и я оставям. След час - два медът е станал течен и давам на детето да го изпие. Пълня отново с мед, после пак го пие и така 3-4 пъти дневно.

# 591
  • София
Тази кашлица за мен е със сигурност от грипа, аз го прекарах след детето и все още кашлям.

Правих и това с ряпата, около 5 дена, има ефект, но не и да я махне тотално. Сега се чудя дали да не давам пак... ама ме е страх да не влша нещата.

С нищо не лекувам, не давам сиропи за кашлица. И педиатърката на Транспортна, д-р Балджиева каза да не давам нищо. И при нас е от месец кашлицата, гърдите за чисти иначе.

Сега въпросът е да го задържим здрав и дано мине тотално за една седмица.

# 592
За остатъчна кашлица да ви кажа как процедирам аз - взимам една черна ряпа, измивам я хубаво, обелвам я половината и я дълбая малко. В дупката слагам мед и я оставям. След час - два медът е станал течен и давам на детето да го изпие. Пълня отново с мед, после пак го пие и така 3-4 пъти дневно.

Не е ли гадно на децата като вкус, аз пробвах, ама малкия категорично отказва да го пие, ни с добро, ни с лошо!  Tired

# 593
  • София / Пловдив
Мойта щерка пие всичко, когато кажа, че е лекарство /с изключение на цитросепт-а, който е много горчив/. Не е много приятно, но поне е сладко това с ряпата.

# 594
 и ние сме пробвали с ряпата, но давам по 2 пъти на ден, и няма ефект, и при нас кашлицата вече за трети път трае над месец, а гърдите са чисти, бяхме миналата седмица на УНГ имаме уголемена трета сливица-потвърдено е, но засега се обърнах към хомеопатката, надявам се да се оправи с хомеопатия Praynig

# 595
привет майчета!
ние от вчера започнахме лазертерапията при д-р Христов в Русе. паралелно ни изписа и хомеопатично лечение по схема. процедурата представлява следното-слага на детето очилца, светва му IR за 10-минути в гърлото и с Red  също за 10 минути. след това и облъчи и носа-във всяка ноздричка по за няколко минути. лекарят е много скромен и спокоен. разказа, че е елекувал така сливиците на дете на 8 години, които са били толкова големи, че детето е имало проблеми с преглъщането. след 15-тата процедура са се свили на 1/4. каза, че при нас може да се очаква резултат след 5-тата процедура, така че ще пиша пак другата седмица.
междувременно, в сайта на този лекар пише, че прави обезболяване на раждането с този лазер. виждате как се обзаведох междувременно, та го питах по този въпрос.той ми каза, че досега за такова не са го викали Mr. Green

# 596
Здр.някой вадил ли е в ВМА скоро трета сливица..... колко ще струва тя там  newsm78???

# 597
  • Букурещ
в Транспортна болница когато професор Едрев ни оперира,после не дойде да види детето ...

Ще ми е интересно да прочета от някого обратното  Wink

Вече не влизам в тази тема, защото проблеми от 4 години грам нямаме, сигурно някои знаят какво ми е минало през главата, колко съм писала тук и т.н., тоест, ако има все още някои, които са били в темата преди около 4 години............, минахме през ада, но 4 години по-късно си чета старите писания и се питам било ли е, не е ли било.

Та искам да кажа на всички, че каквото и да правите, както и да го правите, много основно нещо в цялата работа е израстването на детето. Това не е единственото, но едно от основните нещата.
Не си мислете обаче, че махайки трета сливица, слагайки макарички в ушите, давайки лекарства и т.н. проблемите ще изчезнат моментално, това е доооооста дълъг процес след това уви........

# 598
Та искам да кажа на всички, че каквото и да правите, както и да го правите, много основно нещо в цялата работа е израстването на детето. Това не е единственото, но едно от основните нещата.
Не си мислете обаче, че махайки трета сливица, слагайки макарички в ушите, давайки лекарства и т.н. проблемите ще изчезнат моментално, това е доооооста дълъг процес след това уви........
[/quote]

Много съм съгласна с написаното,въпреки,че ние вече за втори път ходим при Френгов и следваме неговото лечение,но съдя по това,че синът ми преди 3 години беше по-зле от колкото преди и да отидем при Френгов.С годините всичко израства.
От месеци съм в чуденка въоще защо тормозя детето с тия лекарства.Той много рядко боледува,вече и не хърка.Единствено,че слухът му е намелен(аз не съм го забелязала това) и сега ни казват,че май месец може би ще сме за операция.

Извинявам се за дългият пост,но вече незнам какво да правя

# 599
  • Букурещ
storm, предполагам, че става дума за голямото ти дете? ако е така, имам отговор на въпроса ти какво да правиш!

Общи условия

Активация на акаунт