Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
storm, предполагам, че става дума за голямото ти дете? ако е така, имам отговор на въпроса ти какво да правиш!
Би ли споделила и на нас Hug

# 601
  • Букурещ
Аз съм писала и преди, но когато проблемите продължават и лекарствата не помагат ( а аз съм издавала навремето всичко, което може да се сетите, че съществува в аптечната мрежа), спирате лекарствата и записвате детето 2-3 седмично на спорт - плуване задължително 2 седмично + поне! още един вид спорт! и, ако щете вярвайте след като дъщеря ми от 3 години ходи 3 пъти седмично на спорт 1 ден не е имала проблем с нос, кашлици, гърло, уши, сополи и т.н., всъщност спортът я спаси от страшни мъки, които бяха преди. Наскоро четох съвсем случайно една моя тема, чак не мога да повярвам, че е било такова чудо

ако не вярвате, вижте:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137040.msg2596737#msg2596737

Това съм го писала 2006 година, явно съм била страшно отчаяна................., това, че извадихме третата сливица и беше 6 месеца с макарички не казвам, че не е помогнало, но единствено спортът се оказа работещото нещо.

# 602
Благодаря Liorena ,че сподели .Може и да си права ,а и не коства нищо да се пробва  Hug

# 603
Да става въпрос за големият ми син.Задълително ще го запиша на спорт.Искам да избегнем операцията и слагането на макарички.

# 604
мамета, влизам на бързо да ви дам отзиви за лазертерапията ни в Русе, при д-р Христов-ами аз не очаквах кой знае какво да се случи, но честно казано, очаквах повече!малката все така похърква от време на време през нощта,но като че ли през повечето време диша през носа.каза ни, че трябват още поне 7-8 процедури другия месец, а тук като четох някои пишеха, че при д-р Еленкова в София са минавали с 6 процедури еднократно. освен това, за хомеопатията, която ни назначи, каза, че с тези огромни сливици детето трябва да пие препаратите без почивка поне година Shocked ще видим и до колко е имуностимулиращия ефект на лазера-от три дни ходи на градинката и е много щастлива, но дано не ми се разболее, че колко се вълнува милото за тържеството по случай Празника на мама, идея си нямате Praynig Heart Eyes Hug

# 605
Темата е много ценна и полезна и ще я следя.
Откакто синът ми тръгна на градина от края на септември 2010г. се започнаха хреми и екстрите към тях.
Установи се и увеличена трета сливица. Толкова.
Но на мен ми писна. Затова искам да попитам - класическата хомеопатия помага ли при проблеми със сливиците? Има ли някой опит?
Насочила съм се към хуманен лекар-педиатър, който е и класически хомеопат. Там ми е надеждата.

# 606
ние пробвахме с хомеопатия, но явно не ни улучи лекарство, та се влоши, в момента сме с бронхит и започваща пневмония, но мисля да сменям хомеопата и да пробваме да лекуваме тая трета сливица. само хомеопатията според мен може да реши проблема, а иначе става въпрос за подтискане и накрая май се стига все до вадене Sad

# 607
Джинджър, дано бързо да се оправи детето ти!

Моето хлапе прави почти винаги бактериални хреми.
От една такава хрема, стафилококова, направи и отит.

# 608
Благодаря ти!
Явно наистина дава най-различни усложнения. Опитайте с хомеопат и успех на теб и всички други мами и дечица!

# 609
  • Букурещ
Джинджър, дано бързо да се оправи детето ти!

Моето хлапе прави почти винаги бактериални хреми.
От една такава хрема, стафилококова, направи и отит.

колко до болка познато в миналото за нас.
за огромно съжаление, докато е на ДГ това ще е един порочен кръг, на който край трудно се вижда.

# 610
Не ми го казвай, моля те!
Той не беше боледувал преди да тръгне през септември на градина.
Лошото е, че тези хреми ги влачи и у дома и аз ги карам няколко дни след него.
А през декември зарази баща си. И дъртото магаре на стари години получи усложнение - отит. Едва се оправи милия Heart Eyes.

Ще търся спасение в класическата хомеопатия. Дано помогне!
Ще споделя.

# 611
  • Букурещ
Тук в тази тема съм напълно сериозна и хумор никога не съм си позволявала.
Много съм писала по въпроса, ако имаш време можеш и да попогледнеш.

Дъщеря ми също не беше боледувала преди да тръгне на ДГ. 3 години си влачеше бактериалните инфекции, стафилококи, отити, но в ДГ се обменят нон-стоп въпросните гадости и спасението е трудно, най-вече, защото гадините трудно се морят, трудно се изчистват и докато си се преборил с една бактерия и хоп нова дойде, пак наново запушен нос, жилави секрети, хъркащ нос, оттам разбира се и възможен отит и т.н и т.н.

мен лично в хомеопатията няма сила на тази земя, която да ме накара да повярвам, но аз вече залагам на съвсем други неща и 3 години един ден не е боледувало детето, антибиотик забрави отдавна какво е, тази ера остана във времената на ДГ, м.г. беше втори клас, няма един ден отсъствие по болест! а малко по-нагоре съм дала линк към моя тема през 2006г.- ако имаш време хвърли едно око, чак самата аз не можах да повярвам, че съм го писала аз това ..................

# 612
Мерси, връщам се да чета.

Но да знаеш, че и онази тема е доста сериозна Wink.

# 613
  • Букурещ
Мерси, връщам се да чета.

Но да знаеш, че и онази тема е доста сериозна Wink.

Wink няма да е далеч времето когато онази тема ще ти се стори също толкова сериозна колкото и на мен  Wink обещавам ти  Peace

сори за офф-а  Peace

# 614
Подкрепям мнението на Лиорена-тази хомеопатия за мен е пълна глупост.
Ние също сме с трета сливица, при нас хремите не са бактериални, жилав секрет никога не сме имали, при нас  е винаги гадната задна хрема. Много тежко диша като спи, това ужасно ме измъчва. Засега не била за вадене сливицата, капахме 5 дни правени капки, в момента пием хомеопатични, полза не виждам.
Това за мен е втора серия, каката беше същата. За мен основен фактор обаче е възрастта, В първи клас всичко отмина като с вълшебна пръчка, сега боледува рядко. За спорта- спортуваме да, ама основно танци, което за мен не е най- здравословното нещо на света, но я калява може би- зимата запотени, прибират се късно....пу-пу, всичко е наред. Ходим и на ориентиране през пролетта и есента. Но пак повтарям- за мен водещото е възрастта.

От нашето джипи съм чувала, че когато боледуват като малки децата изграждат постепен естествен имунинет, може би наистина е така. Племенникът ми не боледува като малък- а сега- 6-ти клас през седмица е болен, всичко му се лепи, за статистиката- нищо не спортува.

Общи условия

Активация на акаунт