Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 620
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
като се замисля, и аз подкрепям идеята за израстването на детето, а всичко останало, което правим в момента, е по-скоро за да не се стигне до операция без време Peace

а, ако с номер 2 ни чака същото-дано не го изживявам толкова Rolling Eyes

# 616
  • София
Здравейте,

Искам да попитам знаете ли дали д-р Петров от МВР болница извършва операции за премахване на третата сливица?

# 617
  • София / Пловдив
.... дали д-р Петров от МВР болница извършва операции за премахване на третата сливица?

Да, прави операции.

# 618
Четох темата, в която една майка споделя,че трябва да запишете децата си на спорт,аз лично я подкрепям но не и спорта да е плуване!

# 619
Четох темата, в която една майка споделя,че трябва да запишете децата си на спорт,аз лично я подкрепям но не и спорта да е плуване!
защо?

# 620
  • София
Плуването мнооого помогна на моето дете.
Смяната на налягането, задържането на въздух при гмуркане и дишането помагат много, особено при проблеми с ушите- задържане на течност.
Единственото и най-важно нещо е хубавата плувна шапка Simple Smile

# 621
Единственото и най-важно нещо е хубавата плувна шапка Simple Smile

Единствено ли?
Плътно трябва да прилепва към главата, нали?

# 622
честит празник мами!
аз днес май ще се хваля-Лили изкара първото си боледуване след лазертерапията и назначеното хомеопатично лечение. за първи път хремата си вървеше основно напред и почти няма кашлица от стичащи се секрети.а най-хубавото е,че боледуването мина мнооого леко.през нощта няма хъркане,няма задна хрема,няма кашлица и повръщане на храчки-да чукам на дърво Hug

# 623
  • София
Sourcherry, друго противопоказно нещо не се сещам Simple Smile Да, шапката трябва да е плътна, дебела и да е по мярка на детето (нашата е силиконова). Дребосъчко, даже и на морето е с нея (ние сме къмпингари и са по цял ден във водата)...горкото, но така няма риск да влезне вода в джобчетата на тъпанчетата. Така му залепва на главичката, че дори и в основата на косата при вратлето не се мокри. Хубаво е да се гмуркат, да дъвчат големи дъвки, да надуват балони и т.н. неща, които да правят разлики в налягането на ушите.  Hug

dessy encheva , много се радвам, че всичко е минало по-леко! Браво!

# 624
Дачи, благодаря ти Hug!
След един прекаран отит, но голямо желание от моя страна да бъде записан на плуване малко по-натам, ми беше полезно да разбера, че плувната шапка е от особено значение.
За дъвките и надуването не го знаех.

# 625
мамета, случвало ли ви се е подобно нещо-Лили се разкисна миналата седмица,но през празничните дни се оправи.все пак остана вкъщи още два дни и се примоли да я пратим на градина. и сега се разиграва следния сценарий: нощно време спи добре и диша през носа, сутринта няма хрема, отива на градина и се връща със сополи, пръскам детски Олинт и давам 2 цинабсина, през нощта пак спи добре, сутрин е добре и вечер се връща със сополи Confused не е доизлекувана ли, от смяната на времето ли е, дали нещо във въздуха в градината да я дразни Thinking междувременно си пие хомеопатията, не я спираме..странна работа! утре ще си остане вкъщи, но вече никакви капки не мога д и капя, щото много ще и стане newsm78

# 626
  • София / Пловдив
Нещо в градината, което да предизвиква алергия?
Препарати разни, вълнени килими, плюшени играчки...?

# 627
Нещо в градината, което да предизвиква алергия?
Препарати разни, вълнени килими, плюшени играчки...?
днес се чух с хомеопата и той предположи същото. др. вариант е постоянна среща с вируси-аз като го слушам този човек как говори за градината, все едно са в свинарник децата-нулева хигиена, лиги и сополи Sick и другото, което е-в следствие на изкараното вирусче, лигавицата се е разранила и затова сега така сълзи. изписа ни разни неща и ще видим Praynigима и друго-в Търново улиците не се мият, стопли се, снегът се стопи, имаше вятър тези дни и адски прахоляк се вдигна #Cussing out

# 628
Не съм чела темата, нито тази , нито предишните , но искам да споделя само.Моето момченце също имаше трета сливица, която доста му пречеше при спането  и не само.За мен беше мъчение
да го слушам как грухти нон стоп.След дълги притеснения го оперира д-р Ангелов в окръжна болница Бургас.Детенцето ми вече е много добре  и не съжалявам за миг ,че предприех тази стъпка.

# 629
И ние спим така- мъка, двойна. Събирам кураж и чакам да оздравеем

Общи условия

Активация на акаунт