Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използват хомеопатичните лекарства за лечение на увеличена трета сливица?
Какви са координатите на някои често споменавани УНГ лекари и клиники?
Какви са симптомите на увеличена трета сливица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използват хомеопатичните лекарства за лечение на увеличена трета сливица?
Хомеопатичните лекарства като Калиум Бихром и Бартит Карбоника се използват за свиване на сливиците. Калиум Бихром е ефективно при лечение на гнойни натрупвания около третата сливица и зеленикави секрети, докато Бартит Карбоника помага за свиване на самата сливица. Те се предписват в специфични потенции и дозировки от хомеопат въз основа на индивидуалните нужди на пациента.
-
Какви са координатите на някои често споменавани УНГ лекари и клиники?
-
Какви са симптомите на увеличена трета сливица?
Симптомите на увеличена трета сливица включват дишане през устата, хъркане по време на сън, нощно изпотяване и неспокоен сън, чести инфекции на горните дихателни пътища, временно или постоянно изкривяване на небцето и захапката, постоянна хрема и/или синузит , чести отити, проблеми със слуха и наличие на бактериален растеж при гърлен секрет.
-
Как се поставят и отстраняват вентилационните тръбички?
-
Какво е серозен отит и как се лекува?

Задължително се посъветвайте и с друг доктор преди операцията да не стане грешка
А колкото до алерголога,ми то нали третата сливица расте на алергична основа естествено че ще ви прати нали 1+1 =2.На мен един доктор след операцията ми каза че Цолов бил бронхоскопист а не специалист УНГ и найстина така пише на кабинета му в ИСУЛ.
.Точно за пари е ставало на въпрос ,мила!Но незнам защо не си е поискал
те и нали все са научени да им се носи по нещо та предполагам сигурно не сте ги впечатлили така да се каже.Абсурдно е но-ФАКТ!Като ни прегледа след операцията беше сигурен ,че сливицата вече я нямало и аз нали не разбирам
доволна.Каза че в началото щяла да продължи да хърка от отока от самата операция но след 2 седмици щяла да се оправи.Отидохме си в Гърция-там живеехме тогава.Чакахме 2 седмици,3 седм.,5 седм.никакво подобрение,никаква разлика.Все едно операция не е правена.И така 2 мес.,3мес и се върнахме тук.Отидохме в Транспортна болница при Ботева тя направи снимка на сливицата и беше категорична че от огромната сливицата е одрязана едва 10%.От там отидохме при Тодоров от Исул но в частния му кабинет,човека беше категоричен че трета сливица никога не е вадена.Аз естествено не му казах кой майстор я е вадил,нали работят в една болница с Цоло .От там отидохме при Френгов.Втора операция направихме 8 мес след първата само защото аз неисках скоро след първата пълна упойка да подлагам детето на втора за това се наложи още 8 мес да хърка,да се дави е да се задушава по време на сън благодарение на ЦОЛО ЦОЛОВ и искам всички да знаят това за да няма други дечица на които да се учи и да си прави експерименти като с моето.
извинявам се ако съм ви оттегчила