Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 558
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
ох, не знам-времето тук е много променливо и може би това дразни лигавиците Thinkingксизалаът още не е дал резултат......може би в градината се заразява отново и отново с някакви вируси и ги кара замаскирани по този начин newsm78това, което най-много ме озадачава, е постоянния носов говор-дори когато диша през носа ooooh!

# 736
  • София
Стискайте ни палци в четвъртък, след това ще пиша как е минало.

# 737
Стискам и на краката Peace

# 738
Стискам и на краката Peace
стискам и аз палци Peace

а при нас вече цъфна хремата-след като почти 5 дни се чуди носа какво да прави, накрая пак се разсополиви Cry ooooh!

много се забавлява детето на градината,много неща научава-всеки ден нещо ново, но вече усещам как в мен се събира един негативизъм и съм сърдита на тази разболяваща институция Crazy

# 739
Мами, насочете ме при кой да отида последно в София да ни каже дали сме за операция на третата сливица, вече много се обърках? При Попов от ВМА, заслужава ли си? И какви са тези "самолетчета" с който прави нагревки?
Благодаря ви!

# 740
  • София
Мами, насочете ме при кой да отида последно в София да ни каже дали сме за операция на третата сливица, вече много се обърках? При Попов от ВМА, заслужава ли си? И какви са тези "самолетчета" с който прави нагревки?
Благодаря ви!

Според мен Транспортна болница, д-р Ботева или д-р Френгов (ние сме пациенти на Ботева). И през д-р Попов сме минали, самолетчето е един апарат, който "жужи", не ми е ясно какво точно прави, при нас ефект нямаше.

# 741
  • София / Пловдив
....... При Попов от ВМА, заслужава ли си? И какви са тези "самолетчета" с който прави нагревки?
Благодаря ви!

..... И през д-р Попов сме минали, самолетчето е един апарат, който "жужи", не ми е ясно какво точно прави, при нас ефект нямаше.

Точно "самолетчетата" и лечението на д-р Попов две зими ни спасяваха и се разминавахме без операции. На третата зима аз не успях да пътувам, заради работата, забавихме се и състоянието се влоши значително. Тогава Попов сам каза, че е за вадене сливицата и то веднага.
Той препоръчва операция наистина в краен случай. Ако има и най - малката вероятност да се лекува, сам отлага ваденето.
Аз поне му имам доверие, от дете ме лекува мен, сега и дъщеря ми водя при него, когато се наложи.

# 742
Категорично реших да не давам противоалергичните, изписани от Мустаков. Открих стара тема във форума, в която един д-р, забравих му името  Embarassed, описа дословно лечението му. Курса е 3 мес, а лекарствата не трябвало да се дават повече от 10 дни. Интуицията ми подсказваше, че не трябва. Ще чакам, може пък сама да си мине гадината....

# 743
  • София
bim_bam , аз не казвам, че Попов е лош лекар. Посещавахме го известно време, вдигал ни е телефон и късно вечер в петък, приемал ни е по спешност. Просто при нас това самолетче не помогна, а и не сме го ползвали чак толкова много. Тогава детето постоянно се разболяваше и се лутахме какво да правим. Може този апарат да помага наистина, но при редовно ходене за тази манипулация.

# 744
  • София / Пловдив
....... Може този апарат да помага наистина, но при редовно ходене за тази манипулация.

Да, но и при по - слабо увеличена трета сливица, когато проблемът се хване навреме.
Пак казвам - Попов реже само в краен случай, опитва всичко възможно, преди да пристъпи към операция..
Мен като ученичка ме спаси от зверски синузит, за който поне трима други лекари настояваха за пункция. След това хипертрофия на лигавиците на носа ми оправи с някакви странни инжекции, а другите лекари пак ми чертаеха черни прогнози за тежки операции. Та в този смисъл му имам доверие напълно  Peace  Когато се наложи, карам дъщеря ми от Пловдив при него.

# 745
  • София
Ние сме вкъщи вече. Всичко мина добре. И двете макари са паднали, но в едно ухо е имало пак събрана течност, та е срязала мембраната да изтече и да се дренира няколкод ена до зарастването й Sad Ще пръскаме някакъв спрей в носа. Днес имаше доста деца, оперираха и Френгов, и Ботева, идва анестезиолог от Пирогов, направи ми добро впечатление.

# 746
  • София
ट्यूलिप - Радвам се, че всичко е минало добре.  Hug

И ние днес бяхме на операция. За съжаление при София капките не подействаха достатъчно, не беше много замаяна и беше голям рев в операционната докато я приспят.  На излизане от упойката също много буйстваше, искаше да си маха абоката, едва я удържах. Не можаха да и влеят системата и бързо ни преместиха от реанимацията в стаята, за да се успокои. Сега ще останат тази нощ с татко си в болницата и утре би трябвало да я изпишат. Третата сливица била огромна, цялото пространство заемала, лекарката каза, че от тук нататък не би трябвало да имаме проблеми с отити, щели да се подобрят слухът, обонянието, апетитът. Дано, дано.  Praynig

# 747
  • София
Ивон, вие в ИСУЛ ли бяхте? И при нас не подейства много упойващото в началото, поразмрънка се като го вземаха, ревеше като го доведоха, както и всички деца де, и при нас абоката беше голяма драма, докато не го свалиха. Стискам ви палци и утре да ви изпишат. Подобрение със сигурност ще има след това, ще видиш  Hug

# 748
Момичета, ужасно се радвам, че всичко при вас е вече минало, дано проблемите да са зад гърба ви  Peace

Чета ви и се плаша едновременно- за упойката, абоката...за всичко. Прави ми впечатление, че само оперираните в София споменавате макаричките, във Варна не знам да поставят. Това предварително ли се знае или по време на операцията?
Пишете, че и апетита ще се повиши- и моята е много слабичка- 110 см- няма 16 кг....и това ли е то тази гадна сливица  Sad

# 749
  • София
Момичета, радвам се, че всичко е минало! Пожелавам ви от тук нататък да нямате проблеми с дечицата ви!

Рая, , да,  понякога сливицата е причина за занижено тегло.
В повечето случаи се знае, но видът на макаричката се преценява по време на операцията. Поне при нас беше така.

Общи условия

Активация на акаунт