® E-bay - тема 51

• 45 335
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
sun flower , до колкото разбирам, ти си участвала в търга за обувките. Ако е така, не е нужно да потвърждаваш, че ги искаш, със самото ти бидване вече си се съгласила с условията на продавача. За мен по-странното е това, че са ти ги изпратили, без да си ги платила.

# 91
  • Плевен
И за мен това е доста странно Simple Smile

# 92
  • виртуално
sun flower , до колкото разбирам, ти си участвала в търга за обувките. Ако е така, не е нужно да потвърждаваш, че ги искаш, със самото ти бидване вече си се съгласила с условията на продавача. За мен по-странното е това, че са ти ги изпратили, без да си ги платила.
участвала или спечелила с най-висок бид

защото ако вземат и ми изпратят всички търгове, в които само съм участвала  Naughty

# 93
То и за мен е странно. Защото участвах и в няколко други търга за такива обувки, но никой друг не ми ги прати. Какво да правя сега. Абсурд е да плащам транспорт за тях

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:48 от sun flower

# 94
aма спечели ли ги или само участва ? ако си ги спечелила, пка е странно кака са ти ги пратили, но въпреки това май ще трябва да ги платиш, ако не си ги спечелила търси си правата  Peace

# 95
Явно съм го спечелила, но аз спечелих и още няколко.

# 96
  • виртуално
Явно съм го спечелила, но аз спечелих и още няколко.

какво значи явно  newsm78 - или си го спечелила или не си
ако си - трябва да го платиш
дори и три еднакви да спечелиш, щом си залагала - ще си ги платиш

# 97
То и за мен е странно. Защото участвах и в няколко други търга за такива обувки, но никой друг не ми ги прати. Какво да правя сега. Апсурд е да плащам транспорт за тях

За мен е много странно как продавача ги е пратил без да са платени, но човек обикновено чете преди да бидва и ако бидва си е направил сметката. Понякога доставката е наистина абсурдна.

Някой някога поръчвал ли е от Ирландия? Чакам нещо много сладко и се чудя колко ли ще пътува Confused

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:48 от Cat Fluff

# 98
Да, де, но не трябва ли първо да платя и тогава да ми пращат каквото и да било. А тоя такса опаковка, не се виждаше когато се кандидатства. За пръв път участвах в този сайт и се нахендрих. На другите, които не съм платила, а явно също съм спечелила ми пише, че ако не платя до няколко дни няма да ми изпратят стоката.

# 99
Да, де, но не трябва ли първо да платя и тогава да ми пращат каквото и да било. А тоя такса опаковка, не се виждаше когато се кандидатства. За пръв път участвах в този сайт и се нахендрих. На другите, които не съм платила, а явно също съм спечелила ми пише, че ако не платя до няколко дни няма да ми изпратят стоката.

Не си се нахендрила, просто не си чела изобщо като си се регистрирала.
Ако спечелиш нещо, го плащаш. Ако не го платиш ти отварят диспут за неплатена стока. Ако и тогава не я платиш ти се записва страйк на акаунта. При 3страйка ти закриват акаунта в ибей.

# 100

Явно продавача е бил некоректен. Понякога в описанието слагат допълнителна такса, а не е особено честно, би трябвало пълната цена на доставка да си е написана.  Confused
Мисля, все пак, че са идинични случаи.

# 101
  • виртуално
дай обявата за да видим каква е била сумата за транспорт
в дадената ситуация или трябва да ги платиш или да ги върнеш (според мен транспорта трябва да си го поемеш)
ако и другите продавачи с неплатени от теб неща те докладват на евау - ще ти закрият акаунта
това не е Продавалника  ooooh! да си купувате или да се отказвате когато и както си решите

# 102
как да се откажа от наддаване newsm78

# 103
  • София
http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?RetractBidShow
ако остават повече от 24ч до края на търга

# 104
  • виртуално
как да се откажа от наддаване newsm78
на първа страница го има
http://pages.ebay.co.uk/help/buy/questions/retract-bid.html

ако остават повече от 24ч до края на търга