® E-bay - тема 51

• 45 334
  • 790
  •   1
Отговори
# 15
Може ли някой д ами помогне  newsm17  Купих на мъжа ми едни косъми за риболов . И платих с Paypal . Продавача се отказа да изпраща  до БЪЛГАРИЯ . Прекратихме сделката ,но сега как да си върна парите . Нищо не разбирам  Cry
Погледни си в ПейПал акаунта движенията, трябва да имаш refund. Ако е да, до няколко дни ще си видиш парите в картата. Някои продавачи не си дават много зор, може да не направи връщането веднага, в такъв случай драсни му едно напомнящо съобщение, че чакаш.
После в My ebay ще ти стои за плащане същата покупка- отбелязваш я като платена и си готова.
Ама тези експерименти с купуване на стоки, които нямат отбелязано изпращане до Бг, не прави. Питай продавача първо, дали е съгласен.

# 16
# 17
  • София
запис и от мен  Hug

# 18

Как ти се откъснаха толкова пари от сърцето  Mr. Green Hug Hug
Със здраве да си го носиш..!!!

БлагодАрско за темата   bouquet

# 19
  • София
и аз тук  Simple Smile

# 20
# 21
  • Плевен
ХУБАВИ НЕщИЦА Wink

# 22
  • Варна
Хайде и от мен запис да не ви изтърва!

# 23
И аз да се насадя доволно в темата. Започвам да попълвам летния гардероб на мис Фръц.

Ох, че големи излязоха-не успях нещо да им намаля размера, за което се извинявам

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:15 от yzida

# 24
Големички са снимките, но куклата е страхотна, дрешките също. Честито и със здраве да си ги носи. Hug

# 25
Поправих ги Peace

# 26

Как ти се откъснаха толкова пари от сърцето  Mr. Green Hug Hug
Със здраве да си го носиш..!!!

БлагодАрско за темата   bouquet
Не ме питай едвам натиснах бутона да платя  Cry Cry Cry Cry Cry
Момичета страхотни покупки.

# 27
firefly...     Hug  Много благодаря !

# 28
Може ли да попитам този отговор какво означава: HI AGAIN THE JACKET IS AROUND BUM/BOTTOM LENGTH
Питах за дължина на едно яке  newsm78

# 29
  • Sofia
Може ли да попитам този отговор какво означава: HI AGAIN THE JACKET IS AROUND BUM/BOTTOM LENGTH
Питах за дължина на едно яке  newsm78

До дупето е дължината  Peace

Общи условия

Активация на акаунт