® E-bay - тема 51

• 45 334
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
  • Плевен
Благодаря ти,според теб по добра ли е тази опция ? Сега го направих.

# 736
По-добра е, да  Peace Курсът на ПейПал е по-висок от курса на нашите банки  Rolling Eyes

# 737
  • Плевен
А аз 2 години да не знам как да го сменя,бях се примирила с курса на ПП Simple Smile Благодаря ти искренно Hug
П.С.Спирам със спама.И сорри

# 738
  • София
А аз 2 години да не знам как да го сменя,бях се примирила с курса на ПП Simple Smile Благодаря ти искренно Hug
А защо аз нямам -Conversion options-  newsm78 и от къде виждаш курса на ПП  newsm78, не знам вече за кой път питам, ама никой не ми отговаря  Sad

# 739
По-добра е, да  Peace Курсът на ПейПал е по-висок от курса на нашите банки  Rolling Eyes
Тая Петя е незаменима   bouquet  bouquet  bouquet
И аз до сега се набутвах  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мерси. Hug Hug

# 740
emy, отиди на Profile - Financial Information - Pay list - Set Available Funding Sources - там ще си видиш Conversion Options  Peace

# 741
  • София
При мен като натисна Edit Funding Options излиза това Manage Funding Sources
Choose which funding sources should be used for authorized/recurring payments to merchants, and click Save.

Deselect any funding sources that you do not want used in the list below. PayPal will always use the PayPal balance in your account first.

Available Funding SourcesFunding Source
   Visa Card XXXX-XXXX-XXXX-2666   Credit Card
 Confused

# 742
  • Пловдив
А защо аз нямам -Conversion options-  newsm78 и от къде виждаш курса на ПП  newsm78, не знам вече за кой път питам, ама никой не ми отговаря  Sad

Еми, знам, че при някои банки тази опция е автоматична, в смисъл направо се изчислява по нейния курс. Може би си късметлийка и затова да не я намираш тази опция. Дано не давам грешна информация, но в темата за ЛаРедут по едно време се обсъждаше. Не си спомням обаче за кои банки ставаше въпрос. newsm78 Когато е зададена опцията да се изчислява по курса на банката, не се вижда колко точно е той.

# 743
  • Плевен
А защо аз нямам -Conversion options-  newsm78 и от къде виждаш курса на ПП  newsm78, не знам вече за кой път питам, ама никой не ми отговаря  Sad
Ето имаш 2 варианта от десекс и от петя ,и тя го е описала стъпка по стъпка.Иначе курса на ПП виждаш и като тръгнеш да плащаш ,точно преди да потвърдиш плащането.
Аз съм използвала на няколко банки ама това за автоматичната опция не ми се е случвало.

# 744
  • София
emy, отиди на Profile - Financial Information - Pay list - Set Available Funding Sources - там ще си видиш Conversion Options  Peace
emy, отиди на Profile - Financial Information - Pay list - Set Available Funding Sources - там ще си видиш Conversion Options  Peace

Пише ми, че не съм ги настроила, а аз не знам от къде да го направя. Не че съм късметлийка  Laughing
Pay List Overview Back to Profile Summary

--------------------------------------------------------------------------------

Setting up merchant relationships allows you to use PayPal for future payments made to these merchants. Currently, you have not set up any merchant relationships

Хавайско дупе, благодаря, но нещо в настройките не съм направила както трябва, затова не а виждам тази опция, още 2-3 момичета се оплакаха в темата, че и при тях липсва "бутона".

# 745
  • Варна

--------------------------------------------------------------------------------

Setting up merchant relationships allows you to use PayPal for future payments made to these merchants. Currently, you have not set up any merchant relationships

Хавайско дупе, благодаря, но нещо в настройките не съм направила както трябва, затова не а виждам тази опция, още 2-3 момичета се оплакаха в темата, че и при тях липсва "бутона".

Мисля, че всичко е точно. При мен пише абсолютно същото и плащам по курса на банката  Peace
Може би си го настроила "без да искаш"  Wink

# 746
До колкото си спомням, бях чела тук, че ПИБ е една от банките, които автоматично си обръщат сумата по техния фиксинг, а не по този на ПейПал.
Така че ако нямате съответното бутонче, това значи че банката ви е от "хубавите" банки  Laughing Т.е тези дето си обменят по техния си курс.  Peace

# 747
emy_emy , ето тук се опитах да онагледя това, което обяснявах. Предположих, че може да не си видяла къде да щракнеш.  Ако наистина, обаче, ги няма тези опции при теб, опитай да upgrade-ваш акаунта си.
http://storage2.album.bg/a2f/pp1_d3915_22880292.jpg
http://storage2.album.bg/584/pp2_3691b_22880311.jpg
http://storage2.album.bg/9ba/pp3_a0562_22880293.jpg

Що се отнася до информацията, че при някои карти курсът на ПейПал не важи - не знам, възможно е, но при мен и за двете карти трябваше да го сменя, иначе ми смяташе по техния (на ПП курс)

# 748
При мен също я няма показаната 3та стъпка от Петя.
Картата ми е на ПИБ, но не знам по какъв курс ги смятат.

# 749
аз съм с две Visa на ЦКБ и една Mastercard на Райфайзен, опцията при мен липсва за картата на Райфайзен

Общи условия

Активация на акаунт