Отговори
# 105
  • В светлината на слънцето

Смей се ти, смей се, на чужд гръб.  Crossing Arms Mr. Green

# 106
  • там някъде...
Добро утро на всички  Hug
 Flowers Four Leaf Clover  food010 kaffeetrmker_2 Flowers Four Leaf Clover

# 107
Добро утро  Hug Hug Hug
Тук едно мрачно, дъждовно.... Confused
Ще ви оставям, че е време за малко  newsm79 wash
Лек ден и много усмивки  Crazy

# 108
Добро утро  Hug Hug Hug
Тук едно мрачно, дъждовно.... Confused

И тук така  Tired

# 109
# 110
Може сега да е мрачно, ама бате Бойко тази сутрин обеща от четвъртък да оправи времето. Mr. Green

# 111
Може сега да е мрачно, ама бате Бойко тази сутрин обеща от четвъртък да оправи времето. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Ако нещо се обърка Станишев ще е виновен. Joy Joy Joy

# 112
  • там някъде...
Ехееее....ма информирани, та чак......преинформирани  Mr. Green
Лу, ти да нямаш нещо общо с бат Бойко, хмм  Thinking (кажи му да дойде и насам да оправи времето, ако е така)
Тониии, голяма усмивка вадиш рано сутрин....я кажи какво ние не знаем, та така се усмихна  Laughing

# 113
  • София
Усмихвам си се! Laughing

# 114

Ама ти се получава някак загадъчно  Laughing Wink

# 115
  • София
Предполагам  Flutter

# 116
  • София
Момичета, едно въпросче. Вашите дечковци на обяд към колко заспиват и колко време им е нужно за да заспят?
Госпожицата ми прави номера със спането Crossing Arms. За една седмица вече два пъти не иска да спи на обяд. А когато спи, заспива към 14.15 - 14.30 часа. Сутрин след 7 и 30 часа не я оставям да спи, дори и уикендите и въпреки това на обяд магарии ooooh!. Вчера я приспивах от 13.35 часа до 14.50 часа и тя не пожела да заспи. Снощи едва издържа до 21 часа. Днес Слава Богу заспа в 13.45 часа, ама преди това на дълго и нашироко обяснявах, колко е полезно да се спи, защо трябва да се спи и т.н Whistling.

# 117
Лу, ти да нямаш нещо общо с бат Бойко, хмм  Thinking (кажи му да дойде и насам да оправи времето, ако е така)

Аааа, той си го обеща публично, на целокупния български народ - право в очите, тази сутрин, в бтв. Mr. Green Тъй че няма начин и при вас да не изгрее слънцето.

# 118
Момичета, едно въпросче. Вашите дечковци на обяд към колко заспиват и колко време им е нужно за да заспят?

Марти, моята дечка, когато съм на работа спи до 8, защото усеща, че не съм край нея и се буди. През почивните дни спим до 9 - 9.30.
Обедния й сън е между 14.30 и 16 часа. Понякога се случва да заспи и към 15.30 и да спи до 17.30. Лягаме си около десет вечерта. За 10-15 минути заспива. Simple Smile
Може пък Ани наистина да няма желание за това спане, чувала съм за деца, които не искат да ходят на градина, защото там ги карали да спят. Confused
Вижте дали ако не спи на обяд и си ляга към девет вечерта, няма да иска да поспи до по-късно сутрин...А ти всъщност защо я будиш?! Пък после бонбоната ти правела магарии... Mr. Green Hug

# 119
  • София
Кърли, тя сутрин може и до 10 часа да спи предполагам. Аз я будя рано за да може на обяд да спи. А аз държа тя да спи, по няколко причини. Първо живот и здраве ако тръгне на градина, там да не се мъчи 2 часа на обяд да си стиска очите, а да спи. Втората причина е, че Дани, когато е вкъщи си ляга и си заспива от раз, но тя като прави магарии, му пречи, той не може да заспи и после имам две кисели хлапета  ooooh!. И третата причина е, че тези два часа през които тя/те спи/ят е моето свободно време и аз тогава или домакинставам или пък с нещо друго се занимавам Mr. Green.
Ще видя как ще е занапред, може пък някакъв период да е newsm78. Дани имаше такива моменти около 2 - та година, но с постоянство от наша страна минаха Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт