Отговори
# 90
  • там някъде...
Ами не знам, аз точно затова си грабнах детето и преди да са ми избили бесотиите си тръгнах...В интерес на истината не бих си пуснала детето - не защото не искам, а защото в момента не му трябва нова болест на главата, но самият факт, че един месец и повече няма да ходи на ясла ме изкарва извън релси....В момента умувам варианти какво да  правя...а той милия седи до мен на бюрото и ми рисува камиони...Наистина нямам възможност да взема отпуска и тн, нова съм на работа, баби и дядовци не могат да го гледат защото и те са на работа и .... #Crazy #Crazy #Crazy

# 91
Добро утро
Честит рожден ден ,Сладкиш!!! Да си жива и здрава и много щастлива.
 Само на мъжа ти не му завиждам с три жени,трябва много да ви глези
kiki2kiki,какво е това чудо...
При нас в съседна група има скарлатина и няма проблем ,който иска си води детето,само предупреждават,родителя сам да си прецени
 Вчера водих Марти за първи път на куклен театър-на Трите прасенца. Много се изкефи.
Днес си е в къщи ,че ми е спаднал гласа,ще лудвам.За сега добре гледа филмче. На обяд става страшно ,единия не иска да спи,а малкия му се спи ,но кой  ще пази тишина,няма такъв момент.,а и той си е вече голям и всичко чува и се стряска
Ставам,свърши спокойствието

# 92
Лулу облака ме застигна, водката свърши, абе пропуснах си гостито  hahaha.
Ади много веселко ми стана. Младежа ритка здраво  Hug.
Кики решението е твое, никой не може да те застави, да не си пускаш детето на ясла. Цвети, когато кара морбилите, лепнаха една бележка, че яслата е под карантина и всеки родител си преценя сам.  Peace. Каква шарка поне казаха ли ти, ако е морбили, нали е ваксиниран, малък е процента на децата, които я карат.
Аз съм болна и съм като парцал  Sick, сега ще си лежа и чакам и Цвети да се разболее, макар да съм сигурна, че тя ми домъкна тази гадория.
Гале Честит Рожден Ден!Айде снимки чакаме  Heart Eyes.

# 93
  • там някъде...
Никой нищо не каза....още ме държи бяса......(даже и римичка хванах...)

Елис, оправяй се, няма да се даваш така лесно на бацилите... Naughty

# 94
Честит рожден ден на Сладкишче! Да е здрава и щастлива мама   bouquet

# 95
  • София
Честит рожден ден, Сладкишче! Да си здрава, обичана и щастлива!

Кики, не мога да ти дам съвет какво да правиш, но 100 % съм сигурна, че като са върнали Гого от градината не са постъпили правилно. Може да се оплачеш в Общината например, но не знам дали ще има ефект Thinking. В групата на Дани от началото на месеца има скарлатина. Първо едно дете беше болно, сега друго, но никой не ни спира да водим детето. Те са сложили бележка за карантина и риска си го поемаме ние.
Ади, още от сега си играят сладурчетата Heart Eyes.
Лу, със здраве дечковците да си играят с подаръците.
Елис, бързо оздравяване Praynig.
Бягам, да слагам на диването да яде, че ако седя още малко на компютъра мен ще ме изяде Mr. Green.

# 96
Гале, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве и много усмивки с двете кукли и татко им!!! Бързо се възстановявай и се залавяйте за работа  stork-boy  Wink Hug  bouquet

# 97
Сладкишче  ,честит рожден ден!Много здраве и много щастливи усмивки.  bouquet
Кики нямат право да ти връщат детето не 100 ами 200% съм сигурна .В групата ни имаше варицела родителите бяха предупредени ,че групата е под карантина и който желае може да не води детето си на ясла.
Ади отсега значи се закача юнака с кака си. Joy
Елис бързо оздравяване.

# 98
  • В светлината на слънцето
ГАЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА ТИ ПОЖЕЛАВАМ С ДВЕТЕ ТИ ПРЕКРАСНИ ДЪЩЕРИЧКИ!

Кики, наистина нямат право да го спират от градина, защото решението дали да ходи или не по време на карантина вземаш ти, а не те. Друг е въпроса, че може да му натресеш някоя болест, което за него точно сега няма да е най-добрият вариант. Няма ли възможност бабите да си вземат отпуска една след друга и да го поемат поне за един месец, пък после ще му мислиш. После може и карантината да падне. Thinking
Ади, усещам как малкият започва вече да проявява характер.  Mr. Green Така де, няма само аз да разказвам разни смешни страшки от детско-битов характер. Whistling Mr. Green

А, така значи!!! Абе зачерви ти бузите, че Сашундера дето разправя, че е батко ....може и да се случи  Joy Joy Joy

Twisted Evil

# 99
Забравих да ви кажа, че вчера ходихме на цирк с Неди. Лулу, имаш ли нещо общо с него  Thinking?Цирк Балкански, Деси Балканска  Thinking Thinking Thinking Thinking  Беше жестоко, много яко, Неди гледа 2 часа и 30 минути с огрооооомен интерес!!!! Заведете ги и вашите дребни, ще се изкефят  Peace

# 100
Фети, нищо общо нямам откъм роднинска линия. Аз съм Балканска по мъж, но родът им няма нищо общо с цирка. Виж, мъж ми има общо с цигуларката Мила Георгиева, с която са братовчеди. Останалата част от фамилията им е лекарска сигурно до девето коляно назад. Но с цирка имам общо по друга линия. Малко е сложно. Баща ми и един българо-италианец са кърмени от баба ми и са така да се каже млечни братя. Много бяха близки, докато баща ми беше жив и изобщо семействата сме много близки. Между другото точно за бебето на неговата дъщеричка така се притеснявах преди време. Те са потомствени циркови артисти. Всички в семейството са артисти, дори децата от съвсем малки излизат на манежа. Той беше един от най-добрите дресьори на коне - джигитовка и акробати, в света. Имат куп международни награди. Щерка му пък прави много опасен въздушен номер - виси почти под купола само с помощта на копринени шалове. А собственикът на цирк Балкански (между другото се казва Александър Балкански, ама Сашундера няма нищо общо с избора на името Grinning) е брат на нашия близък приятел. Те са трима братя, третият живее в Париж и е музикант от много висока класа. Двамата братя са с италианска фамилия, само Сашо Балкански остана с българска, не знам точно каква е историята. Thinking

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 19:40 от lulumba

# 101

ГАЛЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА ТИ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!! Сега с бебка сте от една зодия, както аз и Божидара! Нашата разлика е 25 години и 8 дена!!!  Heart Eyes

# 102
Много интересно Лулу Въпреки това, бихте могли да заформите едно малко циркче с твоите зверчета  Laughing Heart Eyes

# 103
Много интересно Лулу Въпреки това, бихте могли да заформите едно малко циркче с твоите зверчета  Laughing Heart Eyes

То хубаво, ама не знам кой ще е тоя луд дресьор, който ще се навие да влиза в клетката при двата звяра. Joy
Абе майтапа настрана, ама децата не са толкова черни, колкото ги изкарвам. Имат периоди, когато си играят толкова добре заедно. Лошото е, че все още имат и периоди на буйни спорове и делене на разни неща, покрай което най-често страдат безобидните безмълвни вещи около тях. Thinking Но иначе си се обичат много и когато единият липсва, другият започва видимо да се тревожи, да търси липсващия и да страда.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:51 от lulumba

# 104

Общи условия

Активация на акаунт