Отговори
# 645
Ехх,Тони,страхотна новина. HugМного сили ще им трябват,но ще се справят и мама и бебета,сигурна съм Hug

# 646
Или, а има ли вариант, щом е първа резерва, да го запишеш там и после да го прехвърлиш? newsm78
Ами ако има дете от градината в която искаме да сме ние да иска да е в нашата градина- тогава мисля, че може. Ама знам ли пък после дали ще намеря дете да се сменим  Rolling Eyes Само така за смяна знам, а иначе не знам има ли как да го запиша там и после да си го прехвърля в друга градина- малко ме съмнява  Rolling Eyes Гледам че почнаха да пускат по 4-5 места в някой градини и се чудя дали да си изгърмя точките от първо желание за тази градина в Горубляне. Ужас  #Crazy

Поправям се, изчетох темата за преместванията и се оказва, че е почти невъзможно  Tired

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 15:52 от *ИлиЯна*

# 647
Морска айде стягай багажа, какво си цъфнала в скайпа  Party, ще ни изненадаш ти  Wink.
Или това с преместването ми се струва немислимо, а ДГ в Горубляне  ooooh!, вие сега къде сте в Младост или в центъра. Дано някъде се освободи местенце.
Аз да питам в Сф искаха ли ви бележка за платени общински данъци?

# 648
 Момичета здравейте  Hug Hug Hug
Малко задачки, малко скапан Интернет и се изгубих. Mr. Green
БРАВО НА ФИЛ И ТАЙ!!! Много положителна енергия изпращат всички към малките бебчета!!! Praynig
Морска -  Flowers Four Leaf Clover

# 649
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, много хубави новини за мамчето и бебенцата Grinning. Дано оттук нататък само положителни емоции да има в тяхното семейство  fingerscrossed. А бебенцата за седмиците в които са, са меко казано прекрасни.
Или, аз миналата година исках да прехвърля Дани от ДГ в "Хиподрума" в ДГ в "Люлин", но ми казаха, че трябва да има дете от ДГ в Люлин което да иска да се премести в тази в Хиподрума. И аз кандидатствах наново, защото вероятността да има такова дете е почти нулева, пък и да има как щях да разбера Mr. Green.

Уф, Дани ми е с гнойна ангина Sad. От къде успя да я хване, не знам. Дано само Ани да не се зарази, че непрекъснато се завира в него. Говоря, обяснявам, че Дани е болен и, че не трябва да се бута в него, е все едно казвам точно обратното Close. Сега в момента Дани си е легнал, а тя се дере, че не и давам да легне при него ooooh!.
Отивам да въдворявам ред, че без моя намеса няма да спре тръшкането.
Приятен ден   bouquet.

# 650
Марти - и ние преди да се ошарим бяхме с ангина, която без знанието на мъжа ми излекувах с хомеопатия.Докторката ни /хомеопат/ я нямаше и ние отидохме при друг, който в 95 процента изписва АБ! Тъй ама, аз като чух диагнозата и хооп..звъня на нашата и тя ми каза какво да давам!Бързо оздравяване   bouquet

# 651
Момичета прочете това!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501630.0
Димяни много съжалявам мила, че са ви вързали така. Тези хора нямат грам съвест, да се гаврят с бременни майки. Без думи.

# 652
  • София
И аз съм потресена и точно влизах да ви пусна линк към темата за да видите за какво иде реч!

# 653
Нямам думи..... #Cussing out

# 654
  • В светлината на слънцето
Колко сълзи изплаках за това семейство..., нямам думи. Sad

# 655
Здравейте момичета. Тук при вас гледам е настанала истинска веселба:)
Някои не само че са забременели, ами са и родили вече- Честито  на Сладкишче:)
Аз едва ли ще се навия скоро на такава крачка...
Честно казано, отдавна не съм влизала тук и едва ли ще мога да ви прочета много назад, но се надявам че всички сте добре.
За нас- нищо кой знае какво. Ванко си расте, ходи на ясла, не казва нито дума, но затова пък прави само дивотии:)
Не ни приеха в заветните детски градини, защото никога не сме имали късмет, та какво остава да спечелим в томбола Joy
Ще се  опитам да се включвам по-често. Целувам ви всички:), Морска, тебе най много Heart Eyes

# 656
  • София
Леле, чета и не мога да повярвам #Crazy.
Що за хора са това, и какво целят с тези неща. Потресена съм.

# 657
  • В светлината на слънцето
rebus4e,  Hug

# 658
Леле и аз чета и не мога да повярвам толкова се молих за дечицата и ми беше мъчно.Нямам думи.   Sad

# 659
аз пък не съм чела,още от самото начало не ми се вярваше,и като видях вчера снимките,и първото нещо което ми мина през главата беше,тези на маймуни ли ни правят Rolling Eyes   аз съм виждала бебе родено края на 8 месец 2400 кг абсолютен ембрион,нито беше развито нищо..

Ребуса цъфнала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт