Отговори
# 675
  • Stavanger,Norway/ Varna
Кики и тук честит празник, много любов, здраве и радости  Hug

И на Морска тук да честитя новото попълнение в семейството с перфектните мерки  Heart Eyes Да е много здрава и много да ви радва, най- вече бати Теди  Hug

# 676
Е ,не е истина!Не съм влизала от 100 години и тръгнах да чета постовете на Валето да разбера кога ще е датата на секциото.Чета ,чета вече няколко страници назад - запознах се с всичките й покупки и тревоги. Laughing Тъкмо мислех да й звънна да я питам кога най-сетне ще гушка сладка бебка ,а то преди часове се е случило голямото събитие!!! newsm44
Честита ви радост ,Вале!   love001
Нека сладката Елица озарява къщата ви с много смях ,радост и веселие!Да е красива като мама ,здрава като татко и щастлива като батко!
newsm51

Аз едва днес успях да взема глътка въздух.Имахме страшно много работа с мъжа ми покрай откриването на новия МОЛ и покрай 1-ви юни.След което започнахме репетиции ,а след тях ходим на театрални постановки ,заради фестивала ,който тече в момента във Варна.Гледахме и "Lord of the dance". Party С Лъчо си станахме направо чужди. Blush Вечер се засичаме за около половин час ,което е ужасно ,но пък е временно. Embarassed Утре почиваме и ще наваксаме колкото можем.
Много ви обичам и ми липсвате страшно. Hug
Кики ,честит рожден ден!Бъди много здрава ,ухажвана ,обичана и щастлива! Two Hearts smile3525

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:54 от крокодил

# 677
Вале ,честита ви принцеска!Да е здрава ,красива и много щастлива.  bouquet

# 678
ВАЛЕ, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА ЕЛИЦА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ПАЛАВА!

ЗА МАМА ВАЛЕ

КИКИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА, ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 19:15 от elissee

# 679
  • Пловдив
Морска,честита ви дъщеричка!Да ви е жива и здрава.Прекрасно име сте избрали.
На теб бързо възстановяване и чакаме снимки в най-скоро време.

# 680
  • вкъщи
Честита дъщеричка на Морска!
Пожелавам и да расте здрава,умна,красива и щастлива като мама!
А на бате Теди да слуша и помага на мама!

# 681
 Ехааааааааааааааааааааааа  супер новини!!!
ВАЛЕ ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПОРАСНЕ МАМИНА ОТМЯНА!!! Е и ти вече си в отбора на женските мами!   bouquet
 Мариетка -  hug
Ей...все на 5 ци им върви на августовските бременелки....Сладкиша на 15 ти, Морска на 5 ти...Ади - теб на 25 юли ще те чакаме да се отчетеш  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 21:54 от vasq78

# 682
Ихааааааа,имаме си новинка Hug

Вале,честита рожбичка.Да ви е жива и здрава малката Ели,много кротка и папкаща  bouquet
На теб бързо възстановяване и скоро у дома при бате и тате Hug

Лелеее,аз ли съм следващата #CrazyКак си мина времето Hug

Васе,ти се майтапиш,обаче и аз имам усещането за тази дата,а и на видеозоните 8 броя до сега,винаги излиза термин 25-26 Юли Peace

# 683
  • София
ХАхаха...айде аз на 15 септември ама не ми харесва тази дата  Mr. Green таака че 14,16 Laughing или 5  но ми е рано  Flutter

# 684
  • В светлината на слънцето
Йееее, късно влизам, но каква прекрасна новина заварвам... Party
ВАЛЕ, ЧЕСТИТА ТИ БЕБКА ЕЛИЦА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА, ДА ТИ СЕ УСМИХВА СЛАДКО И МНООООГО ДА ТЕ РАДВА! а БАТКО ТЕДИ ДА Е НАЙ-ДОБРИЯТ БАТКО И ДА ТИ ПОМАГА МНОГО! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЧАКАМЕ СНИМКИИИИ!

Кики, честит рожден ден! Бъди много, много щастлива и още повече обичана!

Или, ех, че гадна тази томбола... Дано на следващото класиране имате вече късмет. Hug
Кроки, и ние ще ходим на Lord of the dance в сряда, че сме обещали на Теди да я водим. Иначе аз ги гледах още първото им идване! Мноооого красиво! Peace

# 685
Ами ето на: Ади - 25 юли, Димяни - 16 септември, Бобче - 15 октомври.....други желаещи  newsm62

# 686
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ауууууу Васе, много късно ме сложи мен бе  Shocked Laughing Иначе като дата не е лошо  Crazy

# 687
Ами ето на: Ади - 25 юли, Димяни - 16 септември, Бобче - 15 октомври.....други желаещи  newsm62
Joy  
Лулу ,ние без Майкъл Флетли не го възприехме добре спектакъла. Thinking Миналата година той ли беше "Лорда"? Сега на негово място танцуваше едно много красиво момче ,но беше много малък и некатегоричен. Сценография също нямаше ,освен една спускаща се порта в средата на сцената. Доста подцениха зрителите.Както каза Боби - за източна Европа идват сателитните състави ,не оригинала. Mr. Green Чак към края на шоуто имаше някакъв заряд на сцената... Но така де - да не издребняваме! Wink Радваме се ,че с очите си видяхме това шоу. Simple Smile

# 688
МЕНТИНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!   bouquet
Жива и здрава и нека никога не те напуска усещането, че си нужна на някого!!!

# 689
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Кики, и тук - Честит рожден ден /на патерица/!
Честита прерасна малка Елица на Морска   bouquet

Вася, благодаря за страхотното пожелание   bouquet

Слагам скромна почерпка, заповядайте:

Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт