Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 643
  • 716
  •   1
Отговори
# 345
Един техически въпрос.  newsm78
Мога ли да си увелича капацитета на кутията, че  тези 10 писма доникъде не ми стигат. Особено сега, като почнахме по-активна кореспонденция с Ледена кралица покрай номинациите.  #Crazy

# 346
  • София
Капацитетът й зависи от това колко бр. публикации имаш. Твоите са нула, защото в този форум не се броят. Няма как сама да си увеличиш капацитета. Трябва да пишеш във форумите, които се приемат за сериозни от администраторите. В клюкарника от години публикации не се броят... 

# 347
Във вторник епизода ще е доста интересен шефкет ще го закъса май сериозно

# 348
Kia много ти благодаря за разяснението.   bouquet

# 349
  • Велико Търново
Чебурашка, може да смениш линка от подписа ти - да не води към вече заключената тема,
а към мястото за гласуване в блога на Ледената кралица.
Така ще го има на още едно място Wink

# 350
И аз така си мислех, ама първо Ледена кралица да направи страничката.  Flutter

# 351
Благодаря . Искам да се похваля ,че аватара ми е подарък от soya-fen.
Искренни благодарности за soya-fen от мен :   Hug Hug Hug

Джеврие ханъм for eversuperuu yesyes

# 352
  • Пловдив
Момичета и момчета, готова съм с анкетите!  ooooh! Може да влизате в блога през подписа ми, който е обновен специално за гласуването, а предполагам и от подписа на Чебурашка (след като го ъпдейтне след малко с актуалния линк на анкетата). Адресът е:

Листопадската фен-класация

Peace НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ!!! Peace

# 353
  • У ДОМА
man in black ето ти подписа!!!-мисля че съм подбрал добри снимки!

п.с.- Браво за анкетите!!!-ще  гласуваме!!!

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 04:17 от АЛИ РЪЗА

# 354
  • Пловдив
Има нощи, в които трудно заспивам Crazy Тази е една от тях и от скука се заиграх с подписа, който преди малко Али Ръза направи за Man In Black Wink. Али Ръза, страхотен подпис си спретнал Peace:

# 355
  • У ДОМА
Има нощи, в които трудно заспивам Crazy Тази е една от тях и от скука се заиграх с подписа, който преди малко Али Ръза направи за Man In Black Wink. Али Ръза, страхотен подпис си спретнал Peace:

Ами гледам че и ти кралице си нощна птица!

Аз по принцип избягвам да правя GIF-чета  #Crazy -човек става малко разноглед докато чете! Въпреки че защо го казвам като  и аз  самия  имам такъв!  newsm62smile3556

определено не съм очаквал че GIF аватара на soya-fen ще предизвика такъв фурор тук!пък и не само тук!-получи се  нещо наистина уникално!
soya-fen напълно си  заслужи  славата защото идеята беше нейна!
Даже и във vbox го качиха!-гледали са го повече от 6000 човека!

Благодаря на soya-fen за предоставената снимка-наистина много хубав кадър!

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 05:49 от АЛИ РЪЗА

# 356
В блога как се гласува, не мога да се ориентирам нещо  Close

# 357
Добро утро на всички  Hug
Ето ви нещо за по-свежо и усмихнато начало на седмицата. Нали казват, че както му тръгне на човек от понеделник, така му върви през цялата седмица.  Flutter

Ледена кралица справила си се страхотно. Много съм впечатлена от страничката. Браво на теб.  smile3501 smile3501 smile3501

Аз си ъпдейтнах моя надпис в подписа и вече, който не  знае блога на Ледена кралица, може и от моя подпис да влиза в анкетата за аватар и подпис.  Peace
Пожелавам успешна седмица на всички.  Flutter
Ivana_My_Life отстрани вдясно са ти дадени двете анкети с имената в тях, там се гласува.  Peace

# 358
Оправих се, мерси  Peace

Аз водя бе, благодаря на всички гласували  Peace

# 359
добро утро и от мен, снощи ви четох до късно каквото бях изпуснала, пожелавам ви спорна и лека седмица

Ледена кралице, много ми харесва страничката ти, аз отдавна я разглеждам smile3501, поздравления. Гласувах и в анкетата - дадох своя глас за аватара на soya-fen и за подписа на чебурашка

Общи условия

Активация на акаунт