Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 253
  • 716
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Абсолютно!Чак ме е яд,че изкритикарствах още на първа страница.....
Но нали Али Ръза ни заръча да нямаме тайни в семейството....  Wink
Не се притеснявай  Hug Аз го забелязах едва одеве - снощи бързах да направя картинките и да ги пратя на Соя-фен, че като гледах с каква скорост се изписваше старата тема и си мислех, че няма да смогна Mr. Green Като нищо може да съм объркала още някое име - ама няма да им купувам хавлии и ризи заради прекръстването Wink

Снощи Хайрие много ме подразни - тръгнала на дърти години да ревнува мъжа си и то за връзка, случила се преди 40 и кусур години... А и дори още преди тя да се е познавала с Али Ръза... Или кво си мисли - че Алито цял живот жена не виждал, специално за нея се е пазил Mr. Green... Ама то с пачия си мозък какво друго да измисли - сама се вкарва във филми, както постъпва и с дъщерите си... Неджля правилно и каза, че говори щуротии - и за Джем, и за Лейля и Джан... Ама каква майка е щом сама бута децата си към пропастта newsm78 #Crazy #Cussing out

Шевкет - пълен мухъл, абсолютен малодушник... Помисли, че е хванал Господ (опс, Аллах де  Crazy) за шлифера и профука цяло състояние... 150 000 лири са си малко над 145 000 лева #Crazy... ББ: И си мисля, че май с малко ще му се размине - само година и половина затвор за толкоз пари... Thinking

# 16
Как да съм първа- дъъъълго оглеждах титулната страница-жестоко! Върхът и два пръста отгоре. Задобряватеееееее!!!!
Браво, благодарим! Hug Hug Hug Hug Hug

# 17
  • Пловдив
Присъединявам се и аз към новата тема.

# 18
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy

# 19
  • София
Кога ще арестуват Шевкет? Довечера няма да мога да гледам, а се очертава интересна серия!!!

# 20
За оформителите на темата smile3525 newsm10 И ....... все така!!!

Гласувах глупост и неопитност
Слаб и безволев характер
За Шефкет-Никой не му е виновен, според мен! Все пак да не е расъл в саксия? И студент е бил,  и войник, живял е самостоятелно.
До този момент в съзнателния си живот съм разбрала, че всеки сам си е виновен за собствените грешки. Ако не си вземе поука, още по-зле за него.И пак сам си е виновен!!! Naughty

# 21
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy

Е къде да иде човека нали е в затвора.  hahaha Joy Joy Joy
Хайрието вярно бута децата къде не и е работа. Уж да споделят пък то като споделят и тя изкара такива безумни идеи, които по отиват на тинейджърка на която са и дошли в повече хормоните и да ти се прииска хич да не си споделял. Както каза Неджля "съжалявам, че изобщо ти казах".  Sick

# 22
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy
Ами като има дълги бедра-така е......  Joy
Аз ви питах:ББ Шефкет и Оуз ще си правят ли компания???
Ледена кралица,то на  Хайрие Али Ръза и е бил първият и има доказателство,ама тя как ще разбере ...  Joy Joy Joy
Ейч,чичо Али бил гоУем пУейбой бе.....  Wink

# 23
Благодаря за новата тема!  bouquet

Кои според вас  са причините за провала на Шефкет?

Ферхунде е причината. За мен тя е не по малко егоист от Лейля, но е по умна и насочва нещата така, че да са в нейна полза. Тя е безскрупулна. За да постигне целите си е готова да потъпче не само достойнството на другите, а и собственото си. Използвачка и интригантка. Ако не беше тя, животът на семейството може би щеше да е в друга посока. Шефкет за нея е стъпалце за достигане на собствени интереси. Тя никога не го е обичала и не е имала за цел да бъдат единни като семейство.

# 24
Браво за чудесната тема smile3525 smile3501 smile3525 smile3501 newsm51 Поздрави и за чудесното оформление newsm51 на Али Ръза и  на Ледената кралица , а на Magosniwa за информацията, която ни дава.

Сега за анкетата. Смятам, че слабият и безволев характер на Шефкет го доведоха до провал. И това, съчетано с глупостта му, а и със суетата му и се получава провал на n-та степен. Confused
Той виждаше, че губи, но не можеше да се примири с това и продължаваше да залага. Седнал на масата с хора с големи възможности, за които тези суми нищо не са... Naughty, но и той ще се мери с тях hahahaБарабар Петко с мъжете.

Той като че ли се чувстваше горд от това, че с такива богаташи играе комар. Но че не може да им сипе на малешката(нито по разсъждения, комбинативност, обиграност), не го осъзна, а затъваше всеки път все повече. И то благодарение на слабата си воля, то си е направо безволие, а не толкова на Ферхундето. Тя допринесе по-бързо да се случат нещата, но не е тя главният виновник според мен.  newsm78
Защото той ако можеше да разсъждава и беше прихванал малко повече от ценностите на Али Ръза нямаше да стигне до тук.

# 25
  bouquet  bouquetПоздрави и за чудесното оформление 

# 26
  • Пловдив
И това му присъствие на снимката е много Sunglasses, а и нали нещо трябваше да оставим в затвора Laughing

ББ: По-назад в темата прочетох, че в новите епизод Оуз и Джейда били женени??? newsm78 Не се ли женеше отново за Лейля, или нещо не съм разбрала?

# 27
Не е само Ферхунде-не,че съм и защитник-напротив не ми се изброяват гадните и черти.Но човек трябва да бъде и обективен.  Naughty
А ако питате Шефчо-тя му е виновна,кой друг.... Twisted Evil
Ама като му казваше "СПРИ" той в ушите банани ли имаше.....

# 28
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy
Съжалявам,че се обадих !Сега гледаме и търсим някой кусур ли....Аз просто случайно се натъкнах....  newsm78
Хе-хе-хе tooth погледнете по-добре отстрани на крачола на Али Ръза по дължината. Оуз е разкрачен и единият му крак се подава леко зад Али Ръза, а другият е скрит от Хайрие.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:35 от soya-fen

# 29
Съжалявам,че се обадих !Сега гледаме и търсим някой кусур ли....Аз просто случайно се натъкнах....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт