Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 201
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
БЛАГОДАРЯ!!!

# 46
И мен ме дразни това, че Фикрет като някоя пенсионерка я обличат, Лейля и Неджля в повечето случаи също не впечатляват с облекло, а Хайрие пък с едни и същи модели дрехи само дето сменя цвета  Joy

Ферхунде обаче и вкъщи си стои нагримирена, налакирана, с хубави дрехи  Whistling

# 47
Таз Хайрие как направи от мухата слон - къде намери да търси отговорност на А.Р. след 40 години и след такъв брак - все пак имат 5 деца, той е осигурил на нея и децата им всички - образование, пари, дом... Непонятна ми бе тази нейна ревност. но явно тя си е по- повърхностен човек ...
Ако беше само научила че едно време е имало Севда, без да я вижда, ще си права. Но Хайрие се обезпокои, защото Севда дойде чак в къщата да търси не знам какво. От това Хайрие заключи, че Севда е дошла да й вземе Алишчо.

И мен ме дразни това, че Фикрет като някоя пенсионерка я обличат, Лейля и Неджля в повечето случаи също не впечатляват с облекло, а Хайрие пък с едни и същи модели дрехи само дето сменя цвета  Joy
Ферхунде обаче и вкъщи си стои нагримирена, налакирана, с хубави дрехи  Whistling

С облеклото на Фикрет искат да подчертаят скромност, консервативност и провинциалност. Истинската красота е вътре в душата, един вид.
Лейля и Неджля - бива горе-долу. Хайрие с тая фигура не може да си позволи  кой знае какви фриволности. А Ферхито започна да дебелее в кълките май. Особено на прасците много се забелязва.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:08 от soya-fen

# 48
# 49
  • до една звездичка
 > Глупост и неопитност.
 > Амбициите и натиска на Ферхунде.

Това са моите отговори в анкетата.

# 50
  • Пловдив
Между другото като сте събирали героите на едно място на Оуз сте му изрязали краката  Joy
Ами като има дълги бедра-така е......  Joy
Аз ви питах:ББ Шефкет и Оуз ще си правят ли компания???
Ледена кралица,то на  Хайрие Али Ръза и е бил първият и има доказателство,ама тя как ще разбере ...  Joy Joy Joy
Ейч,чичо Али бил гоУем пУейбой бе.....  Wink

ББ : Не, няма, ще са комшии.

# 51
Шефкет сам си е виновен за мен, като не може да осигури на жена си охолство, да я пусне да работи,че да има някаква възможност Фери за покупки.

Аз нямам спомен Ферхунде да е искала да работи с цел подобряване материалното положение на семейството. Искаше да влезе в кръга на Яман и Оуз, но не с намерение за нормална работа. Не е толкова "послушна", че да може да бъде спряна от Шефкет ако иска нещо истински.

# 52
Честита нова тема, много хубави колажи   bouquet
За провала на Шефкет мисля че е виновен- слабия и безволев характер, амбициите и натиска на Ферхунде Peace

# 53

Много ми е чужд "турския стил на обличане",това залитане към кармазъ,пембе и отровно зелено.От целия сериал само дрехите на Джейда ми допаднаха горе-долу-и като богата,и като бременна и като зарязана.
Хм,Севда може да направи услуга на младежа Алиш ако го вземе,било то и със закъснение.Не знам каква сила трябва на този възрастен мъж да си понася шантавото поколение и елементарната съпруга и се чудя дали изобщо има смисъл.Шефкет потъва неспасяемо,Лейля и Хайрие са си същите лейки,Айше е скрита лимонка,Фикрет се махна,Неджля се стабилизира...Али Раза нищо повече не може да направи за тях.

# 54
     Благодаря за прекрасно  оформената тема на всички допринесли за това!  newsm51
     Всеки път по-красиви неща творите за нас!
     За анкетата гласувах с: Глупост и неопитност. и Амбициите и натиска на Ферхунде.

бб в предишна тема четох, че Джейда не дава развод на Оуз и в предната тема го цитирах, но не почня кой точно беше гледал и  написал това. ИЗВИНЯВАМ СЕ! щом се оказва, че съм ви подвела.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:39 от sinite o4i

# 55
Шефкет мога да го опиша само с една дума - безхарактерен. Ама всички разчитат на него без да му помагат и цялата тежест на неговите плещи е паднала затова е в такава безизходица и се чуди какво да направи и все глупости върши. Тоя ако  ми е мъж да съм поискала 1000 пъти развод до сега или да съм се махнала. Не мога да търпя такъв тип мъже.
То като гледам във филма няма уравновесени и стабилни мъже вдъхващи сигурност и спокойствие. Единствения май ще се окаже Таксим въпреки, че се оставя майка му да го командва вместо да застане като мъж и да удари по масата с юмрук.
Не знам дали е имало такава анкета, но мога да предложа тема за следващата : " Кой от мъжете в сериала се доближава до идеала ли за мъжа на живота ви"   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
Не знам дали е имало такава анкета, но мога да предложа тема за следващата : " Кой от мъжете в сериала се доближава до идеала ли за мъжа на живота ви"   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имаше такова предложение, но тогава май приоритетите бяха други. Записвам го в списъка.  Peace

# 57
ББ:Оуз се жени за Джейда след излизането си от затвора. Те живеят заедно, а майка й се намеси и го принудиха да се ожени. По-късно Оуз се срещна с Лейля в една аптека и тя видя, че той носи халка. Той й каза, че е женен за Джейда. По-нататък, когато вече живее с Лейля много пъти ще говори с Джейда за развод, но тя не му дава.

# 58
  • до една звездичка
То като гледам във филма няма уравновесени и стабилни мъже вдъхващи сигурност и спокойствие.

Яман, бе. Така като гледам, тая миска, дето се е завъртяла около него няма още дълго да ги търпи Текинови.  Stop И с пълно право! То не беше работа да му искат, пари, адвокатите му... Като някои кърлежи са се впили в него всичките.  Tired

За анкетата: аз не мисля, че Шефкет е безволев. Слаб - да, но не и безволев. Поне аз така го разбирам смисъла на безволието. Той просто се вкопчи в комара в отчаяниято си, с надежда да възвърне загубените пари, в този смисъл, за него друга алтернатива нямаше. А не се впусна да играе комар от нямане какво да прави, само за удоволствие и запълване на свободното си време, както Яман и приятелите му, например. Ако беше така, и аз бих казала, че е безволев и не може да откаже хазарта, но в този случай, според мен той стана спасителната му сламка.

# 59
Случайно попаднах на част от епизод и ми е любопитно.
ББ: Ферхунде беше запалила къща, в която беше Али Реза и почти го задуши. Защо го прави?

Общи условия

Активация на акаунт