Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 732
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Джем със съпругата си Седеф Авджъ

Тя не играеше ли във филм с Къванч Тътлату?

# 152
Всички ли с името Къванч са такива красавци ... Страшно много ми харесват и Мехмед от Перла и Джем от Листопад .Мъже мечта...

# 153
В Листопад съм, в Листопад съм ...  Mr. Green

Аууу, чак сега загрях последния разговор между директора на банката и Яман! Значи Шефкет е взел 150 000 лири от сметките на Яман!? #Crazy

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 21:55 от soya-fen

# 154
Всички ли с името Къванч са такива красавци ... Страшно много ми харесват и Мехмед от Перла и Джем от Листопад .Мъже мечта...
newsm10

# 155
Да,играе с Къванч.Също и  с този красавец Heart Eyes
По-късно ще се появи като сестра на Джем.

# 156
В Листопад съм, в Листопад съм ...  Mr. Green

Опадаха му листата, дано поне корена му се държи ама не с мужик корен Simple Smile

# 157
  • Пловдив
Ледена кралице къде ни е бонуса за тази вечер newsm78 Hug  bouquet  bouquet
Ай-ай-ай... нещо не разбрах, може ли жокер?  newsm78

# 158
soya-fen като гледаш напред разкажи какво става Rolling Eyes
emely тя вече се появи за малко Peace
Ледената кралица Ванилия75 мисля, че имаше предвид, че в блога ти няма информация за днешния епизод Flutter
За днешния епизод - Хайрието много ме издразни ooooh! Джаврието ми беше много забавна как подслушва на прозореца hahaha А Джемовица да се омита, че ме дразни нещо Mr. Green Twisted Evil

# 159
Ледена кралице къде ни е бонуса за тази вечер newsm78 Hug  bouquet  bouquet
Ай-ай-ай... нещо не разбрах, може ли жокер?  newsm78
Хах беше шега,но иначе имах предвид какво ще се случи в днешната серия Peace

# 160
  • Пловдив

Ледената кралица Ванилия75 мисля, че имаше предвид, че в блога ти няма информация за днешния епизод Flutter

Хах беше шега,но иначе имах предвид какво ще се случи в днешната серия Peace

Ааааа, сега разбрах.... Ами няма, щото последните дни заспивам с кокошките и не ми остава време да гледам напред... Леко през просото съм го ударила Mr. Green... По-културните му казвали "пролетна умора" Crazy

А за епизода днес да си кажа - предлагам двете кокошки (Хайрие и Джаврие) да ги затворят някъде заедно, че да мирясат малко - едната не се намрънка, че синът и не и обръщал внимание, а снаха и я тормозела, пък другата не спря да се вкарва във филми #Cussing out #Cussing out #Cussing out и да ревнува безсмислено мъжа си - той 5 деца и направил, никога не и изневерил, ша тръгне сега на стари години да задиря чужди жени... Ама кат е проста патка таз Хайрие и не може да си намери смислено запълване на деня, реши сама да си създава проблеми... И кат тръгне да реве вече ми иде да я отстрелям #2gunfire

На Шевкетчо някой да му приготви раираните дрехи и да му резервира легло до екс-зетя му... Може ли да е толкова нагъл - да бърка точно пък от сметките на Яман... Тъпчо Rolling Eyes

# 161
  • София
Чудесно оформление на темата.   bouquet

# 162
А Може ли да е толкова нагъл - да бърка точно пък от сметките на Яман... Тъпчо Rolling Eyes
Мен Яман ми е подозрителен - помага, раздава чекове и заеми, после вкара Шефкет в покера и шат - Шефкет вътре със 150 000. После пък Шефкет шат 150 000 от сметката на Яман ... само че Черният Петър остана у Шефкет, защото пък инспекторите хоп у Текинови и Шефкет хоп в затвора.  Joy

# 163

Peace Даааааа! Embarassed

# 164
  • Варна
 smile3508 трейлъра на 151 епизод. http://www.youtube.com/watch?v=eU0vCKruzuk

Общи условия

Активация на акаунт