Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви бяха резултатите от предишната анкета за любимите герои от сериала?
Какви са мненията за Шефкет и защо се смята, че е провалил?
Какви са мненията за облеклото на героите в сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви бяха резултатите от предишната анкета за любимите герои от сериала?
-
Какви са мненията за Шефкет и защо се смята, че е провалил?
-
Какви са мненията за облеклото на героите в сериала?
-
Какви са мненията за Фериде и нейната роля в провала на Шефкет?
-
Какви са мненията за Яман и неговата роля в сериала?

!Липсвала съм на някои хора,и biskit ми писа на лични,та може ли да не вляза
!Не мога да ви хвана края вече,влизам за малко,тя минала цяла тема...Филмът го гледам,разбира се.Много съм разочарована от Шефкет,толкова съм го защитавала,а той какво направи...
.Ферхунделата го вкара в тази среда,а той наистина показа слаб характер.Хазартните игри са страшно нещо,лично познавам страхотен човек,който проигра всичко,развали семейството си,и все още не може да се измъкне от хватката на хазарта.Работила съм в заведение,където имаше и покер машинки.Пред мен един мъж проигра парите от току-що продаденият си апартамент
,отвратих се.Работила съм и в бинго,и там е страшно,тъжно,жалко...Али Ръза трябваше да се сети,че току-така от комара няма да се откаже синът му,но навярно той изобщо не знае колко е здрава хватката на тези "забавления" .ферхундето,нещо много добра и разсъдлива го раздава напоследък,но аз не й вярвам,не мога
.Много го измъчи човечеца,не та не,пък си го иска.А той,с тези цветя дето ги насади отпред....,голям жест,много мило,само дето не вярвам накой мъж в реалния живот да е способен на такова нещо