Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 563
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Ееее,че той Ахмет,кой не го харесва... Laughing,особено с тези цветя в градинката на Нехир,ми че аз се влюбих Laughing!

# 526
Добре, че в момента съм сама иначе ще ме помислят за луда как се хиля сама като ненормална ...
А довечера едната серия ще е за компенсация на вчера Simple Smile

# 527
# 528
Ахмет е един душко-добродушко, голям сладур. Жалко, че е от второстепенните герои и не го виждаме често.
Всъщност те двамата с Нехир внасят един свеж полъх в сериала, особено като се закучи, стъжни и смарангяса ситуацията.  Cry  
 Само че, не мога да си обясня едно нещо. Когато Нехир не доразбра, кой я иска   за жена, посрещна сватовниците - тогава не се притесняваше от хората и от това, че ще прежени дъщеря си, а сега голямо дърпане. Държи се като ощипана госпожица. Чак ми дожалява за бедния Ахмет. Tired

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 13:57 от Dartanian

# 529

да бе да newsm62, надай се гуно за бела лястовица smile3534, имам предвид джеврието

# 530
Ахмет е един душко-добродушко, голям сладур. Жалко, че е от второстепенните герои и не го виждаме често.
Всъщност те двамата с Нехир внасят един свеж полъх в сериала, особено като се закучи, стъжни и смарангяса ситуацията.  Cry  
 Само че, не мога да си обясня едно нещо. Когато Нехир не доразбра, кой я иска   за жена, посрещна сватовниците - тогава не се притесняваше от хората и от това, че ще прежени дъщеря си, а сега голямо дърпане. Държи се като ощипана госпожица. Чак ми дожалява за бедния Ахмет. Tired
Дартанян,както винаги-много си в час!  Joy Joy Joy Joy

# 531
Ама, biskit, дразня се вече. Не стига, че Ахмет е по-млад, обича я, внимателен, романтичен....какво още иска? То такива мъже има ли още? Отдавна бяха на изчезване, май!?!?! newsm78
Сигурна съм, че ако му писне и се откаже, бедна ни е фантазията Нехир как ще търти да го връща. Пък сега големи глезотии... ooooh!
Макар, че и на нея й личи, че кокетничи- бяга, ама се обръща да го види там ли е още!?!   Grinning
И дали не е хукнала прекалено бързо..... Thinking

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 14:14 от Dartanian

# 532
Така е намерила Dartanian. Нали знаеш, че кучето скача според тоягата. Пък и тя е от старото поколение, дето са свикнали жената да се дърпа пък мъжа да я ухажва и да настоява. Ама не вярвам да се дърпа още много. Все пак и тя знае, че търпението си има някакви граници. Flutter

# 533
Права си Чебурашка!Но както казахте и аз подозирам,че осъзнава,че това и е последния влак-та няма дълго да и гледаме дърпането.
Пък и мисля,че роля изигра и объркването с предния жених....  Joy
Ох,като се сетя беше много смешно....Нали и тя все се пази "Да не станат за срам......"

# 534
Всъщност те двамата с Нехир внасят един свеж полъх в сериала, особено като се закучи, стъжни и смарангяса ситуацията.  Cry 
 Само че, не мога да си обясня едно нещо. Когато Нехир не доразбра, кой я иска   за жена, посрещна сватовниците - тогава не се притесняваше от хората и от това, че ще прежени дъщеря си, а сега голямо дърпане. Държи се като ощипана госпожица. Чак ми дожалява за бедния Ахмет. Tired

Така си е.Ама си мисля,тя малко се почувства като вдовица като почина кандидат-жениха,че и смърта я правиха в дома на Али Ръза(изобщо не разбрах защо,от къде на къде),или поне се чувстваше виновна ,видяхме я ,сама каза-аз съм виновна...и тя сега,в очите на хората от махлата,най-вече на семейството на Али Ръза,тези които знаеха че ще се омъжва за него,не може скоро да се омъжи за Ахмет.Такива мисли ме навяват,въпреки че нищо подобно не са казали,ама като им знам привичките...Е хубаво й е,тя да се дърпа,пък той да я гони. Laughing

"Гони ме! Гони ме! Не спирай!
Дай ми ръката си и бягай от мен!
Ето ръката ми, но не ме настигай!
Бягай, за да летя към теб!
Крия се, за да ме търсиш.
Не бъди мой, за да те искам!
Не бързам, за да ме чакаш.
Изплъзвай се, за да те гоня!
Мълча, за да ме мислиш.
Настигни ме, за да те обичам,
и пак бягай, за да те настигна аз..."

Е,па тези игрички всички ги знаем,или сме чували за тях Laughing.И леля ви Нехир,и тя ги умее  Laughing

# 535
... Само че, не мога да си обясня едно нещо. Когато Нехир не доразбра, кой я иска   за жена, посрещна сватовниците - тогава не се притесняваше от хората и от това, че ще прежени дъщеря си, а сега голямо дърпане. Държи се като ощипана госпожица. Чак ми дожалява за бедния Ахмет. Tired
Заради тая конфузия Нехир тогава много се засрами. Още си спомням сцената как сватовниците бяха дошли да я искат у Али Ръза, и тя поднесе кафе на Ахмет с пламъче в окото, пък после като разбра, че става дума за стареца ... че като разбраха и другите  Laughing  Blush ...
Затова така се държи сега.  Crazy

# 536
  • У ДОМА
ЕЕЕЕХ!!! ЛЮБОВ! ЛЮБОВ-ЗА КЪДЕ СМЕ БЕЗ НЕЯ!!!

# 537
  • Майничка
Шефкет тотално ми падна в очите.
Що за катил трябва да си, да крадеш от човека, който те е измъкнал от батака, на чиято маса си ял и, най-вече, който е помогнал на семейството ти! Може ли някой да ме светне с ББ дали Яман го погва със сопата (не буквално, разбира се)?

# 538
Днес го писахме дъждовен за ремонт, той си е такъв де, много се радвам, че успях да си побъбря с вас, чак ме хвана логореята и не мога да се спра да пиша- за сметка на предните дни.  Laughing
Абе, много се церемонят в този филм - може по-бързо да се развият нещата. Някак си, иска ми се да има повече развитие в положението на всеки герой. Няма да повтарям Ахмет, но ето и Фикрет, например, окъпва Джафки, оставя я на течение и .......
готово! Като торта- студена и със свещи!! Mr. Green
Даже гледах линк ББ как я къпе... newsm78  Толкова лесно и елементарно.  
И другите могат по-живичко да се справят с проблемите си.
Ама, това е ....  Wink Сценарий има все пак!  Naughty

АЛИ РЪЗА , страхотни колажи! Браво!

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 15:52 от Dartanian

# 539
  • София /Абсурдистан
А дано, ама надали ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт