Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 573
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Кой е консул-бей  newsm78 newsm78 newsm78, че нещо май не съм в час ...
Възрастния мъж, който често го дават в кафето на Ахмет - приятел на Али Ръза... Ахмет и консула отидоха на рождения ден на Али Ръза и Нехир...

А за всички нетърпеливи и без значение колко са сериите довечера, ето повече подробности:

- Епизод 118 - очаквайте...

- Епизод 119 - очаквайте...   bouquet

П.П. Ама само как дружно тръгваме да обясняваме кой е консула 

# 511
Кой е консул-бей  newsm78 newsm78 newsm78, че нещо май не съм в час ...
Консул-бей е приятелят на Ахмет, дето все виси в кафенето - вижда се в подписа ми до Ахмет. Той е бил на времето си консул.  Peace Когато Джафки беше на рождения ден на Али Ръза, го видя и после вечерта разпитваше Нехир какъв е що е.

... Като двете глухи баби на пазара-оглеждали краставиците и доматите и едната показала какви големи краставици и домати имало едно време, а сега  какви са мъънички, мъъънички. Другата само виждала, без да я чува и изтърсила "Е, може пък по характер да е добър!"
Ох  rotfImbo Joy rotfImao Joy не-е-е, не мога повече ....  Joy Joy Joy

# 512
Ледена кралица , благодаря за инфото. Много ми е полезно, така се настройвам какво ще гледам. И разбрах, че ще бъдат доста екшън сериите довечера. Ухаааааааа, цели две серии Peace Peace
А колкото до дружното обяснение кой е консула,  добре че няма какво толкова да пишем днес, ако беше питал утре, алабала&Ники щеше да види толкова обяснения........ ама друг път!!:lol: Laughing
Ако тази вечер наистина гледаме 2 серии, утре няма да има изчитане темата, а може да скочим и в нова тема... newsm78

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 13:29 от Dartanian

# 513
Ааааааа Джафки има добър вкус . Консула в коя серия ще я поиска за жена? Ахмет ще го научи как се прави предложение за женитба  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 514
  • Пловдив
Ледена кралица , благодаря за инфото. Много ми е полезно, така се настройвам какво ще гледам. И разбрах, че ще бъдат доста екшън сериите довечера. Ухаааааааа, цели две серии Peace Peace
А колкото до дружното обяснение кой е консула,  добре че няма какво толкова да пишем днес, ако беше питал утре, алабала&Ники щеше да види толкова обяснения........ ама друг път!!:lol: Laughing
Дано да излъчат цялата турска серия, а не да я прекъснат точно на най-интересното... Да видим също дали пак няма да решат да се правят на "творци" и отново да изрежат цели сцени от по няколко минути #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 515
# 516
ББ: Като чета какво предстои Ферхи май е бременна отвсякъде, ама момента е възможно най-неподходящия.  ooooh!

# 517
А колкото до дружното обяснение кой е консула,  добре че няма какво толкова да пишем днес, ако беше питал утре, алабала&Ники щеше да види толкова обяснения........ ама друг път!!:lol: Laughing

Аааа аз съм нахална и докато не получа отговор щях да питам ако ще да се повтарям и потретвам Simple Smile
Пу пу , че хубав консула да го целува човек по мустачките
 Joy Joy Joy

# 518
  • Пловдив

hahaha На тази снимка все едно Ахмет е дошъл да иска ръката на... Али Ръза  Joy Joy Joy
Така влюбено се гледат, като котараци Mr. Green

ББ: Като чета какво предстои Ферхи май е бременна отвсякъде, ама момента е възможно най-неподходящия.  ooooh!

ББ: 100% е бременна... и уж искаше бебе, а пък шматката ще го махне #Cussing out То, вярно, че не случи на момент, но ако наистина беше искрена в желанията си, щеше да го роди и с общи усилия щяха да си го изгледат newsm78

# 519
Помагайте: Не мога да се сетя как се казваше жениха на Нехир, за когото не искаше да се жени тя и той умря преди сватбата ...

# 520
Ледената кралица , сега ти пък ме развесели с коментара си Joy Joy Joy Joy
Ама си е истина. Така изглежда отстрани hahaha Joy hahaha Joy
ББ Много пъти ми е попадал коментар, че Ферхи ще прави аборт. Явно е сега и ужааасно съжалявам, не толкова нея, а изобщо.
Али Ръза заслужаваше едно свое внуче, не че не се сдоби изведнъж с 3. ooooh!

# 521
  • КиТ
Да,попитам снощи имаше ли епизод...,че май нещо не го намирам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 522
  • У ДОМА
Голям образ е Ахмет !!! Аз много му се радвам! Незнам ама е готин -нищо че е мъжка клюкарка. Иначе не е лош човек! Ами ще се пробва разбира се!-цял живот не е лесно да си сам!
Цялата тази  история между Нехир и Ахмет разведрява филма!

# 523
хахаххаа Али Ръза смея се с глас!
 Joy Joy Joy

# 524
  • У ДОМА
хахаххаа Али Ръза смея се с глас!
 Joy Joy Joy

Смейте се! смеха е здраве!!  Аз иначе за какво ги правя тези колажи?-за да се забавляваме всички!! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт