Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 23

• 38 603
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Страхотно стихче. Благодаря, че го сподели с нас рози-макси.  Hug
Аз от БТВ очаквам неочакваното. И както се казва преди реклама, няма да сменям канала докато не се убедя какво ще дават след 20 и след 21 часа.  Peace
  ами да точно това казах и аз малко по горе!

# 496

специално за biskit  smile3503  newsm51

А за Ферхунде мисля също като rozi-maxi и biskit . Само мога да добавя, че не я поставят на мястото и и за да не обидят и наранят Шефкет. защото той си я е избрал, въпреки, че е грешен избора му. А и нали тя на всеки за всичко отмъщава... Дори и да и кажат нещо мислите ли, че тя ще ги послуша?!
За днешното време съм съгласна, но ако всички сме нахални и лукави какъв ще е този свят?
Все пак някои ценности са непреходни.

Еееее  rozi-maxi браво!  smile3525

# 497
  • до една звездичка
Спокойно,Стъклен дом бил само 30-тина серии,така че не ми се вярва да започнат да го дават всеки ден.

Това не е вярно! Само първи сезон е 65 серии.

# 498
Значи моята информация е грешна Peace,просто така чух.но така или иначе не ми се вярва,Листопад поддържа много висок рейтинг,едва ли биха го заменили,така си мисля поне.

# 499
  • до една звездичка
Значи моята информация е грешна Peace,просто така чух.но така или иначе не ми се вярва,Листопад поддържа много висок рейтинг,едва ли биха го заменили,така си мисля поне.

Ама защо да го заменят? Нали единият го дават през седмицата, а другия - само в неделя. Така си поддържат рейтинга висок през цялата седмица. И зрителя доволен, и бТВ-то - сито.... hahaha

# 500
В сериите довечера : /От сайта на БТВ/

В дома на Али Ръза се появяват неочаквани посетители. Действията на Шевкет излизат наяве и разстройват семейството му изключително много. Хайрие не може да спи спокойно, когато е далеч от дома си. Действията на Шевкет имат последици и за Яман. Дали именно в негово лице Шевкет няма да срещне най-голямата заплаха?
Ферхунде не се явява на делото срещу Оуз. Неговите подозрения са, че иска да го изнерви и да се признае за виновен. Фикрет се връща в Истанбул преди майка си, за да не й съобщава новината за Шевкет по пътя. Семейството все още не знае къде е Шевкет, но той се обажда на неочакван приятел. Дали това обаждане ще му помогне да си реши проблемите?

# 501
Здравейте! Hug Hug
Аз, като катеричката от вица, която наминала да се обади. Явно ще се включвам един път седмично, най-много 3 пъти месечно Laughing Laughing.
Но правя всичко възможно да се включа в гласуването.  Peace
Тези кандидат-съпрузи за Джафки, извинете ме, но изобщо не ми харесаха./Субективно мнение, разбира се /. Не че не го заслужава, ама са много крайни и жестоки. Все пак има нещо хубаво в нея - родила е Тахсин. Трябва да й отдадем дължимото.
Моля ви, намерете други женихи! Да са по-комично изглеждащи. Тези са страшни.

# 502
Дартаняни,здравей и на теб Hug!Еми това си е голям парадокс-как Джеврието е възпитала такъв прекрасен ,стоиностен човек newsm78?

# 503
Здравей, Dartanian!  Hug Това за женихите на Джафаки е майтап, естествено! За нея пазим консул-бей с разкошните бели мустаци!  Laughing

rozi-maxi, стихотворението на Мадлен Алгафари е прекрасно, прекрасно, прекрасно  Heart Eyes - много истина, вяра и вдъхновение!  Heart Eyes

# 504
Seriite tazi vecher 100% sa 2. Taka, 4e shte se nasladim na serialchenceto si:)))))))

# 505
Радвам се да те видя във форума rozi-maxi  Hug
Ти си една от тези, които заварих тук и наистина осезателно ни липсваше.   bouquet
Сигурно имаш много ангажименти, но той сериала толкова ще се проточи, че може някои от вас да се сдобият с внучета, а аз с правнуче Laughing Laughing Laughing
Соичка, здравей, той консула размита за баба Джаф, ама кой знае. Може пък да се допълват като характери Laughing
Като двете глухи баби на пазара-оглеждали краставиците и доматите и едната показала какви големи краставици и домати имало едно време, а сега  какви са мъънички, мъъънички. Другата само виждала, без да я чува и изтърсила "Е, може пък по характер да е добър!"

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 13:09 от Dartanian

# 506
Здравей, Dartanian!  Hug Това за женихите на Джафаки е майтап, естествено! За нея пазим консул-бей с разкошните бели мустаци!  Laughing

Кой е консул-бей  newsm78 newsm78 newsm78, че нещо май не съм в час ...

# 507
Като двете глухи баби на пазара-оглеждали краставиците и доматите и едната показала какви големи краставици и домати имало едно време, а сега  какви са мъънички, мъъънички. Другата само виждала, без да я чува и изтърсила "Е, може пък по характер да е добър!"

Dartanian това е страхотно, не съм го чувала.  hahaha Joy Joy Joy
Освен лафове от сериала трябва да си направим едни номинации и за наши си лафове, дето те карат да се смееш без да спреш.  smile3532

Кой е консул-бей  newsm78 newsm78 newsm78, че нещо май не съм в час ...

Този дето все кисне в кафенето на Ахмед. С бяла коса и бели мустаци е. Помага със стихчета на Ахмед за да впечатли Нехир. Също него Ахмед заведе на рожденния ден на Али Ръза и Нехир.  Peace

# 508
Абе не знам за консула,но Джавки като беше на гости нали разпитваше Нехир за него....Хвърлила му е око....  gydi
sinite o4i, много благодаря!

# 509
алабала&Ники , това е един прикачен инвентар в кафенето на Ахмет. От дядовците-кибици, дето по цял ден киснат там.
Той пише сценариите на Ахмет за действията му по отношение на Нехир, както и пищовите му  за обяснения в любов. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт