За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 29

• 39 483
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Преди печене. Мариновам ги един вид, сол не слагам.

# 466
  • Пазарджик/Лондон
Изабелка , благодаря ти за бързият отговор  bouquet.

# 467
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Нищо особено...Режа ,посолявам и мятам на тигана(леко омазнен).Готовите тиквички слагам в тенджера и похлупвам.Така се задушават идеално.
После заливам с кисело млкяо копър и чесън...

Благодаря на дежурните от корпуса  Joy Joy Joy Мастерче, Ала-Бала и Изабелка  newsm51 smile3525

# 468
# 469
Здравейте момичета, моля ви за идеи за приготвяне на свински дроб. Имаше една рецепта, в която се киснеше в прясно мляко и после се пържи, но не мога да я намеря. Въпроса ми е как да направя пържения дроб по-крехък, а не за ястие със сос. Благодаря ви предварително Hug

Аз когато пържа свински дроб го оставям да престой за 30 мин във вода и сода бикарбонат и после го панирам със яйце и галета,става крехък и вкусен(даже не остава много кръв вътре).Това го знам от майка ми

# 470
Здравейте момичета, моля ви за идеи за приготвяне на свински дроб. Имаше една рецепта, в която се киснеше в прясно мляко и после се пържи, но не мога да я намеря. Въпроса ми е как да направя пържения дроб по-крехък, а не за ястие със сос. Благодаря ви предварително Hug

Заповядай Дроб с чесън и лимон. Няма сос, много ароматен и крехък е така  Peace

# 471
Стоева, гледам,че си ми под ръка......А и любимия ти Ревльо спи....Та да питам....Може ли или на ЛС, или тук да обясниш най-подробно как става номера с карамелизирана захар и сусама, или ако има някъде снимки стъпка по стъпка да ми дадеш линка...Днес цял ден си мисля за твоите сусамки, но ме е страх точно от това карамелизиране........... Hug

# 472
Искаш да си издам номерата  ли  Crossing Arms Crossing Arms

Пращам на ЛС  Wink

# 473
За пликовете за печене - сестра ми твърди, че трябва да се надупчат преди печене. Когато съм си купувала само плик също имам спомени за дупчене, че пишеше на указанието. Довечера ще мятам сочно пиле, обаче не пише да се дупчи плика. Да дупча ли последно или не?  Crazy  Thinking

# 474
Блонди, сочното пиле на Маги ли?? Не, според мен, недей дупчи newsm78

# 475
За пликовете за печене - сестра ми твърди, че трябва да се надупчат преди печене. Когато съм си купувала само плик също имам спомени за дупчене, че пишеше на указанието. Довечера ще мятам сочно пиле, обаче не пише да се дупчи плика. Да дупча ли последно или не?  Crazy  Thinking

Надупчи на няколко места с по-дебела игла, ненадупчен ми се спука. Може и случайно да е, но........за всеки случай. Peace

# 476
На Маги, да. Мерси, ще пробвам с игла.  Hug Иначе с върха на ножа се сцепва  Tired

# 477
На Маги, да. Мерси, ще пробвам с игла.  Hug Иначе с върха на ножа се сцепва  Tired

Веднъж ядох това в свекито и ми се видя чудесно, че цялата тази мазаница влиза в пликче!  Laughing Пиши после какъв е резултата, че ми е интересно. Simple Smile

# 478
 Laughing

Аз съм яла и с паприката, и с чесъна, ама на гости. От българския магазин си взех с паприка и довечера ще пробвам с бяло месо. Вкусно става, дано не остане сухо бялото, ще видим  Simple Smile

# 479
Аз пък до сега не съм дупкала плика. newsm78
Слагам плика в тава и наливам в нея вода.Така пека.Сигурно така е пишело на опаковката още когато преди години за пръв път съм пекла,щото повече не съм чела указания.

Общи условия

Активация на акаунт