Дайте идея за подарък на жена 28год.

• 28 269
  • 25
  •   1
Отговори
Дайте идеи,за една позната има рожден ден в неделя.Не обича цветя да ги гледа,тя е много зтворена,не пуши,не пие.Нищо не се сещам какво да й подаря.Благодаря ви предварително!

# 1
Моя "запазена марка" подарък (винаги "става", за каквито и да е жени)  Laughing е балсама за устни на нукс, струва си всеки лев (около 30лв. е), практичен е и не рискуваш да не го харесат (ммм...в повечето случаи). Аз съм много капризна на подаръци, трудно се сдържам да не покажа, като не ми харесват и това като че е най-безобидния вариант, за който няма да се ядосам.

# 2
Направи и торта по поръчка, с някаква идея, която ще и допадне.
Прост пример- ако обича да речем костенурки  Mr. Green - тортата да е във формата на костенурка.
ха хах аха страшен пример дадох Simple Smile

# 3
Подари й някаква терапия, шоколадова, например Peace

# 4
  • София
Ваучер от някой магазин, или за спа процедура. Билети за някоя хубава постановка, ако обича театър разбира се.  Това са подаръци точно за хора, които ни затрудняват  Peace

# 5
Комплект душ-гел и лосион за тяло, соли или масла за вана, красива свещ, книга, кутия ръчно изработени шоколадови бонбони ...

# 6
Някаква книга, от типа на "Как да преобразим живота си" , "Изкуството да бъдеш щастлив" или нещо от сорта  Confused

# 7
Някаква книга, от типа на "Как да преобразим живота си" , "Изкуството да бъдеш щастлив" или нещо от сорта  Confused

Хахахаха това кефи, особено след уточнението на авторката, че дамата не пие, не пуши и т.н.т. - направо го приех буквално като : как да пропушим и искуството да намериш щастие в алкохола  Mr. Green Mr. Green
Babe factor не се обиждай - изкефи ме Peace

По темата - красив портфейл

# 8
  • Пловдив / София
Дайте идеи,за една позната има рожден ден в неделя.Не обича цветя да ги гледа,тя е много зтворена,не пуши,не пие.Нищо не се сещам какво да й подаря.Благодаря ви предварително!

Подаръците се изчерпаха само с цветята, пушеното и пиенето ли.  ooooh!
И аз не гледам цветя, обичам само такива във ваза, не саксийни. Не пуша и не пия.
Затова пък обожвам да ми подаряват книги, билети за театър. Както са казали момичетата по-горе. Може и някоя по-качествена козметика. Има хиляди варианти.

Само трябва малко да поназнайваш какво точно харесва.

Това нещо не го разбрах.  Tired

# 9
Това нещо не го разбрах.  Tired
Имах предвид уточнението на авторката, че въпросната приятелка е "много затворена". А не че не пие и не пуши  Wink

# 10
  • София
Готина идея, ама рискована. Все едно да подариш книга "Как да отслабнем" или "Изкуството да се гримираме правилно".

Честно казано, ако някой ми се изтърси с подобен подарък, ще си тръгне с подаръка нахлупен на главата... или заврян на друго място  Whistling

# 11
Точно днес ще купувам такъв за жена на тази възраст Laughing.
Ще взема ваучер от  Ив Роше ( да си вземе козметика или да ползва козметичните услуги там по неин избор.)

Мисля че идеята е добра.  Wink

# 12
Благодаря,реших какво ще е!

# 13
Знаех си,че все някой ще се заяде в темата.

# 14
Моя "запазена марка" подарък (винаги "става", за каквито и да е жени)  Laughing е балсама за устни на нукс, струва си всеки лев (около 30лв. е), практичен е и не рискуваш да не го харесат (ммм...в повечето случаи). Аз съм много капризна на подаръци, трудно се сдържам да не покажа, като не ми харесват и това като че е най-безобидния вариант, за който няма да се ядосам.

Не мога да си представя как би ме зарадвал някакъв си тъп балсам. Laughing
Още повече с мед. ooooh! Shocked Sick
Защо си мислиш че всяка жена употребява балсами за устни?

Общи условия

Активация на акаунт