Идеи за подарък

• 1 450
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!

Моля, за идеи за подарък за жена на 52г - моята майка. Парфюми, чанти, дрехи и бижута съм подарявала много през годините.
Имате ли някоя оригинална идея? Тя е много стилна дама. Не обича шарени неща, почитател е на тъмните цветове. Не знам какво още да ви кажа. Без сувенири и подобни, защото не им е почитател. Без електроуреди, искам да е нещо само за нея. Без ваучери за процедури и почивки, защото е твърде претенциозна и ще е трудно да ударя 10-ката.

Бюджет до 150лв.

Благодаря! Желая ви спокойна седмица!

# 1
  • София
Много красиви италиански ароматни лампи със страхотни есенции видях на ъгъла на ул. Верила и бул Витоша до М-тел магазина но откъм Верила (ако сте от София) По принцип знам , че такава лампа ароматизира без проблем огромно помещение, а изглежда като дизайнерска и визия и цветове и всичко

# 2
Ваучер за фотосесия.
Ако готви - голяма готварска книга, от скъпите, със страхотните снимки.
Стилна фотокнига или голям фотоалбум, с подбрани от вас снимки.
Ако сте в голям град, и майка ви би била заинтересована - записване на някакъв курс - готвене,  керамика, танци (латино, кизомба), зумба, рисуване или там каквото евентуално би било интересно.
Билет за театър или опера.
Подаръчен комплект с хубави скъпи чайове или кафета.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 13:58 от Нервен_Хамстер

# 3
  • София
Ето намерих ги : http://ideacapriccio.com/index.php?route=product/category&path=60_81
Сега не знам дали са от този магазин или това е друг онлайн, но Millefiori Milano е известен бранд и е много стилен подарък, който влиза в употреба - дали за спалнята или трапезарията вече си е въпрос на предпочитание !

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 13:59 от Линдичка

# 4
Палто за зимата/ есента или ваучер за любим магазин за дрехи/ обувки. една стилна дама винаги ще намери какво да си купи.

# 5
  • Пловдив
Таблет (има до 150лв), ръчен часовник, слънчеви очила, висококачествен хидратантен крем за лице (на есте лаудер има разкошни), луксозно спално бельо (за леглото, спалнята)?

# 6
Обща голяма портретна снимка.
Леле ами труден избор,защо не и дадете парите тя да си купи.

# 7
  • София
Използвам темата, за да поискам съвет за подарък за мъж на 70 г., почти не го познавам. Да не е много скъпо. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете с идеи.

Общи условия

Активация на акаунт