Отговори
# 675
Здравейте, писателки! До сега четох...
Не мисля да съм липсвала на някой, но да се отчета.
Завърнах се от 10-тина дневно странство. Оцелях след 1000 км с автобус по родните прекрасни пътища.
Заредих се със слънчице, зелении и настроение. Направих си пролетното подстригване.  Mr. Green Мислех и на зъболекар да ходя, но олекнах с едни пари: обади ми се сестрата от ЖК - излизали някакви месеци с неплатени осигуровки от 2007, та не можела да ме "заведе". Ще ида на зъбар ако "се обади" нещо.
Много хубави коремчета сте заформили. И моя е такъв...а си мислех, че е от тлъстинките.  Mr. Green Ще накарам миУто да ме документира довечера. Сега отивам да се поразходя.  Crazy

# 676
Мале , събота и неделя хич ви няма , а през седмицата не може да ви навакса човек  Joy
Не , че ние си бяхме вкъщи де ... вчера след разходката решихме с дребния да погостуваме на бабин дом  Party кеф, игри , разходки и мноооого ядене ... чак сега се прибрахме  Mr. Green

# 677
Мале , събота и неделя хич ви няма ....

Хайде да ви поразходя малко из Странджата

Тук прекарах събота и неделя и се чувствам като преродена.

# 678
Здравейте! На лекар съм от 8.00 и затова съм станала рано, че после и на скрининг ще ходя. Желая ви много успешна седмица.

# 679
Добро утро на всички  Hug Нямах нет два дена и си викам, леле те сега са изписали света и няма да мога да ги прочета , а то две странички, излагате се ,момичета!  Naughty

Гледам много пътешественички сред нас. И аз искам, но няма. Аз се разходих само от един софийски квартал в друг с това преместване Mr. Green Слава богу, имаше много помощници,които да мъкнат тежките неща, но все пак си беше уморително. Сега в апартамента е Бейрут, а ние с мъжО сме една седмица при свекитата, защото душът, който сме поръчали  не ни е пристигнал още и няма как да се къпем  Sick. Хич обаче не е лошо. Баш като на гости съм си . Свекито не ми дава една лъжица да преместя Grinning Дори ми изгладила дрехите, а на мен ми е неудобно.
Вчера се разхождахме цял ден с татето. Поразглезих се с една биричка и страхотна порцийка цаца  Heart Eyes !

Aneeto ,Mimoza-Plovdiv  успех на прегледа и да се похвалите ,ако се види полът!  Peace
Лек ден от мен! Hug

# 680
Добро утро на всички мами!
Изкарахме страхотен уикенд,в събота водихме малката на събор и въртелешки,купихме и нов тоалет и лакомства.В неделя я водихме на зологическа и при баба и дядо голямя радост,а през това време ние с тати ходихме до Мол Сердика за някои и друга успешна покупка и много сладолед  Mr. Green.Много съм доволно и че времето е страхотно и вече може да си покажем коремчетата няма връхни дрешки.По повод това ето и аз се престраших  Embarassed
http://noemvri2010.snimka.bg/baby/nashite-koremcheta.485373.18507709
Стискам палци на всички,които днес са на преглед и да ни донесът много положителни емоции и добри новини.
И хайде разказвайте всички "къде изкарахте уикенда?"

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 09:14 от didka banditka

# 681
Добро утро!Идеята да си покажем коремчетата е страхотна! smile3501Ето ни и нас  http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Neli_Ivancheva/Bremennost/1 … ml?action=gallery  и още една http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Neli_Ivancheva/Bremennost/1 … ml?action=gallery  !Хайде всички бременни коремчета да се покажат! pregnant

# 682
Здравейте! На лекар съм от 8.00 и затова съм станала рано, че после и на скрининг ще ходя. Желая ви много успешна седмица.

Успех!!!!!!!!!! Дано всичко да е наред  Praynig Hug

Браво на новите коремчета  Peace Само така Simple Smile

дидка, като гледам ти твоето и на комшиите си го показала Wink Наистина вече времето е страхотно  Party

Искам да ви попитам... вие повръщате ли още? Защото аз имам чувството, че ако не се отбия до банята преди да легна, няма да мога да заспя...  Confused

За събота съм се отчела какво съм правила, сега за неделя  Grinning
Ходихме до Кауфланд да пазаруваме преди обяд. Следобяд премина в задължителната следобедна почивка  Laughing И после с таткото излязохме да се разходим из центъра. Ходихме до една приятелка.... и познайте... Вижда ме тя на вратата и почва - защо съм се подстригала, не било хубаво, повече да не съм се подстригвала  Joy После ме пита дали са ме поръсили със сол и аз й викам "защото съм се подстригала ли?"  Laughing И тя ми каза, че някой трябва тайно да ме поръси със сол по главата и после да гледа къде ще се пипна първо - ако е по носа, значи е момче,ако по устата - момиче Wink Другото, което ми каза, ама то е късно вече за нас... Преди да забременее жената, ако искала момиче, трябвало да казва, че иска момче и обратното. Научих поне нови начини за определяне на пола Wink
После ходихме на пицария, да се поглезя малко иии като се прибрах веднага в леглото Simple Smile Само два пъти ставах до WC през нощта  Whistling Ама какви сънища имах... леле, мале... криминални филми  Joy Ръгах едни с ножове, със сатъри.... бременна работа  Laughing

Хубав ден на всички!!! Аз днес ще ходя при личния за направление за ЖК. Живот и здраве на 10ти най-сетне ще се запиша  Crazy

# 683
  • София
 Закусих и да се разпиша  Laughing. В събота ходихме до едно езерче, над Бистрица. В неделя стигнахме до зоологическата и продавачката заяви да не влизаме с колелото на баткото, защото нямало помощни  Confused. А той милия не иска без него и така релаксирахме в двора на училището.

tonivil, късмет с екскурзийката  Peace.

Миньон, голям небесен крос  Hug. Бебчо стюардеса или пилот ще го правите  Wink.
javascript:void(0);
Mimoza-Plovdiv, Aneeto, чакаме хубави отзиви  Praynig.

kapri_z, бравос, много е красиво  Peace. Позволих си да видя другите ти албумчета  Confused. Виждам обичаш сладкарството, бравос   bouquet. И на Беглик таш ще се разхождали  Laughing. То си ви е на една крачка.

didka banditka, neli_87, сладки коремчета  Hug.

MMka, имам чувството, че неразположението намалява  Peace.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 10:28 от Dori

# 684
Приветче  Hug понеделник е и се поразписахте  Mr. Green "ние" като сме се отчели вчера и сега няма какво да разкажем , ама да се запиша за деня поне  Laughing

Успех на прегледите , браво за коремчетата и разходките през уикенда  Peace

# 685
Айде и аз тук. Понеделнишки почна да се раздвижва темичката  Mr. Green
При мен нищо ново няма за сега, единствената промяна е, че от кошмари и екшъни преминах на розови сънища  Embarassed Комбинацията от подивели хормони и забрана за секс явено така ми се отразява. Мъжо ме обяви за луда и само ми се смее като му кажа какви ги сънувам  Joy
Аз ще се опитам да поработя, въпреки че доста ме помръзва, пък и нямам много работа.

# 686
Здравейте, момичета. Май всичко сме си изкарали страхотен уикенд - и ние така, но то ще е от времето сигурно. Ние ходихме вчера в Морската градина, карахме водно колело, малкият се качва 100 пъти на едно влакче, и с татко си на блъскащите колички. Супер се забавлявахме.
Мила от Марс, браво и на теб за чудесното пътуване (чак лекинко ти завиждам  Embarassed). Няма нищо по-хубаво от това човек да се зареди с положителни емоции и да се радва на живота. А за липсването - недей така, малко горчиво се изказваш. Просто сме от прекалено скоро заедно и според мен няма как да се помним всичките все още. Иначе се радвам, че си отново сред нас! Кога ще ходиш на преглед?
Приятно прекарване на всички пътуващи. Дано и ние някъде да отидем поне за празниците  Praynig
Лек и весел ден!

# 687
  • София, Дианабад
Здравейте и от мен  Grinning
Хубава седмица, кратичка и изпъленна с много лоложителни емоции.  Simple Smile
Успех на всички с прегледи, БХС - та и ФМ.

За уикенда. беше хубав, много хубав..  Simple Smile

Много сладки коремчета имате ..моето не съм го снимала.. мога и да опитам.. newsm78

# 688
MMka -Аз вече Не повръщам и съм много доволна с това,защото с каката повръщах почти докрая.А сега съм заредена с много положителни емоции от уикенда,тъй като и за мен имаше време да отида на козметик и на маникюр и скоро ще мина през фризьора да се подстрижа и да се боядисам.
Dori -ние също бяхме в зологическата  и пред нас казаха на едно сем.че неможе да влизат с тротинетки,а вътре си имаше деца с такива,може би от др.вход да се влизаше свободне незнам,но това е някаква нова глупост от сега Heart Eyes

# 689
Не помня дали споделих , че док ми изписа витамини Пренатал , понеже хемоглобина ми е нисък и с ниското кръвно съвсем като парцал се чувствам през деня ... но от близо седмица ги пия и ми е доста свежарско вече , даже и гаденето намаля почти до никакво  Wink

Общи условия

Активация на акаунт