Отговори
# 660
Здравейте,снощи си взех изследванията-перфекти са!Всички показатели са в нормите и съм много щастлива!Дори хемоглобина е 139! smile3501

# 661
  • Пловдив
Добро утро мами  Grinning

niko11 искам да ти кажа че дадох кръв за БХС в УМБАЛ Свети Георги , но да знаеш че тук цените са други,
цялото удоволствие излиза 87лв.
имаш 40 лв самото изследване, 25лв затова че там ти взимат кръв, 15,60 лв затова че ще ти пратят кръвта в Майчин дом и 6лв за превод в сметката на Майчин дом. Кръв ти взимат в сградта на Генетика ,това е втората сграда вдясно от входа за колите а не от централния вход и там на 2ри етаж се попълва един формуляр , взимат ти кръв, изпращат те да внесеш пари в банка и чакаш Simple Smile , а при тях отиваш с снимка от ехограф на която трябва да се виждат онези показатели за които ти бях писла преди това.

Усмихнат ден на всички!!!   bouquet

# 662
  • Дъблин
Добро утро, коремчета Simple Smile
Виждам, че всички се вълнувате вече от първата ФМ и БХС. Моите ще бъдат на 10.05, когато ще съм в 12 + 6 г.с. Много ми е интересно дали ще познаят пола или още е рано?
Но каквото такова, нямам претенции дали ще купувам сини или розови гащи, само да е живо и здраво  Praynig
Аз се стягам вече за кратичко пътуване до Рим, малко ми е притеснено дали полетът със самолет не е опасен за бебето. Надявам се всичко да е наред, ходих и на док, която каза, че няма причини за притеснение.
Мисля да се заредя с Но-Шпа в чантата и да мисля позитивно, за да се насладя на тази кратка, но желана почивчица.
Като се върна ще взема и аз да снимам коремчето, да го наредя в галерията  Grinning
Хубав уикенд!

# 663
Добро утро и Честит празник   bouquet "Да живей , живей труда"  Joy
Излезнахме малко с дребния днес и се натъкнахме на манифестация в центъра с мажоретки , духов оркестър и тълпа баби и дядовци с червени знамена  Mr. Green голям майтап. Обаче е голяма жега , по обед не се седи на вън  sweating

# 664
  • София
  Честит празник и от мен  Hug. Спомних си, като ученичка какви програми се правеха. Това си беше тръпка, бяхме малки и скайпове и фейсбуци  Wink.

Тези дни синът ми казва, "мамо, искам 2 бебета, като близнаците от групата ни"  Laughing. Аз му отговорих, че няма как, защото в родите ни няма такъв случай  Wink.

mim4ето, и аз искам моренце   grinning039. Надявам се лятото да го навестим  Praynig.

Kölsches Mädel, честити ви момък  Peace. Така ти ще си почиваш, а таткото ще гледа бебока  Laughing.

slunho, сладко коремче  Hug.

Katencetoo, БХС се прави 11-13г.с. и след това в 17г.с. Аз ще ходя в 17г.с. Не е нужно направление. Вече не се поема от ЗК.

Smurfieta, хубава почивка и безавариен път  Praynig.

Времето е прекрасно, както каза синът ни и ви желая хубави разходки  family

# 665
Здравей те и от мен. Тук в Плевен времето е чудесно, предполагам че на всякъде е така! Приятни разходки и мамчета не се излагайте много на слънце защото казват че този месец слънцето било много вредно!  sweating пазете коремчетата

# 666
Здравейте и от мен! И тук времето е много хубаво. Разходихме се, нахраних детето и сега ще си поспим.

# 667

Аз се стягам вече за кратичко пътуване до Рим, малко ми е притеснено дали полетът със самолет не е опасен за бебето. Надявам се всичко да е наред, ходих и на док, която каза, че няма причини за притеснение.
Мисля да се заредя с Но-Шпа в чантата и да мисля позитивно, за да се насладя на тази кратка, но желана почивчица.

Аз ще пътувам до Чехия след 2 седмици . И аз много се колебах да тръгна ли , да не тръгна ли , дали няма да стане нещо и т.н. Четох че този период , от 4 до 6 месец, е най-подходящ за пътувания със самолет . Вярвам , че ще бъде невероятно изживяване .  А и твоето и моето пътуване не са многочасови , така че всичко ще бъде наред  Hug

# 668
tonivil къде ще бъдеш в Чехия, искам и азззз. Аз имам слабост към тази страна и особено към Прага, живяла съм там 1 година, много красив град. И по това време на годината е много хубаво и времето е приятно  Peace

Днес времето е страхотно, ние пообикаляхме малко до обяд, купих си една страхотна поличка за бременни и съм много доволна, става и за сега и за лятото.

# 669
Здравейте,снощи си взех изследванията-перфекти са!Всички показатели са в нормите и съм много щастлива!Дори хемоглобина е 139! smile3501

Браво!!! Винаги да са ти така добри резултатите, не само от изследванията  Peace

beru6ka,  е честита ти поличка, ама и с нея трябва да ни се покажеш Wink

Аз днес гледах племенничката. Излизахме навън преди обяд, ама нещо не ми понася много на слънце Sad Май шапка трябва да слагам... Аз се радвам, че е топло, ама... да не се окаже, че е и опасно Sad Така че внимавайте и се пазете  Hug

# 670
tonivil къде ще бъдеш в Чехия, искам и азззз. Аз имам слабост към тази страна и особено към Прага, живяла съм там 1 година, много красив град. И по това време на годината е много хубаво и времето е приятно  Peace

За сега планът е първо във Виена 1-2 дни , после няколко в Бърно , после в Прага . Жалко , че ще трябва да се примиря само с 1-2 глътки чешка биричка  Wink

# 671
  • Торонто/София
момичета здравейте - аз нещо се позагубих тия дни - едвам успявам да ви изчета
досега три перални пуснаx и се уморих - само каква програма за събота а?  wash
малкия ей сега легна да спи пък и аз мисля да се изтегна на дивана с една книжка
при нас нищо ново .... минават ден след ден.... аз все още съм си вкъщи, не ходя на работа, чакам първите изследвания да станат и така
страхотни снимки на всички коремчета .... приятни разходки на тези които ще пътуват насам натам ... и на мен ми се иска ама няма как  Sad
толкова от мен - на всички приятна събота  Hug

# 672
Добро утро!  Ние днес ще ходим на пикник и от сега стягам кошничката. Предстои един прекрасен ден,който пожелавам на всички ви.

# 673

Аз ще пътувам до Чехия след 2 седмици . И аз много се колебах да тръгна ли , да не тръгна ли , дали няма да стане нещо и т.н. Четох че този период , от 4 до 6 месец, е най-подходящ за пътувания със самолет . Вярвам , че ще бъде невероятно изживяване .  А и твоето и моето пътуване не са многочасови , така че всичко ще бъде наред  Hug

Ако нямаш някакви усложнения, не е никакъв проблем да пътуваш. Аз през последната седмица имах 7 полета, повечето многочасови, след малко хващам осмия (за София Mr. Green), а от другата седмица пак вдигам куфарите, но този път ще пътувам само в Европа.
Пътувала съм бременна даже в 9-и месец и винаги съм се чувствала добре. Приятно прекарване в тези прекрасни кътчета на Европа! Peace

# 674
Привет и от мен, командировката свърши, вече съм си в Пловдив и съм много щастлива.
Утре ми стискайте палци, на преглед съм,
не съм пускала никакви изследвания все още и не съм виждала бебо от преди един месец.
Дано всичко да е наред.  Praynig

Хубав ден на всички от мен и се пазете момичета!

Общи условия

Активация на акаунт