Отговори
# 75
Привет и от мен  Hug

Защо Мишинатор не е писал  newsm78  Wink тук държим на отчетността  Mr. Green искаме инфо за Мишетата  Naughty  Wink

Аз днес ходих на консултация и новия док иска всички изследвания на ново да правя  ooooh! та утре сутрин пак ще ме боцкат.

galinanik , хич не чакай , ами отиди на лекар и стига с тая работа ... почивай си повече.

# 76
  • Λάρισα
zuzi_beliata, да не те плаша, но на мен започна в 8-ма седмица да ми прилошава - и така бях до към 11-та г.с. Сега вече съм 6  Grinning

galinanik, стискам палци да се оправяш бързо!  Hug

# 77
  • Пловдив
Хайде и аз в новата темичка, малко закъсняла само!   bouquet

На Мишинаторка много прегръдки и да се държи за бебо и заради нас! Прочетох малко отгоре отгоре, но вярвам всичко вече е наред?  Praynig  Hug

Аз съм вече сгодена, както ми казаха някои съболезнования  Joy, но общо взето се зарадваха колегите тук на работа, иначе вкъщи всичко мина много хубаво, много бяхме развълнувани и съм много щастлива от думите на бъдещия ми мъж и как се представи и пред родителите ми, много искрено и лично беше!  Mr. Green  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:21 от Josefin

# 78
Josefin, честито  Hug

# 79
Josefin , честито. Пожелания за дългогодишен щастлив семеен живот  Hug Hug Hug

# 80
  • София
Здравейте и от мен!

plana да ти кажа аз като отидох първият път при личната тя ми каза, че ми е рано и гинекологът няма да иска да ме прегледа и ми каза да отида пак след около 2 седмици. Когато отидох вторият път ми даде направление, но пък гинеколога ме прегледа САМО на ехограф, изписа ми лекарства за гадене и установи в коя седмица съм бременна, без да ми пуска никакви други изследвания и без да ме завежда като бременна. Той също ми каза да отида по-късно, за да ме регистрират и т.н Та сега (в началото на май) ми предстои второто ходене при него.

За пазаруването: с дрехи за бременни ме снабди сестра ми, а пък за бебо мисля, че още е рано. Да не говорим, че с това гадене и повръщане почти не излизам от нас  Sick    

# 81
Здравейте и от мен.
Малкият от днес е на ясла и дано се задържи повече здрав, за да си почивам и аз. Съжалявам за всички, които се чувстват зле - кураж   bouquet
Аз мисля утре да си запиша час за преглед и на него да уточним дата за записване на ЖК. Нещо ми е притеснено и затова няма да изчакам до четвъртък с прегледа май. Някой знае ли дали с ехограф може да се види дали всичко е наред с шийката? Снощи като си поставях вагинално Утрогестана и ми се стори, че напипвам шийката, а до сега никога не ми се е случвало (и друг път съм си слагала свещички). Ще видим тази вечер как ще е и утре при док.
Дано скоро има новини за Мишинаторката (добри, разбира се)!
Относно дрехите - и на мен нищо не ми става, в събота бях на шопинг малко, но си купувам не специално дрехи за бременни, а обикновени, само че по-широки и дънки с ластик. Тези специално за бременни повечето не ми харесват, пък и са дооста скъпички.
Josefin, ЧЕСТИТО! За мен решението да се омъжа беше супер правилно и до днес съм много щастлива омъжена жена!
Лек ден на всички!

# 82
Здравейте и от мен! smile3525
Пожелавам на всички които са зле да се оправят бързо!
На сгодената ЧЕСТИТО, пожелавам ти от тук нататък още повече щастливи моменти.
Момичета да ви попитам имате ли болки в кръста, ужасно много ме боли, hahaha все едно съм някоя стара баба.
И още един въпрос имате ли проблеми при ходенето до тоалетна?

# 83
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте, момичета!
пиша с последни сили - тази сутрин за по -малко от 2 часа повърнах 4 пъти. На ръба на изтощението съм и на всичко отгоре съм и на работа. Вероятно кръвното ми е паднало, не задържам каквато и да е храна или течности. Предишните 2 дни бяха също толкова изтощителни, но поне си лежах в къщи, малката я командировахме при баба и дядо и бях по-спокойна. Мъжа ми иска да ме водо до болницата, аз се опъвам, но ако продължавам така ще се наложи да го послушам. За дрехи изобщо не мисля - отслабнала съм поне 2 кг, за покупки за бебето също - цялото ми съществуване сега се върти около проклетия ми стомах  #2gunfire

Ох, и аз съм така и се прибрах преди малко от работа, защото вече ми идваше много на нагорно...Сутринта като съм почнала от 6:20 с тая боа  Sick , та до 8:30...Сега съм по-добре, ям сухар със сирене  Weary а така не обичам такива сухи хранища  ooooh! Имам мускулна треска на корема от сутрешните напъни  #2gunfire

Josefin, честито  Hug Страхотна новина   bouquet

# 84
  • София
Аз съм вече сгодена, както ми казаха някои съболезнования  Joy, но общо взето се зарадваха колегите тук на работа, иначе вкъщи всичко мина много хубаво, много бяхме развълнувани и съм много щастлива от думите на бъдещия ми мъж и как се представи и пред родителите ми, много искрено и лично беше!  Mr. Green  Heart Eyes
 Честито   bouquet. Да сте винаги с любов обляни и бързо да решавате недоразуменията  Peace.

slunho, при по-дълго стоене права ме наблява кръста. Проблем с WC-то нямам, май по-често го навестявам  Wink.

На болните мамчета, бързо оздравяване  Hug.

Новини от Машинаторка очаквам днес писани от нея  Hug.

Относно повдигането, аз още си го имам. Поне не с повръщане, но дискомфорта в коремчето е пълен. Напоследък все тараторче ми се хапва.

# 85
  • Пловдив
Благодаря ви!  Hug

Забравих да кажа, че петъка се бях психясала - всички имат симптоми, аз нищо, та даже и 2 кила бях свалила, а не повръщам и викам чакай да отида да видя какво става с бебето. Ами там си е, даже го видях вече много ясно с ръчички, краченца, а как подскочи цялото, явно му влияят ултразвуковите вълни на ехографа и ги усеща. Много беше мило и направо не бях на себе си цял петък от щастие, че вече видях малко човече. Засега върви в точните си размери, да се надяваме и занапред.  baby_neutral

А вчера се събудих и ми се ядяха милинки (миленки по софийски), ако имате лесна и изпитана рецепта, моля споделете, че много искам да си направя сама   chef

Лек работен ден на работещите и приятен на почиващите  newsm51

# 86
Хайде и аз да се запиша в новата темичка!
Искам да споделя с мамите, които  Sick много на често. Ако това не премини бързичко - обадете се на наблюдаващия ви гинеколог, поне това е мнението на моя лекар - обезводняването е много опасно за бебчето.
Аз все още не съм повръщала, но цял ден ми е лошо - все едно съм препила предната вечер.

# 87
Здравейте и от мен  и аз хоп в новата темичка  Simple Smile Наистина това проклето гадене е отвратително, аз по цял ден съм така, особено сутрин.Не съм повръщала още и дано да не става, но наистина се чувствам ужасно.Само плодовете и солетките са ми симпатични.Никакъв апетит и даже съм позаслабнала.Затова и още за дрехи не съм се замисляла да купувам, карам си със старите, а за бебо мисля, че е още много рано.
Ох , и ето сега пак усещам , че ми става лошо и ще ходя да си полегна Sad
Приятен ден на всички от мен    bouquet

# 88
  • Дъблин
Здравейте и от мен!
Днес проведох неравна борба с женската конслутация, но мисля, че имам малък напредък  Simple Smile
Подредих се от рано в ДКЦ-то, за да ми съобщят, че доктора идвал в 10. Хубаво, отидох пак в 10 и познайте - чаках до 11:30  #Cussing out и никакъв доктор на хоризонта.
Накрая се появи един запъхтян човечец, разпита кой за какво е и понеже бяхме 2 бременни за регистрация ни каза да изчакаме първо другите жени дето са за преглед, че много писане имало при нас  Shocked
Еее казвам ви, вече ми прилошаваше от висенето там! Накрая влязох някак, записаха ме само, дори не ме прегледа, каза да съм отидела на 11.05 да ми пусне изследванията, сега било рано.
И туйто, "влязох им в компютъра" както се изразиха, но лично за себе си съм благодарна, че има форуми, информация и че имам възможност да посещавам и платени прегледи, тая ЖК по ЗК... нямам думи!

# 89
Smurfieta, леле как може да не те прегледат сега. Ужас!!! и чак на 11.05 на преглед. Моята лекарка твърди, че между 10-12 седмица се прави много важно изследване за морфологията на бебето, да няма аномалии. То вече си в 10-та, а на 11.05 ще си след 12-та  #Crazy
Тая ЗК е пълна пародия.

Общи условия

Активация на акаунт