Отговори
# 90
  • Дъблин
zuzi_beliata, и аз не го проумявам. Имам си час за ФМ на 10.05 и същия ден ще отида и на БХС. А тези в ДКЦ-то не ги и споменават тия изследвания  #Crazy
И още нещо - говорех си с другата бременна докато чакахме, тя с второ детеце и не беше чувала ни за БХС ни за ФМ! Казва ми - за какво да си правя други изследвания, ако нямам оплаквания, една ПКК си е достатъчна.

# 91
Блаженни са навежите. Ама сякаш и Господ ги пази. Къде ще си правиш ФМ и БХС и колко време преди това трябва да се запишеш.

# 92
  • Λάρισα
Josefin, честито  Hug Дълъг и щастлив семеен живот!!

На мен ми стана навик да повтарям като папагал след теб, но...  явно така се получава, че винаги сме в синхрон Embarassed .. та, и аз от миналата седмица вече се причислявам към сгодените  Heart Eyes Не сме правили 'годеж', пък и покрай тотално непланираната поява на бебето, плановете ни за сватба бяха толкова ужасно служебни и набързо направени, че изобщо не очаквах милото да ми се изтърси с пръстен  Embarassed А на него и без това романтиката много често му се губи, та заради това ми стана много мило...

Иначе ние сме без кандидат-бащата до сряда и ми е едно такова самотно и никакво...
В понеделник сме на ФМ и БХС и вече започва да ми потреперва под лъжичката, много ми е притеснено (както всеки път преди преглед). Дано всичко да е наред и да си отдъхна с влизането в 13 г.с. Верно, че блажени са невежите!

Чакам с нетърпение новини /добри/ от Мишинаторите!  Hug

# 93
Josefin, честито мила!  Hug Да си най-щастливата и лъчезарна булка, с най-хубавото и сладко бъдещо шаферче  Wink !

Smurfieta , какво да кажа по въпроса?! Има толкова много жени, които и цитонамазка не знаят какво означава, та камо ли ФМ и БХС. Някои ги е срам на "мъжки" гинеколог да отидат.  ooooh! Спирам да коментирам, че се ядосвам!
Естествено, че не трябва и не може да знаеш всичко, но трябва да се интересуваш, а на лекарите от обикновените държавни болници и поликлиники  за информация изобщо да не се разчита ( освен ,ако не ти е познат естествено ) .  ooooh!

# 94
  • Дъблин
Kölsches Mädel, като прочетох това за "мъжкия" гинеколог ми стана много смешно, точно защото сутринта докато чаках, бабите които чакаха с мен си говореха "Ох, ама то било мъж сега, в 14ч имало жена, дали да не чакаме за нея"  Joy
Предразсъдъци ли, какво ли, не ги разбирам.
Иначе за инфото и аз това казвам - хубаво, че има интернет, книжки, форуми - който иска да научи, има начин!

zuzi_beliata, да ти отговоря на въпроса - ФМ ще правя във Фемина. Записах се миналата седмица на 12.04 за 10.05, значи около 4 седмици по-рано. Като гледам ти имаш още време до 11-13 г.с., когато се прави Wink
За БХС - мисля да си го направя в Майчин дом, нали там е Националната генетична лаборатория и дори и някъде другаде да правят БХС пак там го носят. За БХС знам, че не се записва час - отиваш там с ехгографска снимка от същия ден и ти взимат кръв.  Peace

# 95
Здравейте, хайде и аз записвам се и тук Simple Smile

В други ден съм на БХС в Майчин дом и ще ви пиша какво се прави.

Ламах, много си права за невежите! И аз вече от какво ли не стряскам! Днес на ЖК ме наплашиха малко, че имам контракции - а аз не усещам такива - да пия но-шпа ми казаха, но не ми дадоха рецепта. Дано всичко е наред при БХС-то. Ще ходя на втората ФМ - в 18 семица някъде.

# 96
Честито на годените моми  married скоро ще тропаме на сватби тука , а? Много обичам сватби , на 22 май наш приятел се жени ... нямам търпение вече  Mr. Green

Аз контракции имам от втория месец , но не са болезнени и пия но-шпа само ако имам болки някакви. Другия месец ще пусна изследване за магнезий и ако не е в норми ще пия допълнително.

А за "мъжките" гинеколози , аз само на такива се доверявам , жените са ми "по-страшни"  Laughing

# 97
  • Λάρισα
Мерси, Дари;))

Моят доктор също е 'мъжки' /поне на пръв поглед  Joy/, като по-малка съм се притеснявала - сега не ми дреме изобщо Mr. Green

Абе аз все се чудя, ние нераждалите как да разберем дали имаме контракции?  newsm78

Ето и малко смях, откраднах го от темата на чужбинските мами  Mr. Green
Култова статия! hahaha http://www.evropea.com/higiena_razhdane.html

# 98
lammah , е нЕма такава статия  Joy Joy Joy . Мисля да си я изпринтирам и строго да следвам указанията  Mr. Green , защото ако се отнеса "нехайно" , дупе да ми е яко  Joy !

# 99
  • София
Smurfieta, много нехаен тоя д-р. Гинеколожката ми по ЗК е много съвестна и сега затова съм пак при нея.

lammah, честито и на теб   bouquet. Много любов, топлина и разбирателство ви желая  Hug.
Статия доста весела  Laughing.

Рашина2, ще чакаме инфо за БХС   Peace.

# 100
Не съм чела цяла статия, но се сетих за един виц. Двама мъже си говорят за разрешените пози в секса по време на бременност на жената. Та значи позите са следните: от първия до третия месец няма значение позата, от третия до шестия - само кучешката, а от шестия до деветия - само вълчата поза - стойш пред дупката и виеш  Joy Joy Joy

# 101
  • София
Не съм чела цяла статия, но се сетих за един виц. Двама мъже си говорят за разрешените пози в секса по време на бременност на жената. Та значи позите са следните: от първия до третия месец няма значение позата, от третия до шестия - само кучешката, а от шестия до деветия - само вълчата поза - стойш пред дупката и виеш  Joy Joy Joy
          Joy   Joy   Joy

# 102
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
          Joy   Joy   Joy

хахахаха  hahaha Joy със сълзи се смея  smile3532

# 103
Честито на сгодените  мами!Пожелавам Ви щастлив семеен живот! Hug

От няколко дни,така ме болят всички зъби,направо ще лудна!А,и емоциите ми дойдоха в повече!За килограмите да не говорим,че вече едва ми стават дрехите!Има ли други такива,дето до сега са качили около 6кг? newsm78

В сряда съм на ФМ във клиника Темелков,и така ми  е притеснено!

Този път няма да купувам нищо!В последния момент,че предния път накупих разни шишета и биберони,а моята дъщеря ,като си намести палеца в устата,та чак до 5г.
Разглеждам само колички,че от толкова много да имам време да си избера!

# 104

В сряда съм на ФМ във клиника Темелков,и така ми  е притеснено!

Как си запази час за там? Доколкото знам е мн трудно и мн рано трябва да се отиде и да се чака  Confused

Общи условия

Активация на акаунт