Отговори
# 105

В сряда съм на ФМ във клиника Темелков,и така ми  е притеснено!

Как си запази час за там? Доколкото знам е мн трудно и мн рано трябва да се отиде и да се чака  Confused
Не питай Laughing,леля ми е педиатър и се обади на Балев,иначе едва ли щях да се вредя!А и съм от Добрич,това с ранното чакане хич не ми се понрави!

# 106
Абе, момичета, и аз да питам - втора бременност ми е, знам много добре какво е контракция, но с толкова малка бременност как усещате контракции, още повече, че не са и болезнени. Аз преди до третия-четвъртия месец ме наболяваше като при цикъл и сега е така - от разтягането на матката, но по-нататък си имах проблеми и при контракция ми се стягаше целия корем. Но сега матката е още в таза та се питам как разбирате?

# 107
Оххх, това ми е болна тема-пазаруването!  Laughing Аз съм такава шопинг маниачка, особено си падам по онлайн търговията. Засега се удържам с бебешките артикули, но това е защото покрай новия апартамент има доста други неща, които трябва да се накупят. Сега е на дневен ред бебешката стая. Само чакам да се разбере, какъв е полът и ще има атакаааааа  Mr. Green Мога да ви посъветвам, дори и да не пазарувате сами, да попитате ваши приятели дали пазаруват напр. от Ибей, Амазон. В Бг надценките за бебешки артикули са направо безсрамни. Особено за детските колички важи в пълна сила. Давам пример: моя приятелка си търсеше точно определен модел на Пег Перего, май беше Уно. В Амазон го има за 350евро с включена доставка до Бг, а тук същият модел моята приятелка ми каза, че го е намерила за над 1000 лева.
На друга моя приятелка бях купила от Ибей на АБЦ дизайн, комбинираната количка 4 тек
за около 700 лева.
А дрешките са с абсолютно безумно цени, прекаляват търговците, наистина. Харесват ми хубави , качествени дрешки, но категорично отказвам да плащам тези пари. Давам ви пример: на Mothercare бебешките неща са невероятни, но за комплект бодита посмъртно няма да дам 50,60 лева, че и повече, но вижте, колко са в Ибея: http://cgi.ebay.co.uk/BABY-GIRLS-BOYS-7pk-GREY-BODYSUITS-VESTS-3 … sh=item2a05c72c73. 7 бодита излизат около 20 лева, което е напълно разумна цена.  В Джъмбото едно китайско боди, дето се раздърпва на първото пране струва около 4, 5 лева. Няма база за сравнение!

Действително, тук детските дрешки са много по-скъпи. Аз това го установих още докато бременеех и почти всичките дрешки на сина ми са купувани от чужбина, предимно от Франция. Повечето, дори след яка експлоатация, са напълно запазени и живот и здраве ще си ги ползваме пак. За Англия също съм чувала, че е евтино, но нямаме търговски отношения с тази държава, така че не пътувам до там. Освен това като стайлинг и качество за мене френските марки са номер едно. Някои от тях си ги пазарувам и по Интернет. На Mother Care изобщо не съм им фен, а Fox Baby/Fox Kids са ми адски кичозни.
Между другото, специално за бодитата и пижамките, много съм доволна от комплектите по 6 бр. на Marks&Spenser. Много плътен, мек памук, устойчиви цветове, неразпадащи се копчета... И излизаха на сметка - к-т от 6 пижамки беше 45 лв. ако не се лъжа, а бодитата... вече не помня дали бяха 24 или 35 лв. за к-т от 6 бр.

# 108
Момичета  Heart Eyes Страхотни сте ! Благодаря ви много за хубавите думи и подкрепата.
Милото ми донесе принтиран форумът в болницата и умрях от кеф като ви видях постовете.
Вече съм по-добре, не повръщам.
Днес на обяд ме изписаха от болницата, но петък трябва да отида
да си видя изследванията от кръв и урина, и секрет.
Престоят беше добре, почти през цялото време си бях сама в стаята.
Вливаха ми Деган и Глюкоза.
Петък вечерта и цялата нощ повръщах, но в събота вече бях по-добре.
Днес вече съм пууушкаааа  Crazy
Нямах търпение да си дойда вкъщи, такова чудо не се търпи  Flutter
Както ме беше страх от игли, вече не ми прави впечатление  Mr. Green

# 109

Абе аз все се чудя, ние нераждалите как да разберем дали имаме контракции?  newsm78

Абе, момичета, и аз да питам - втора бременност ми е, знам много добре какво е контракция, но с толкова малка бременност как усещате контракции, още повече, че не са и болезнени. Аз преди до третия-четвъртия месец ме наболяваше като при цикъл и сега е така - от разтягането на матката, но по-нататък си имах проблеми и при контракция ми се стягаше целия корем. Но сега матката е още в таза та се питам как разбирате?
Значи и при по-ранна бременност контракцията е същата - стяга се матката и се втвърдява , усещаш я като тежка бучка в корема. Като напредне бременността , тогава вече целия корем се втвърдява от контракцията. Важното е да не са болезнени и да не са на често.

# 110
Мишенце   bouquet Heart Eyes добре си си дошла и никво ходене там повече до ноември ...  Naughty Heart Eyes

# 111
Мишенце   bouquet Heart Eyes добре си си дошла и никво ходене там повече до ноември ...  Naughty Heart Eyes
Златнааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Λάρισα
Eeeeee, е ха добре си ни дошла, де!  Hug
И да не се повтаря повече, ок??? Да си нямаме разправии..  Laughing Heart Eyes

# 113
Повярвай ми, хващам се със зъби и нокти за дивана и никакви болници повече  Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • Λάρισα
Ето така ми харесваш!!!!!  Hug  bouquet Two Hearts

# 115
Добре дошла отново на  Mishinatorka  Hug   bouquet
Момичета, искам да попитам има ли бременлийки от Пловдив, които са си записали час  някъде за Фетална Морфология или въобще къде и при кой доктор са чували , че се прави.

# 116
Мише ... като каза за бебешката серенада нощем , да ти покажа като родиш какво ще е първите дни ... поне при нас в МД така беше ...

тая междинна стая е за бебешката визитация и не е изолирано (както спиш ти дръпват бебето за преглед или преобличане), нощем на 4 гласа пеят на ухо  Joy

# 117
Повярвай ми, хващам се със зъби и нокти за дивана и никакви болници повече  Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А така! Инат му е майката! Mr. Green Дано това, което ти мина през главата, ти остане най-тежкият момент за цялата бременност! Heart Eyes

# 118
  • Торонто/София
здравейте и от мен! Много сте изписали тия дни ... чак сега свърших да чета
аз изкарах много мързелив уикенд.... два дена не правихме абсолютно нищо ..... толкова уморена се чуствам пък и почти по цяа нощ не мога да спя - някой друг да има този проблем?  newsm78
Иначе съм добре.....чакам утре часа при гинеколожката ми да видим какво ще каже тя за мойто кръвно .... изследванията от миналата седмица още не са готови....
Честито на сгодените мами - аз със удоволствие си спомням този момент.....преди много години .... желая ви много щастлив семеен живот!   bouquet
добре дошла отново на mishinatorka - радвам се че всичко се е оправило!  Hug
стискайте палци на мен - мъжа ми тая седмица има 2 интервюта за нова работа... да видим какво ще стане.... Praynig
и толкова засега от мен .....между другото статията за хигиената направо ме разби  Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
Повярвай ми, хващам се със зъби и нокти за дивана и никакви болници повече  Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А така! Инат му е майката! Mr. Green Дано това, което ти мина през главата, ти остане най-тежкият момент за цялата бременност! Heart Eyes
Дано и благодаря  Hug
Пожелавам ви , вие да нямате тежки моменти. Винаги може и по-добре да е  Peace
Само живо и здраво бебенце искам, ако ще да ме боцкат всеки ден, все ще се прежаля  Crazy

Много ,много пожелания на Мишинаторка да оздравява бързо!   bouquet Тази сутрин, ако щеш вярвай, като се събудих, първата ми мисъл беше дали всичко е наред с теб и бебчо! Стискам много палчета!  Hug
  Душичка  Heart Eyes Много ми стана миличко от този пост, наистина. Благодаря за вниманието Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт