Отговори
# 120
  • Λάρισα
Благодаря на всички за поздравленията  Hug

А за статията... марш всички за четки /телени/ и отсега почвайте да стържете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121

А за статията... марш всички за четки /телени/ и отсега почвайте да стържете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да се избръсне окосмената част , че ...  Joy Joy Joy да не стават грешки  Joy

# 122
  • Λάρισα
Аз пък протестирам, ще си пусна косми и ще си ги оплета на плитка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да не сте си помислили после да кърмите без маска на устата и забрадка! Naughty

# 123
  • Торонто/София
ммм да .... отсега трябва да се запася със такива неща ..... маски, кърпи за главата..... дезинфекциращ "прах"  #Crazy
как не съм ги знаела тия неща първия път  Thinking  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 124
Момичета,току що се притеглих и съм 5 кг. отгоре Shocked Чувствам се ужасно от този факт в момента. Моля ви кажете ми някоя изпитана рецепта за поддържане на теглото при бременни. Уж се храня както преди а стрелката на кантара расте. Хапвам доста плодове,салати,вечер не ям след 7,а дебелея Embarassed Сладкиши изобщо не ми се ядът,хляб да ям най много по две филийки на ден, какво става?

# 125
Мише, добре дошла!!!  Hug Повече никаква боа и никакви инжекции  Naughty

здравейте и от мен! Много сте изписали тия дни ... чак сега свърших да чета
аз изкарах много мързелив уикенд.... два дена не правихме абсолютно нищо ..... толкова уморена се чуствам пък и почти по цяа нощ не мога да спя - някой друг да има този проблем?  newsm78

Аз имам проблем със съня  Confused Тази нощ спах що годе добре де, но сигурно, защото бях адски изморена. Иначе почти не спя, ходя по 100 пъти до тоалетната, чувствам се зле... През деня лягам пак с опит да поспя, но по принцип денем не мога да спя и не се получава и си лежа и си почивам. А иначе като се събудя през нощта и до сутринта, докато стане светло не мога да заспя и към 7:30 обаче заспивам, ама то при нас е трудно да се спи и спя 1 час и все нещо се намира да ме събуди  Confused

anaq, коремчето расте и затова така  Hug Пък и кантарът може да не е верен  Rolling Eyes Според мен добре си се храниш  Peace

# 126
Мишееее, много се радвам, че си вече по-добре мила  Hug Всички много се притеснявахме за теб  Hug .Повече да не ни напускаш, да знаеш  Heart Eyes

А за статията... марш всички за четки /телени/ и отсега почвайте да стържете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да се избръсне окосмената част , че ...  Joy Joy Joy да не стават грешки  Joy

Хахаха, сетих се, една приятелка като трябваше да ражда в Германия и беше попитала, кога да се избръсне и т.н, и бяха казали, че не е задължително!
Важното било, да има видимост  Joy Joy Joy

Аз да ви се оплача, пак ме мъчи главоболието цяла вечер  ooooh! Имам парацетамол, но не исках да взимам. Слагах си студени компреси, обаче нищо не минаваше, бумти главЪтЪ, та се не трае  Cry . Оплаках се!

# 127
Добро утро , момичета  Hug
Хайде , време ми е и на мен вече да излезна от анонимност  Simple Smile Чета ви всеки ден от вече 2 месеца , т.е. още от преди да знам със сигурност , че съм бременна . Много е конфортно в темичката  Simple Smile И така , на 27 год. съм , втора бременност , термин 21.11 , имам едно момченце на 3 год. До момента съм качила вече 3 килца , много ми е трудно да се контролирам , много ми се хапва от всичко  Embarassed Междодругото с  предишната си бременност до края качих 13 кг , които после много бързо изчезнаха без някаква диета . И в началота пак качвах повечко , а след 6-ия месец нещата се забавиха . Сега почвам от същите килограми , да видим до къде ще ги докарам .                                                              Ще се опитам да се запиша на първата страничка , но ако не стане , ще помоля някоя от вас за съдействие .
Аз мисля да правя феталната морфология в 13 седмица , мислите ли че ще е късно тогава ? Докторът ми каза да ида тогава , за да видим и пола , въпреки че на мен никак не ми е любопитно , поне за сега . И биохимичния скрининх мисля да е в 13 седмица , но не знаех , че трябва да се иде с ехографска снимка .
Стига толкова за сега , че май стана много дълго  Simple Smile

# 128
Добре дошла tonivil   Hug

За ФМ не е късно в 13 седмица  Peace , а това е пола е много относително. Вероятността да се сбърка е много голяма или просто да не може да се види. По-важно е изследването за аномалиите. На мен ми е доста любопитно, какво ще е бебчо, но съм се настроила, че няма да узнам тогава пола, а по-късно.
На сестра ми и бяха казали на първа ФМ, че ще е момче, а после бебчо си "смени" пола и стана госпожица  Grinning .
За килограмите, качила съм към едно килце, но вече се вижда едно малко коремче. Ям, каквото ми се яде, но не се тъпча.

# 129
Здравейте милички Simple Smile

Мише, радвам се, че вече си добре, никакви болници повече до раждането, еййй Simple Smile

Тонивил, добре дошла! Ти си си супер с килцата бре, не се коркай Wink Щом така бързо сваляш, споко, хапвай си - бебо трябв ада яде. Аз съм в 12 седмциа и вече съм с 5кг отгоре - май е множко  Embarassed
Колчес, и аз така, не се тъпча, просто похапвам по-често. Simple Smile

Момичета, докторката ми каза, че е много хубаво да се яде извара - били и хубави белтъчините - така, че нападайте ...   chef

П.С. Вицът за секса просто ме съсипа от смях! Благодаря! Simple Smile хихихи

# 130
Добро утро  Hug

Добре дошла tonivil

Хич не им мислете на килата , смъкват се с повече воля. Аз с предната бременност ударих 26-28 и за първия месец след раждането смъкнах 20 ... после кърмих 11 месеца и нямаше как да спазвам диети , ама тия 8 така и не ги махнах ... от мързел. Сега обаче независимо колко ще кача , мързел не мързел ще смъквам след кърменето.

# 131
Здравейте и от мен мами,
не мога да не почна с една голяяяяма   Hug на Мишинаторка. Много се радвам, че сте добре с бебо и се надявам да нямаш повече такива неприятности.  Praynig Благодаря и на Мишинатор, че ни държеше в течение на нещата за теб.
Добре дошла tonivil , желая ти лека бременност и здраво пухкаво бебче.
За килцата да споделя и аз се притеснявам много. Тая зима доста напълнях и макар досега да съм качила само 1 килограм, вече нищо не ми става  Embarassed Яд ме е на мене си, защото ако не бях качила толкова много тая зима, можеше да родя малко над това, което съм в момента. Ако някой наистина знае някакъв режим за бременни, моля нека сподели, за да се опитаме да не ставаме като Конан Варварина към 9-я месец  Laughing   

# 132
  • София, Дианабад
Ха здравейте и от мен в новата седмица..  Grinning
Mishinatorka, Много се радвам, че вече си добре и си отново тук.
Добре дошла на новопоявилата се мама!  Grinning
Честито на сгодилите се и успешна подготовка на сватбата.. да ни държите в течение, за да има хубави емоции..  Simple Smile Grinning

Аз запазих час за ФМ и БХС на 11 май.. точно в 11 седмица ще бъде. И аз се надявам да се види пола, въпреки че знам, че е рано и въпреки че имам предчувствия.. дано се оправдаят и този път.

Относно килцата.. миналия път качих 9 общо, като в началото свалих 3 кг. Свалих 6 веднага след раждането, после влачих още 3 доста време .. но за лятото и тях смъкнах. Сега стартирам с малко повече от миналия път, но пак съм с 1 кг. надолу.. да видим..  Grinning Но изобщо не се ограничавам.. просто не ми понася месо в момента, както и миналия път.. само кайма ям. Изварата наистина е супер полезна..ама ако можеш да я ядеш.

Вицът е  Joy Joy Препратих го на половинката.. да си знае  Joy

# 133
  • Пловдив
Здравейте бъдещи мами.Аз съм нова в сайта и сега за първи път пиша така че ако нещо сгафя сажалявам предварително Simple Smile .
Бременна съм в 10 г.с. и от няколко дни чета публикациите ви.Очакваме нашето бебче през ноември, термина ми е 11.11.. Това ми е първа бременност и да си кажа честно че не съм наясно с много неща, но добре че са форумите и други познати мами че да ми разказват разни неща свързани с бременноста.
Аз да ви кажа нямам никакъв апетит не ми се яде изобщо, ям просто защото трябва да ям Simple Smile .
Повръщам си не всеки ден , но повръщам , може да имам няколко дни в които се чувствам добре , но после следват дни в които само боата викам и ми е ужасно отпаднало.
Радвам се че се престраших да пиша.
Хубав ден на всички ви!!!
 Hug

# 134
Здравейте и от мен за днес!
Добре дошли на новите мами  Hug дано все повече ставаме!

Мишинаторка-радвам се че отново си сред нас и всичко е наред!Никакви липси оттук натък.
Честито на сгодените мами,колко хубави спомени пазя от тези съкровенни мигове.Само щастие отук нататък и много ама много любов!

Аз днес отново  кашлям и се лекувам,мисля че съм малко по-добре.Утре съм на док.за да ми пуснат рутинните кръв и т.н изследвания.Относно кг.какво да ви кажа с 1вата ми бременост бях качила 20кг,как стана незнам защото повръщах сутрин и вечер до 5-6месец.Но когато родих свалих веднага 12 кг още в болницата.След,което кърмих 8месеца и след това успях да сваля ясичко.Сега съм по-слаба от преди да забременея още 1вия път,но се храня и по-добре май  Joy Joy Joy  качила съм мисля 2кг,но утре на консултацията ще видя със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт